Snart börjar Radiotjänst terrorisera dig. Vad göra?

Inte nog med att staten terroriserar svenska folket med en galen invandringspolitik som drabbar många när de blir utsatta för inbrott, överfallna, rånade, misshandlade, våldtagna eller mördade.

Nu kommer staten att börja terrorisera dig som äger en dator eller en surplatta. Radiotjänst har redan börjar ringa runt till folk för att pressa dem på pengar om de äger en surfplatta. De påstår att den som innehar en surfplatta eller dator ”är skyldig” att betala pengar till Radiotjänsts skumma indrivningsverksamhet.

Sveriges Television och Radiotjänst samarbetar och Radiotjänst driver in pengar för att finansiera den politiska hjärntvätt som Sveriges Television ägnar sig åt. Sveriges Television är makthavarnas förlängda arm. För att makthavarna ska få ut sin politiska propaganda så har politikerna skapat en lag som tvingar folk att betala TV-avgift. Enligt ett tillägg i lagen från år 2007 så omfattar TV-avgiften alla apparater som kan ta emot statliga TV-sändningar. Politikerna har alltså sett till att varje medborgare ska tvingas att betala för ensidig politisk, kulturmarxistisk och liberal propaganda i TV.

Många vägrar av princip att betala sådana avgifter och har slängt ut sin TV eftersom den ändå inte är något att ha.

Nu har SVT börjat lägga ut sina sändningar på nätet och då träder statens indrivare från Radiotjänst in. Bara för ett par månader påstod Sveriges Televisions propagandachef Eva Hamilton att ”eftersom 95 procent av svenska (!) folket redan har en TV så kommer det inte bli så många som kommer att bli betalningspliktiga”.

Många trodde att de skulle slippa hamna i klorna på statens indrivningstjänst. Men nu berättar tidningen Computer Sweden att Radiotjänsts indrivare ringer runt till folk och förhör dem om de har datorer eller surfplattor. De ringer till hushåll som inte betalar TV-licens och försöker då kräva in pengar från den som råkar inneha en dator eller exempelvis en iPad.

Radiotjänst fungerar som en kriminell maffiaorganisation. De försöker driva in pengar till en verksamhet som huvudsakligen går ut på att sprida lögner, propaganda och hat mot svenska folket. De anlitar kriminella hiphoppare som torpeder för att mordhota Sverigevänliga politiker, de infiltrerar interna politiska möten och sprider lögner om Sverigevänner för att skydda de suspekta politikerna som sitter i regeringen. Sveriges Television är den maktfullkomliga statens megafon och de ska inte ha våra pengar.

Redan nu den 1 mars kommer Radiotjänst att intensifiera sin indrivningsverksamhet och försöka driva in pengar från dig för att du råkar äga en dator. De kommer att kontakta dig och säga att du kan slippa ”avgiften” genom att ”plombera” datorn och du är företagare. Plomberingen innebär att du inte kan ta emot TV-sändningar.

Det låter som ett krångligt och helt onödigt förfarande och är ingenting att rekommendera.

Frågan är vad du ska göra när de ringer.

radiotjanst

1. Du kan be dem fara och flyga och slänga på luren.

2. Du kan ”prata sönder dem” så att de känner olust att ringa till fler hushåll. Men ge dem inte några upplysningar om vad du äger eller inte äger. Du har ingen skyldighet att berätta det. Däremot kan du ställa dem mot väggen och fråga hur de kan nedlåta sig till att ta ett sådant jobb. Ta gärna reda på vad de heter och var de bor. De har ju tagit reda på var du bor, någon slags terrorbalans måste alltså upprättas. När de upplyst dig om vad de heter och var de bor, då kan du gå vidare i samtalet. Prata om allt, väder och vind, om hur mycket dynga SVT sprider, fråga om de är inkvoterade till Radiotjänst från någon kriminell organisation som arbetat på liknande sätt – med att driva in pengar.

3. Det enda som är viktigt är att du inte utsätter personen för hot eller annat som strider mot lagen. Men var hård mot dem. Det finns ingen anledning att vara vänlig mot en person som arbetar med indrivning på det här sättet.

4. Spela gärna in samtalet och lägg ut det på YouTube.

Annonser

Taggat:, , , ,

3 thoughts on “Snart börjar Radiotjänst terrorisera dig. Vad göra?

 1. oldman94 februari 27, 2013 kl. 12:47 Reply

  Det här
  ”….Radiotjänsts indrivare ringer runt till folk och förhör dem om de har datorer eller surfplattor…”
  varför terrorisera oskyldiga människor…alla har ju inte surfplattor, datorer eller telefoner…..jag har inget till exempel…..lånade denna på biblioteket….!

 2. Varning! Radiotjänst på jakt februari 27, 2013 kl. 14:12 Reply

  […] Tipsen kommer från bojkottaaftonbladet […]

 3. anomuse mars 2, 2013 kl. 11:22 Reply

  installera en screener som kolla vad nr kommer från om okänd eller finns ej i telefonboooken så får dom automatiskt ett nr upptaget spärr tone ,,,dom nyare antivirus programen för smartphones eller pads kan ha function att spärra okända nr ,,,senare så finns det eniro eller hitta.se app som visar vem som ringer prova och du kommer slippa säljare och andra som bara vill själa din tid

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: