Åsa Linderborg, nu får du en ny chans

Åsa Linderborg har varit väldigt tyst om ”näthatet” sedan det kom fram att det var en svart socialdemokrat som låg bakom stora delar av det hat som riktade sig mot kvinnor. Sveriges Television och Aftonbladet hade flera kampanjer där de lögnaktig påstod att sverigedemokrater låg bakom hatet, men i själva verket kom det från invandrarhåll, i något fall hade också en invandrare falskeligen utgett sig för att vara sverigedemokrat.

Efter att det avslöjats vilka som låg bakom så blev det tyst i media om vem som var den värste näthataren av alla. Nu ska Åsa Linderborg få en ny chans.

Igår fick sverigedemokraten Thoralf Alfsson ta emot en kommentar på sin blogg. Så här såg texten ut som påstods vara skriven av ”Anna”.

thoralf1

Personen skrev ett förvirrat inlägg som publicerades på Alfssons blogg. Alfsson tillämpar yttrandefrihet och släpper igenom kommentarer utan att förmoderera dem.

Bara två timmar senare skrevs en kommentar som riktar udden mot ”Anna”. Så här skriver personen som kallar sig Ove K:

thoralf2

När Thoralf Alfsson granskade inläggen så såg han att bägge kom från samma IP-adress. Då framstår det hela som ett uppenbart försök att smutskasta Alfsson genom att någon låtsas vara en person som hatar vänsterextremister så mycket att han vill att Anna ska ”strafknulas av ett geng stinkande mussar.”

Om inte Alfsson hade varit uppmärksam på att båda kommentarer kom från samma IP-adress, så hade kanske Åsa Linderborg skrivit en helsida i Aftonbladet om hur ”Alfssons fotsoldater vill skända kvinnor” eller något liknande. Åsa Linderborg hade kanske en sådan artikel redo för publicering, det skulle inte förvåna.

Men nu när såväl Thoralf Alfsson som flera andra bloggare har informerat omvärlden om ytterligare ett exempel på planterat ”näthat” så skulle Åsa Linderborg kunna upplysa sina läsare om att det är flera personer som sprider ”hat” under falsk flagg. De tillhör troligen samma politiska miljö som Åsa Linderborg känner sig hemma i. Åsa, nu har du en ny chans att gräva i vilka som är de verkliga ”näthatarna”. Du har till och med fått ett ip-nummer till hjälp.

Annonser

Taggat:, ,

2 thoughts on “Åsa Linderborg, nu får du en ny chans

  1. elfyma+ mars 12, 2013 kl. 16:14 Reply

    Kommentarerna gjordes mitt på natten när bloggaren normalt sover i stället för att granska kommentarsfältet.
    Uppenbart ett försök att misskreditera bloggen.

  2. Endre Persson mars 13, 2013 kl. 18:56 Reply

    Detta är Islamisternas, feministernas samt vänsterextremisternas standardagerande. Bland annat sossepampen Göran Persson har erkänt att han brukade skriva insändare under falskt namn. Så detta är en beprövad metod. Åsa Linderborg kommer naturligtvis aldrig erkänna att hon medvetet sprider falsk information inpropagandasyfte.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: