Vi behöver fler som Sandor Herold

En del kanske minns hur Rasmus Gårdebrink gav sig in Påskallavik hösten 2012 och konfronterade ett antal kommunalpolitiker med Stefan Windh (S) i spetsen som anförare av en mobb. Det var ett mycket uppskattat initiativ som vi ser alldeles för lite av i samhället. I lördags fick vi se ett nytt liknande initiativ.

Den 9 mars hölls en demonstration i Malmö kallad ”Aktion mot deportation” som riktade sig mot polisens arbete och REVA-projektet. Demonstrationen som hade lockat femhundra personer syftade till att bilda opinion för att illegala invandrare skulle få stanna i Sverige. Eftersom demonstrationen inte var tillståndsgiven var det i praktiken fritt fram för vem som helst att ställa sig i klungan av demonstranter. Sverigevännen Sandor Herold hade tagit notis om det och beslutade sig för att göra något. Han satte ihop ett plakat med en uppmaning till de illegala invandrarna. ”Papperslösa lämna landet” stod det på plakatet.

Sandor gick ned till platsen där han stötte på två dialogpoliser som han visade upp plakatet för. Han frågade om det var tillåtet att ställa sig i klungan och hålla upp plakatet under tystnad – det var det. Sandor gick till klungan av demonstranter och ställde sig där med plakatet. Redan efter några sekunder blev han omringad av ett dussin vänsterextrema som ifrågasatte att han skulle få vistas där fast de själva inte hade något tillstånd att äga platsen. De började kalla honom rasist och bad honom dra åt helvete, de kallade honom gubbjävel och var allmänt otrevliga och spydiga.

Trots den alltmer otrevliga stämningen försökte Sandor lugnt och sakligt förklara att han har samma rätt som alla andra att framföra sitt budskap, i det här fallet att REVA var ett bra initiativ av polisen. Men stämningen blev alltmer hotfull och Sandor frågade vad de tänkte göra om han vägrade att lämna platsen. Frågan hann knappt ställas innan flera personer ställde sig intill honom för att ingen skulle kunna se vad de tänkte göra. Plötsligt slet något plakatet ur händerna på Sandor och försvann.

Det är så de superhumana, fredliga, välmenande vännerna av en human flyktingpolitik agerar. De hotar med våld när det passar, de hindrar människor med andra åsikter att yttra sig när det passar och de stjäl när det passar. De agerar kriminellt.

När Sandor började gå från platsen så följdes han av en handfull personer som filmade varje steg han tog – kanske för att visa att de fångat en ”rasist”. Sandor försökte förklara för de som ledde honom från platsen att de ”papperslösa” har fått sina asylfall utredda fler gånger och att myndigheterna har kommit fram till att det inte finns några skäl till asyl. Därför ska de utvisas. Naturligtvis var det inget som lyssnade på dessa sakliga argument utan de var nog mer fokuserade på att tvinga Sandor att lämna platsen, men våld om det skulle behövas.

Sandor kunde på egen hand konstatera att det här är samma slags människor som stör Sverigedemokraternas möten med visselpipor, stenkastning, kastning av flaskor, raketbeskjutning och förstörelse av allmän egendom när de gör upplopp. Sandor berättade i sin text till Avpixlat att han själv sett hur vänstern kastar gatstenar mot polishästar. Så några fredliga människor är de inte. Mest besviken var Sandor över att de stal hans plakat. De slet därmed bort Sandors demokratiska rättigheter och rätten att yttra sig. Sådana är dessa ”fredliga” demonstranter” som får ständig uppmärksamhet i media, TV och radio där de framställs som goda människor när de i själva verket är onda, odemokratiska och våldsamma.

Sandor avslutar sin text till Avpixlat:

”I skrivande stund är klockan 20:30 och finalen i Melodifestivalen på TV pågår för fullt och ses säkerligen av miljoner svenskar. Jag bara tänker tanken att det vore intresset för det egna landets framtid hade engagerat det svenska folket bara bråkdelen av hur intresset för Melodifestivalen engagerar dom. Hur annorlunda hade inte situationen för Sverige då varit?”

Sandor har helt rätt. Medan svenskarna tittar på TV så tas landet ifrån dem. Sandor visade vad som behöver göras, men alldeles för få svenskar göra något.

Annonser

Taggat:

3 thoughts on “Vi behöver fler som Sandor Herold

 1. oldman94 mars 12, 2013 kl. 10:05 Reply

  Men det är väl himla berikande att man får diskriminera….
  ja om man är utifrån förstås eller har revolutionära gener…….
  minns det som hände i sydafrika…….
  20% inflyttade höll landet i ett järngrepp under decennier…..
  bara de inflyttade stred, och sinsemellan, för rätten eller mera precis….
  mina pengar och mitt guld…….

  men har inte sett att de 80% från de olika afrikanska stammarna protesterade ostraffat…
  tvärtom de dödades och förtrycktes pga detta…..
  men inte f-n jobbade dom tills dom stupade för att importera engelsmän och holländare
  ……..men naturligtvis detta kan vi givetvis inte applicera till våra svenska bris från vänster nyktra hårt arbetande tillhörande V har bytts ut mot motsatsen!!……..

  inte kan inflyttade till vårt land vara guldgrävare heller……

  nonsens de är berikande!

 2. raggarsvin mars 12, 2013 kl. 19:38 Reply

  oldman94.. När sydafrika blev befolkat.. Hur många ”svarta” fanns det där då?
  ”Sydafrikas historia börjar när khoisanfolken bosatte sig där. När bantufolken bredde ut sig över Afrika kunde de inte etablera sitt jordbrukssamhälle i det subtropiska området. När de vita anlände hade de lätt att kolonisera landet, jämfört med övriga Afrika.” Så att dom ”vita” var mer eller mindre ensamma när dom befolkade Sydafrika. Sen att svarta flödade in i landet och skapade oreda, löste dom på ett kanske inte så politiskt korrekt sätt. Men det fungerade. Idag är Sydafrika en smältdegel av Aids/korruption och brott. Snart kommer vi svenskar hamna i ”hemstäder”.

  • oldman94 mars 13, 2013 kl. 04:58 Reply

   Visste faktiskt inte att det var på det viset du beskriver…..jag började resonemanget vid boerkriget…..när vita krigade om landet visserligen med varandra men ändå….ska läsa på ….. Men visst reste dom vita till SA från England och Nederländerna Eller Hur? Dé tillhörde inte Afrika från början? Och skickade efter detta hem ”pengarna” osså?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: