Dagens Nyheter vill ge illegala invandrare rösträtt

Dagens Nyheter är en tidning som aldrig förnekar sig. Tidningens huvudsakliga agenda är att fylla upp Sverige med fjärrinvandrare från jordens alla hörn. Varje gång det pågår en konflikt någonstans i världen så vill DN lösa den konflikten genom att låta berörda människor få flytta till Sverige. Även om det inte skulle pågå någon konflikt någonstans så skulle DN av andra skäl vilja att så många som möjligt flyttar hit utan att ens bry sig om vad folket har för åsikter i frågan.

Just nu är det de ”papperslösa”, dvs. illegala invandrare som tidningen bryr sig extra mycket om. DN har därför protesterat mot att myndigheterna ens försöker identifiera illegala invandrare och verkställa utvisning av dem. Nu snyftar tidningen om hur polisen ”lurar utanför skolor eller väcker sovande familjer nattetid” för att verkställa utvisningar.

Tidningen förespråkar att alla dessa illegala invandrare ska få stanna. Men det räcker inte med att låta dem stanna. Nu vill DN också ge dem rösträtt. En av Sveriges mest invandringsliberala tidningar flyttar ständigt fram sina krav på mer liberal invandring med resultat att Sverige förstörs alltmer.

Bonniertidningen ser det som angeläget att ge illegala invandrare ”medborgerliga och demokratiska rättigheter” samtidigt som samma tidning slår undan benen för invandringskritiker och hindrar dem att delta i den offentliga samtalet. Svenskar ska få mindre rättigheter, men invandrare större rättigheter.

DN skriver:
”Ett annat sätt att hantera dissonansen är att närma sig problemet från en demokratiteoretisk utgångspunkt. I en nyligen publicerad vetenskaplig artikel resonerar statsvetaren Ludvig Beckman kring möjligheten att inkludera människor utan uppehållstillstånd i det demokratiska systemet. Borde papperslösa ges rösträtt? Tanken kan verka absurd men saknar inte logik.

Demokrati kan beskrivas som ett system där de som påverkas av lagar och beslut har inflytande över tillkomsten av samma lagar och beslut. Även människor som håller sig undan alla slags myndigheter, som inte begår några brott och därför inte haffas av polisen, har att förhålla sig till en mängd lagar och regler. Även papperslösa påverkas av politiska beslut om sådant som konsumtionsskatter, tillgång till vård och utbildning och annan offentlig service, anslag till brottsbekämpning, bostadsbyggande – ja, en mängd saker som formar vardagen för alla som bor inom landet.”

dn-illegala-invandrare

Minst 300 000 läsare tvingas läsa DN:s helt snurriga resonemang. Att illegala invandrare ska kunna få rösträtt medan svenskar som redan är medborgare inte ska kunna få medverka i debatter i DN eller i Sveriges Television eller radio – utom i undantagsfall – om invandringspolitiken är oanständigt. Om det är några som ska ha åsikter om den politiska utvecklingen så är det svenska folket, samma folk som DN vill beröva landet för.

Förutsättningen för demokrati är att folket får allsidig information om den politiska utvecklingen och ges möjligheter att påverka politiken på samma villkor som andra. Demokratin fungerar inte i Sverige och när DN resonerar kring begreppet så lever tidningen i en egen låtsasvärld. När Fredrik Reinfeldt ändrade grundlagen och gjorde Sverige mångkulturellt i november 2010 så var det ett övergrepp på svenska folket som mest kan liknas vid en statskupp. DN stod bakom den statskuppen och hade inga invändningar mot att man även formellt tog landet från svenskarna.

Då fanns inte ett ord med om vikten av demokratisk fattade beslut och att folket borde få veta vad som var på gång. Det märkliga i sammanhanget var att inte heller SD gjorde någon tydlig markering mot beslutet för att upplysa medborgarna om allvaret i statskuppen.

När det kommer till invandringspolitiska frågor så ska man aldrig lita på DN. Aldrig någonsin. Tidningens enda mål är ett ännu mer mångkulturellt Sverige där svenska folket trängs undan ännu mer.

Relaterat:

https://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/02/11/peter-wolodarski-blivande-chefredaktor-och-ansvarig-utgivare-pa-dn/

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: