Fyra månaders fängelse för att ha rivit ur en sida i Koranen

I juni förra året deltog en 28-årig belgisk man i en demonstration mot islam. Efter demonstrationen som hölls i Ostende begav sig mannen iväg till ett café där ett dussin muslimer hade samlats. Under en upprörd dispyt som uppstod kastade en av muslimerna en koranbok i huvudet på mannen. Mannen svarade då med att riva ur en sida ur boken.

Nu har mannen dömts till fyra månaders fängelse och 600 Euro i böter för tilltaget. Men muslimen som startade bråket genom att kasta en bok i huvudet på mannen fick inget straff. Domen kom den 6 mars och den etablerade pressen i Belgien har noga undvikit att publicera den sensationella domen.

koranen-islam-muslimer

Rev ur en sida i Koranen. Fick fängelse fyra månader.

Islamiseringen av Europa fortskrider parallellt med en massinvandring av människor med annan etnisk och kulturell bakgrund. Våra nationalstater ska upplösas och den etniska homogeniteten ska slås sönder. Det har EU bestämt och efter dessa riktlinjer fortsätter massinvandringen som förstör våra nationer. Samtidigt ger våra politiker islam extra mycket stöd genom ekonomiska bidrag till sina församlingar och byggen av moskéer. Dessutom hjälper de islam att växa okritiskt och medverkar i att stigmatisera kritiker av islam som islamofober. Den europeiska självmordspolitiken är samordnad av globalister som använder sina medier och politiker i detta förstörelsearbete.

Att kritisera islam blir allt svårare eftersom politikerna inskränker yttrandefriheten i takt med att det mångkulturella och mångetniska samhället breder ut sig. De rättmätiga innehavarna av de europeiska nationalstaterna förlorar mer och mer av sin makt medan de importerade människorna ges allt större rättigheter. En infödd europé har idag mindre rättigheter än en invandrare av annan etnicitet och annan religion än den kristna.

Ett i raden av många exempel på det fick vi kvitto på häromdagen när domstolen i belgiska Brügge dömde Arne S från Blankenberge i Belgien till fyra månaders fängelse för att ha rivit ur en sida i Koranen. Advokaten Olivier Ryde krävde ett frikännande eftersom ingen överträdelse av lagen om hets folk folkgrupp hade gjorts. Att riva en sida ut en koran kan inte vara straffbart.

Mannen som dömdes hade en dom på sig tidigare då han dömts till 18 månaders fängelse för mordbrand, men den domen ska inte kunna vägas in i det här sammanhanget eftersom ingen lag förbjuder någon att riva ut en sida ur en bok. Vad skulle ha hänt om han hade rivit ur en sida i bibeln, ur Das Kapital av Marx eller en sida ur Hitlers Mein Kampf? Ingenting hade hänt. Men hänsynstagandet till just muslimer och islam har gått så långt att de har en särställning, både i lagen (om hets mot folkgrupp och liknande lagar i andra europeiska länder) och i det allmänna medvetandet hos politiker, beslutsfattare och media. Det finns även en rad inofficiella regler som ger islam det extra stöd som ingen annan religion får i Europa. Därför har pk-media i Belgien inte ens skrivit om fallet.

Reaktionen bland dem som hört talas om fallet är att Belgien har infört en inkvisitionsdomstol som diskriminerar landets egna infödda och positivt särbehandlar etniskt främmande invandrare och islam. Men allmänheten ska inte få veta något. Precis som i Sverige och andra europeiska länder styr totalitära medier opinionsbildningen i en viss riktning och går globalisternas ärenden.

Domstolen i Brügge gav efter för muslimsk tolkning av lagen trots att Sharialagar ännu inte är införda i lagstiftningen. Domen betraktas lite som ett genombrott för indirekt stöd till Sharialagar. Den ses också som prejudicerande och kan få stora konsekvenser för islamkritiker framöver. Domen är också en markering som syftar till att få islamkritiker att inse att de riskerar fängelse om hädar islam. Belgien har nu fått en inofficiell hädelselag som domstolarna kan hänvisa till nästa gång någon river sönder en koran. Viljan att pröva detta finns, men det krävs då att ett större antal människor utför samma handling i grupp på offentligt plats för att se om det leder till åtal. Upprörda islamkritiska belgare har föreslagit att man skulle samlas i grupp vid någon plats och tillsammans riva ut sida ur Koranen för att provocera lagstiftarna och se vad reaktionen blir.

Med domen ville domstolen visa att den belgiske mannen hade förolämpat muslimernas profet. De är alltså av den åsikten att det finns en muslimsk gud och att den som hånar denne gud ska straffas. Men om någon tror på Harry Potter och anmäler den som river ut en sida ur boken, kan man då hänvisa till Harry Potter-troende som vill åtala den som hädar Harry Potter?

Det är ickevita människor och religioner som främst utövas av ickevita som ges särskilt skydd eftersom det är ickevita som ska ta över Europa, medan de vita som trängs undan i sina egna länder inte ska få något skydd, de ska istället diskrimineras och särbehandlas negativt. Om det någonsin blir en förändring till det bättre så kommer det att dröja mycket länge. Så länge medelsvensson låter sig dresseras av media och så länge medelsvensson inte tar strid för sin nation eller sitt folk så kommer ingenting att ändras till det bättre.

Taggat:, , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: