Dorotea symboliserar dårhuset Sverige mer än någon annan kommun

Dorotea är liten kommun i Västerbottens län i Lappland. Byn, som från början hette Bergvattnet, fick sitt namn efter Gustav IV Adolfs gemål Fredrika Dorotea Vilhelmina. Dorotea ligger 17 mil nordost om Östersund. Hela kommunen har 2 900 invånare och hälften av dem bor i tätorten.

I valet 2010 röstade 48,24 procent av invånarna på Socialdemokraterna, 22,60 procent på det invandringsförespråkande Dorotea Kommunlista (DKL), 11,92 procent på Folkpartiet, 5.64 procent på Centerpartier, 5,58 procent på Vänsterpartiet, 4,17 procent på Kristdemokraterna, 0,87 procent på Moderaterna och 0,33 procent på Miljöpartiet. Övriga partier fick 0,65 procent av rösterna. Nära 100 procent av rösterna gick till partier som vill ha mer invandring till Sverige och till Dorotea.

Kommunalråd är socialdemokraten Greger Lindqvist (S) och oppositionsråd är MatsErik Westerlund (DKL), två etniska svenskar som arbetar för att göra Dorotea till en afrikansk by.

Inte i någon annan ort är den svenska självmordspolitiken så tydlig som just i Dorotea. Här importerar man afrikaner i så stora skaror som möjligt utan hänsyn till vår framtid.

Politikerna som utan att fråga folket har bedrivit denna massimport av människor till Dorotea har glömt bort hur det är att vara människa. De inbillar sig att människorna som importeras är särskilt glada över att få komma just till Dorotea. I själva verket har de bara ett enda intresse och det är att få leva så gott som möjligt i Sverige, helst gratis, och sedan flytta till någon ort där det bor landsmän. De som kommer till Dorotea tänker till skillnad från politikerna i kommunen på sitt eget folk och kommer därför att flytta till släktingar eller landsmän på andra orter i Sverige. Av de 40 ”flyktingar” som kom till Dorotea 2011 hade alla flyttat från orten inom ett år. Politikerna beklagar det.

dorotea

Det nya Dorotea. Politikerna byter ut befolkningen.

Byråkraterna i Dorotea inbillar sig att de gör något gott när de tar emot flyktingar och andra långväga migranter. De tror att de kommer att rädda sin ort från en långsam död som beror på kraftigt demografiskt underskott, inte bara i Dorotea utan på många andra håll. Istället för att stimulera den inhemska nativiteten väljer de att se invandrarna som en resurs som ska rädda orten eller Sverige från det öde som hotar oss. Istället för att skapa en politik som ökar den svenska nativiteten så väljer de att ge bort Dorotea och Sverige till andra folk.

När Aftonbladet idag skriver om ”landet som försvann” och ett besök i Dorotea så slås man av hur svenskarna begår kollektivt etniskt självmord – mitt framför ögonen på sina barn och barnbarn. Politiker och stora delar av väljarkåren tycks inte ha minsta intresse av att låta sitt land gå i arv till det egna folket utan ger bort det utan att ens överväga om de gör rätt eller fel.

Sedan 1990 har lilla Dorotea tagit emot ungefär 1 000 flyktingar från Afghanistan, Bosnien, Eritrea, Irak, Kosovo, Libanon, Rwanda, Somalia, Sudan och andra länder. Så fort en konflikt uppstår någonstans i världen så vill politikerna i Dorotea ”hjälpa” dem genom att låta dem komma till kommunen. De överväger inte ens tanken på att de flesta riktiga flyktingar helst av allt skulle vilja bo kvar i sina hemländer och att det vore bättre att låta dem bo kvar på sin egen kontinent, i tillfälliga läger eller i grannländer. Afrika är stort och att påstå att exempelvis somalier eller sudaneser måste komma till Sverige för att slippa leva som flyktingar är bara bedrägliga lögner. När politikerna inte ens har den ambitionen att ge dem tillfällig fristad i vårt land utan ger dem permanent uppehållstillstånd, generösa bidrag och sedan svenskt medborgarskap så vet man att det inte handlar om att ”hjälpa”. Det handlar bara om att stjälpa. Och det är Sverige man förstör. Det finns dessutom medvetna aktörer bakom flyktingpolitiken som inte vill ”hjälpa” flyktingar utan som vill slå sönder de europeiska nationalstaterna genom massimport av etniska främlingar.

De svenska politiker som talar i termer om att ”hjälpa” och att ta emot flyktingar gör inget annat än att de går vissa inflytelserika globalisters ärenden. Ett stort problem är att svenska politiker inte har stött på något stort motstånd mot sin politik eftersom deras politik får stöd av medierna. Svenska politiker hämtar all sin kunskap om omvärlden från medier som ljuger, vinklar och förskönar verkligen som det passar dem. Politiker brukar påstå att ”Sverige måste öppna sig”, att vi måste ha mer ”mångfald” och låta oss ”berikas” av människor från andra kulturer, men själva vill de aldrig ”berikas” av människor med andra åsikter och en bättre verklighetsuppfattning. Människor som ser massinvandring som ett hot avfärdas som ”rasister” eftersom politikerna har lärt sig av media att motstånd mot invandring alltid är rasism.

När Dorotea tar emot flyktingar så framställs det som på alla sätt välgörande och berikande. Nu har systemet med etableringsersättning gjorts om så att det blir lättare för nyanlända flykting som kommit till en viss kommun att flytta. Tidigare stannade en flykting i minst två år eftersom denne fick socialbidrag från den kommun han eller hon först kom till. Nu betalas bidragen ut via Försäkringskassan så personen kan bo på valfri plats, vilket innebär att många lämnar Dorotea för att bosätta sig bland landsmän i andra orter. De socialdemokratiska politikerna i Dorotea är ledsna över att många flyktingar inte vill bo kvar.

Margareta Skoog som är enhetschef på Lärarcentrum säger till Aftonbladet att somalierna och andra fjärrmigranter som kommit till orten är ”värdefulla”. Liknande omdömen har nog ingen grupp av svenskar i Dorotea fått höra. Förmodligen är de snarare att betrakta som värdelösa eftersom politikerna aktivt byter ut svenskarna mot andra folk.

Margareta Skoog säger om invandrarna: ”De tillför kommunen ny kunskap. Vi behöver nya influenser. Vi arbetar frenetiskt för att få dem att bli kvar.” Hon säger också att hon aldrig har stött på någon ”främlingsfientlighet” i Dorotea, vilket innebär att hon aldrig har stött på någon invandringskritik. Däremot har byborna tydligen beklagat sig över att många invandrare inte stannar kvar på orten.

Tillståndet i Dorotea måste liknas vid Stockholmssyndromet där makthavarnas påtvingade politik börjar älskas och hyllas av alla. Dorotea har sin egen Kim-Il Jong som alla hyllar vad han eller hon än gör. Det kallas inte lojalitet, det kallas kollektivt självmord för det är just vad doroteaborna ägnar sig åt.

En liten insändare i Västerbotten-Kuriren den 11 augusti 2012 får symbolisera viljan att ta död på den egna orten och den egna befolkningen.

”Flyktingar är framtiden för Dorotea och Södra Lappland. Syrier som behöver skydd från kriget i sitt hemland kan vara en framtid för Dorotea. Vi har gott om plats, kunskap och värme att ta hand om flyktingar i Dorotea. Om vi alla, från föreningsliv, arbetsgivare, folk i allmänhet ger dessa människor chans och möjlighet att anpassa sig i vår kommun får vi bara fördelar.”

Vad invånarna i Dorotea behöver är ett rejält motstånd i form av massiv information om vilka dårar som styr politiken i kommunen. Kommunen behöver också ett invandringskritiskt alternativ som vill stoppa all flyktingmottagning och sätta fart på den svenska nativiteten.

Annonser

Taggat:, ,

One thought on “Dorotea symboliserar dårhuset Sverige mer än någon annan kommun

  1. Salaryman mars 10, 2013 kl. 00:47 Reply

    Problemet är att på orter som Dorotea så kan faktiskt flyktingmottagandet vara en ”vinstaffär”. Eftersom kostnaderna för flyktingarna de första åren betalas av staten så kan Dorotea skapa arbetsplatser finansierade till det ändamålet, och efter ett par år då kostnaderna skall tas över av kommunen så flyttar ju flyktingarna ifrån orten. Detta blir en liten industri i sig själv och de som arbetar inom dessa kommunala vårdyrken är ju i regel trogna vänsterröstare. De skapar helt enkelt arbetsplatser för sig själva.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: