Sverige är ett stort jävla dårhus

Man skulle prata oavbrutet i hundra år i sträck om alla de problem som har etablerat sig i Sverige. Inget annat välmående och tryggt land har på så kort tid slagit sönder sin etniska homogenitet och upplöst normer och traditioner som Sverige har gjort.

Inget annat folk har låtit sig hunsas av makthavare, politiker och media som svenskarna har gjort. Inget annat land har fått en så stor skara oikofobiska politiker som arbetar varje dag åt att fylla upp Sverige med främlingar från hela jorden. Inget annat kristet land har på så kort tid uppmuntrat en radikalt annorlunda religion att etablera sig i landet. Ingen annan befolkning har blivit så omoralisk som befolkningen i det här landet. Här skiljer man sig och byter partner på löpande band. Man överger sina egna barn och skaffar nya kullar som man inte heller tar hand om. Små barn får inget fast hem utan tvingas leva varannan vecka i olika hem. Om vuxna hade tvingats bo på olika håll varannan vecka så hade det blivit uppror. Men barnens trygghet struntar man i. Alldeles för många gör karriär och skjuter upp familjebildning så länge att de inte kan reproducera sig. Ungdomar har inte längre några positiva förebilder eller stabila familje- och släktrelationer. Det har växt fram en ny generation ohyfsade ständigt svärande drägg som föredrar subkultur framför folkkultur.

en-modern-svensk

Den tidigare goda svenska nationen befinner sig i djupt förfall, men svenskarna är så passiviserade att de inte vågar höja sina röster – om de ens fattar att det pågår ett djupt förfall. Många i det uppväxande släktet tror att det mångetniska Sverige är ett normaltillstånd. Många fattar inte att Sverige i praktiken är ockuperat av en anda som inte hör hemma i vårt land. De fattar inte att det finns krafter som förstör Sverige och dessa onda krafter finns i media, bland politiker och bland näringslivets toppar. Sverige styrs och kontrolleras av makthavare som genom sina handlingar förstör landet.

Det finns en del svenskar som begriper att något är sjukt i Sverige. Det finns också många invandrare som inser att något är allvarligt fel i det här landet. En av dem som reagerat är den islamkritiske bloggaren Nordic Dervish. Han är en av få människor i det här landet som reagerade på att islamisten Hamza Sodagar från Al-Hadi kom till Sverige på sin tredje föreläsning. Den skulle hållas i Imam Ali Islamic Center i Järfälla. Dervish var oerhört besviken över att i stort sett inga svenskar reagerade på besöket eller på det faktum att islam mer och mer öppet etablerar sig i Sverige.

nordic_dervish

Han kollade vilka som hade nämnt besöket och det var bara Avpixlat och två mikrobloggar där sammanlagt 125 besökare läste om besöket. Dervish är inte särskilt förtjust i Avpixlat – och har rätt att tycka vad han vill om den bloggen – men reagerade kraftigt på det obefintliga intresset i Sverige för att islam expanderar här. Dervish blev så upprörd att han beslutade sig för att avsäga sig sin journalisttitel.

Dervish på sin blogg:

”Jag inser med all önskvärd tydlighet att jag slösar energi och tid. Så jag struntar i detta nu och avsäger mig journalisttiteln. Sverige är inte ett land att vara journalist i. (Sedan 2009-10 har jag inte känt att jag har kunnat skriva fritt och som jag velat.)”

Han hade upptäckt samma sak som många svenskar redan har gjort – att det är slöseri med kraft att försöka upplysa om en fara när ingen ändå lyssnar. Han tycker nu att han har talar för döva öron och det är nog vad många av oss gör när vi kritiserar förfallet i Sverige, massinvandringen eller islamiseringen. Det lilla skara som lyssnar är så liten att den varken tycks kunna påverka eller få fram ett budskap till en bredare allmänhet.

Dervish kom till Sverige 1987 och vill inte längre vara en del av det här landet. Han skriver:

”Jag avsäger mig också Sverige. Jag kom till Sverige 7 februari 1987 så det var 26-årsjubileum nyligen. Tack för de åren, men det är dags att avluta den epoken. Jag vill inte vara landsman med en befolkning vars majoritet (eller tillräckligt stora minoritet) är fega och helt enkelt inte inser sitt eget bästa. Jag vill inte bo i ett land vars politiker, media och organisationer jag allt oftare har börjat känna ofrivillig förakt för. Stannar jag inte i Kurre så blir det USA.”

Dervish avsäger sig Sverige. Han har liksom många svenskar kommit fram till att Sverige är totalitärt – även om han inte använder sådana ord. Vad han mest reagerar över är att den svenska befolkningen inte reagerar och gör något åt det politiska förtrycket och förfallet i landet. Han anser att svenskarna är fega och det har han verkligen rätt i. Svenskarna är inte bara fega, de är rädda som harar för att riskera bli kallade ”rasister” när hela landets framtid står på spel. Sverige ger efter för islam och de krafter som arbetar för massinvandring får härja fritt utan att svenskarna ingriper. Svenskarna är tysta och fega. Dervish vill inte längre bo i det här landet. Det kan man förstå. Det räcker med att man har varit i ett land med gott om yttrandefrihet en längre tid för att – när man kommer tillbaka till Sverige nästan kvävas av den politiska korrektheten och av rädslan för att säga ett förfluget ord. Folk darrar av skräck inför tanken på att under en fikarast på jobbet i en medklassmiljö säga att de röstar på SD – eller att invandringen måste stoppas, eller att islam är skit. Dervish har börjat känna förakt för svenskarna. Kan man känna något annat för ett folk som inte inser sitt eget bästa? Kan man känna något annat för ett folk som begår kollektivt etniskt självmord?

Nordic Dervish kommer att trappa ned sitt bloggande i ren uppgivenhet över tillståndet i Sverige. Han tror också att SD kommer att gå starkt framåt i nästa val.

Han skriver:

”Oh btw, 100 spänn på att SD får en jordskredsseger 2014. När så sker kommer det inte ha berott på deras partiledningens klokhet eller kompetens, utan på politikernas, medias, kulturrelativisternas, vänsterns, selektiv-feministernas och ”antirasisternas” inkompetens som ledde till att de serverade bollen på ett silverfat på SD:s planhalva och lät dem äga vissa ämnen.”

Han har helt rätt i det. SD:s framgångar beror inte främst på SD själva utan mer på det politiska etablissemanget, på antirasisternas fördummande kampanjer, på Expos hets mot SD och på alla hot som riktas mot SD och skapar sympati för partiet. SD själva har egentligen varit alldeles för tysta, för eftergivna, för fega – precis som svenskarna i övrigt – men om de skulle visa lite stake skulle de gå framåt mycket mer. Det var efter ”järnrörsdebatten” som SD ökade kraftigt i opinionen vilket visar att folk vill ha mera kraft och stryka i politiken.

Anmärkningsvärt är att inte ens SD tycks ha reagerat på Hamza Sodagars besök och ännu mer anmärkningsvärt är att SD inte har något eget forum – ungefär som Avpixlat – för att sprida åsikter och bilda opinion. Det är lätt att förstå Dervishs frustration över att ingen i Sverige reagerar när islamister sprider sina villfarelser och stärker islam i Sverige – med hjälp av politiker och media. Allt medan svenskarna ägnar sig åt att slå sönder sina egna familjer och leva ett egennyttigt liv i stället för ett allmännyttigt.

Att Sverige förfaller beror inte ytterst på politikerna. De har valts av svenska folket. Möjligen kan man skylla på medierna som manipulerar alla debatter för att styra in fårskocken, alltså väljarna, i det bås som de kontrollerar. Men ytterst är det svenska folkets fel om det går åt skogen med Sverige. De har inte reagerat tilltäckligt kraftfullt utan har varit tysta och fogliga när makten sagt till dem att tiga.

Sverige har blivit ett enda stort dårhus där media drogar folket med exponering över alla kändisars dekadenta privatliv och lyfter fram radikalfeminister som hatar män som om de vore fullt normala människor. Samma medier som gör folket etnisk blinda genom konstant mångetnisk propaganda. Dessutom kontrollerar politiker och myndigheter vad svenskarna säger och säger vi något ”olämpligt” så stigmatiseras vi och kallas rasister, främlingsfientliga, islamofober, fascister, nazister och fördomsfulla. Säger vi fel ord i fel sammanhang kan vi dömas för ”hets mot folkgrupp” och få andra problem.

I det svenska dårhuset är det ovanligt tyst. Trots att inget land har förstörts på så kort tid som Sverige har förstörts så är det ovanligt tyst i landet. Kanske har folket bestämt sig för att det är bättre att dö kollektivt än att såra politikerna genom att kritisera dem öppet.

Oavsett vilket så är Sverige ett jävla dårhus. Att det krävs en invandrare för att tala om det för oss är ett tecken i tiden.

Men även i ett dårhus kan det bli uppror. Det krävs dock att någon går i spetsen för upproret och är tydlig med att vi ska kasta förtryckarna överbord, släcka ned deras folkfientliga tidningar och återta kontrollen över våra egna liv och vårt eget samhälle. Sverige är svenskarnas land och det får vi aldrig ge avkall på oavsett hur eftergivna vi för tillfället tvingas vara.

Annonser

Taggat:, ,

2 thoughts on “Sverige är ett stort jävla dårhus

  1. gandalfgra mars 4, 2013 kl. 09:48 Reply

    Bästa beskrivningen av tillståbdet i landet jag någonsin har läst..det är precis samma saker som jag skriver om på avpixlat..! Jag är inte feg jag inser allvaret och hade jag möjligheter till det skulle jag vilja kunna väcka svenska folket redan imorgon..!! Tänk att invandrare ser klarare vad som sker i MITT land än de flesta svenskar…men det kan komma att ändra sig ganska fort om krisen håller i sig…alla är sin egen plånbok närmast..!

  2. Sveno mars 4, 2013 kl. 15:27 Reply

    Problemet är inte att SD inte vet utan att de inte tror sig komma ut med vad de vet eller vill. De är på detta vis förlamade. Jag tror att de måste starta ngn nyhetsförmedlling och förr eller senare kommer denna att tas på allvar. Det kan också vara en strategi att inte påtala brister då SD annars blir utskrattade trots att de stämmer. Och bristerna blir då ett förlöjligande/demonisering av SD. Att det inte går att föra en fakta debatt har vi vår under flera år utbildade etablissemang att tacka för. Allt som gäller för dem är att få vara kvar vid köttgrytorna. Glöm inte störtfloderna av (sosse-)gråt som rann på sveavägen efter förra valet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: