Centerpartist fick inte sympatisera med fattiga svenskar

Det finns sju partier i riksdagen som bedriver en politik som går ut på att byta ut den svenska befolkningen. De ger nyanlända invandrare samma eller större rättigheter än vad den inhemska befolkningen har. Invandrarna får generösa bidrag och har särskilda organisationer som hjälper dem om de utsätts för kritik eller negativ särbehandling. Svenskarna däremot har inga organisationer som tillvaratar just deras intressen utan tvingas istället finansiera en invandringspolitik som leder till att svenskarnas förlorar sitt eget land.

I fredags framgick också att Sverige inte kommer att säga nej till fortsatt eller ökad invandring av romer från Östeuropa. Istället kommer dessa romer att få möjlighet att leva på samma bidrag som svenskarna och de kommer att kunna få samma pension som svenskarna trots att de aldrig har arbetat eller betalt skatt i Sverige. Alla som kommer till Sverige har numera automatisk rätt att få stanna här för evigt och ta del av vår välfärd.

Den svenska staten bedriver en politik som är skadlig för svenskarna men gynnsam för alla andra som bor i Sverige. Förutom den skadliga massinvandringen och alla generösa villkor som möter invandrare, även illegala invandrare, så delar svenska staten ut enorma bidrag i medlemsavgift till EU. Vi pungar ut med 30 miljarder om året och sedan 1995 har EU fått 370 miljarder från Sverige, medan återbetalningen har varit mindre än hälften och inte sällan har pengarna gått till projekt som är att betrakta som rena slöseriet.

Ett annat område som vi slösar bort pengar på är u-hjälpen. Hur många svenskar vet att vi ger Kina u-hjälp? Hur många svenskar vet att de betalar 600 kr i månader året om i uhjälp till länder som vi inte har någon anledning att ge pengar till? Att ge bort svenska skattemedel har blivit rutin och det är väldigt få personer i vårt land som vill upphöra med detta enorma skatteslöseri. Det finns inte ens något som tyder på att uhjälp har något positivt resultat för andra än vissa makthavare i mottagarländerna som lever gott på svenska bidragspengar.

År 2009 skrev författaren Henrik Unné en debattartikel där han önskade att u-hjälpen skulle avskaffas, men annars är det förvånande tyst i de här frågorna.

För många verkar bistånd till u-länder vara heligt på något sätt, trots att sådan hjälp inte fyller någon annan funktion än att göra Sverige fattigare.

Centerpartisten Inger Broberg från Ulricehamn har varit klok nog att tänka till lite i de här frågorna. Hon är visserligen medlem i ett parti som vill förstöra Sverige, men det hindrade inte henne från att komma till sans en stund när hon fick tänka fritt.

I veckan som gick skrev hon så här på sin Facebook-sida:

”Psykiskt sjuka utan behandling. Familjer som går i ekonomisk konkurs. Men vi donerar miljoner till andra länder utan att hjälpa våra egna först”.

inger-broberg-ulricehamn
Den här helt oförargliga texten lade Broberg upp på sin Facebooksida.

Gruppledaren för Centerpartiet i Ulricehamn Anders Andersson blev ”bekymrad” när han läste vad Broberg hade skrivit. Han blev så upprörd att han bad henne ta bort inlägget. Han sade också till lokaltidningen:

– Jag tror inte hon tänkt igenom texten och hur den kan tolkas. I vårt parti har vi högt i tak. Men samtidigt ska vi som är förtroendevalda ha en hyfsad ton, också i sådana här sammanhang.

Enligt Ulricehamns Tidning så anser Anders Andersson att Sverige har råd med både bistånd och stöd till utsatta människor i Sverige. Men Anders Andersson är bara en helt vanlig småkorkad kommunpolitiker. Det går att räkna upp hur många exempel som helst på människor i Sverige som inte har fått den hjälp de skulle behöva för att det fattats pengar inom vård eller omsorg, men det delas ut generösa bidrag till nyanlända invandrare.

Inger Broberg blev mer eller mindre tvingad att ta bort texten från sin Facebook-sida, en text som för övrigt var helt okontroversiell. I själva verket var innehållet i texten ett exempel på hur vi borde hantera våra bidragssystem och internationella åtaganden. Inte en spänn borde gå till invandrare, u-hjälp eller EU-projekt så länge det finns svenskar som behöver assistans på ett eller annat sätt.

Broberg tog bort inlägget men vidhöll att ”det är bedrövligt att vi inte tar hand om de svenskar som behöver hjälp i första hand. Alla ska ha det bra i Sverige först, innan vi skickar pengar utomlands”. Förmodligen finns det sunda åsikter bland fler människor även i sjuklövern, men varför de inte lämnat sina partier finns det skäl att undra över. Beror det på att de inrättat sig i ett socialt sammanhang som det är svårt att ta sig ur? Beror det på en stor feghet att inte våga säga vad de tycker eftersom de vet att de kan stigmatiseras av media eller omgivning?

Fegheten måste upphöra. Svenska folket måste våga säga till när det gäller viktiga politiska frågor som hotar vår nations etniska sammansättning, vår ekonomi och vår trygghet. Öppna munnen och säg vad du tycker oavsett vilket parti du är med i. Var inte så räddhågsen.

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: