Kan man bli dummare än Helena Jonsson?

Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) bildades 1971 genom en sammanslagning av de båda lantbruksorganisationerna Riksförbundet Landsbygdens folk (RLF) och Sveriges Lantbruksförbund.

Lantbrukarnas Riksförbund är en ”politiskt obunden” intresse- och företagarorganisation för företagare inom jordbruk, skogsbruk, trädgårdsnäringen och andra företagare som har sin bas i landsbygden, till exempel landsbygdsturism, entreprenad och livsmedelsförädling. LRF hade över 170 000 medlemmar 2011 och har ökat sitt medlemsantal i 15 år i rad.

Förbundets medlemmar driver tillsammans nära 90 000 företag och LRF är därmed Sveriges största småföretagarorganisation. Flera bondeägda ekonomiska föreningar som Arla Foods, Lantmännen, Södra Skogsägarna, Mellanskog, Norrskog och Norra Skogsägarna är också medlemmar.

Förbundsordförande är lantbrukaren Helena Jonsson, vald 2011 och efterträdare till Lars-Göran Pettersson. Tidigare ordförande har varit Caroline Trapp, Hans Jonsson, Bo Dockered, Sven Tågmark och Erik Jonsson.

LRF äger sju dotterbolag:

– rådgivnings- och redovisningsföretaget LRF Konsult.
– certifieringsföretaget Sigill Kvalitetssystem.
– hotell- och konferensföretaget Sånga-Säby Hotell & Konferens.
– försäkringsbolaget LRF Försäkring
– inköpsföretaget LRF Samköp.
– strategiutvecklingsföretaget Macklean Strategiutveckling.
– mediaförlaget LRF Media, med drygt 40 olika tidningar och magasin

Vill inte ha med Sverigedemokraterna att göra

I början av februari 2013 tog LRF beslut om att inte bjuda in Sverigedemokraterna till LRF-aktiviteter. Beslutet är inte nytt utan handlar egentligen om att man har förnyat gamla beslut. Redan före valet 2010 tog LRF ett enigt beslut om att inte ha något som helst samröre med Sverigedemokraterna.

lantbrukarnas_riksforbund
Helena Jonsson slår rekord i dumhet. Hon vill utestänga SD för att hon ogillar partier som ”utestänger”.

Helena Jonsson, LRFs förbundsordförande säger:

– Som politiskt oberoende intresse- och företagarorganisation väljer vi själva vilka organisationer, partier eller företag som vi vill samarbeta med. Och vi väljer dem som vi kan ha en konstruktiv debatt med, som inte skadar vår trovärdighet och som delar vår människosyn, att alla människor har samma värde.

Att LRF kallar sig politistk oberoende är bara pinsamt. De har en tydlig politisk profil och den går ut på att stödja de partier som vill har fri invandring till Sverige och förvandla vårt land till ett mångkulturellt dårhus. LRF har dessutom stött den bisarra EU-politiken som förstört för lantbruken i hela Europa. Helena Jonsson säger:

”Den som väljer att bara studera Sverigedemokraternas jordbrukspolitik kan hitta ståndpunkter som överensstämmer med LRFs. Men där slutar likheterna. LRFs beslut att inte bjuda in Sverigedemokraterna grundar sig på ett helhetsperspektiv. Vi har inte bara ställt oss frågan vilken jordbrukspolitik vi vill ha, utan också vilket samhälle vi vill leva i. Vi vill ha ett som tar tillvara den stora potential alla människor i vårt samhälle faktiskt bär på och inte utestänger, polariserar och ställer grupper av människor emot varandra. Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti som skapar gemenskap genom att först peka ut vilka som inte får vara med.”

Helena Jonsson måsta vara fullständigt genomblåst. När det kommer till jordbrukspolitik så ser vi resultat den politik som EU-partierna står för idag. Hästkött i livsmedel som ska innehålla nötkött och halal-slaktat kött som smygs in i butikerna. Är det var LRF vill ha? En EU-politik som sänker våra egna jordbruk och avvecklar landsbygden samt försvårar för bönderna att överleva. Det är ju bara SD som motsätter sig den politiken.

Jonsson säger också att beslutet om att inte samarbeta med SD också handlar om ”vilket samhälle vi vill leva i”. Helena Jonson vill uppenbarligen leva i ett samhälle där överfall, misshandel, rån, inbrott, våldtäkter och mord blir vanligare eftersom de så ofta är relaterade till invandringspolitiken. Helena Jonsson vill ha ett samhälle utan svenskar, eftersom det är vad massinvandringen på sikt leder till. Vi får inte bara getton och ett mera otryggt samhälle utan vi byter ut hela befolkningen. Är det var LRF och Helena Jonsson stöder?

Jonsson säger: ” Vi vill ha (samhälle) ett som tar tillvara den stora potential alla människor i vårt samhälle faktiskt bär på och inte utestänger, polariserar och ställer grupper av människor emot varandra.” Menar hon att sverigedemokrater inte har någon potential? Hon säger att hon vill tillvarata ”alla” människors potential och framhåller att hon inte gillar att någon ”utestänger, polariserar och ställer grupper av människor emot varandra”. Men det är ju just Helena Jonsson som utestänger, polariserar och ställer grupper mot varandra. ”Vi” dom goda och SD dom ”onda”. I själva verket är det ju SD som står på den goda sidan.

Helena Jonsson: ”Sverigedemokraterna är ett främlingsfientligt parti som skapar gemenskap genom att först peka ut vilka som inte får vara med.

Men det är ju Helena Jonsson som skapar ”gemenskap” genom att utestänga Sverigedemokraterna och dessutom ha fräckheten att kalla dem ”främlingsfientliga”. Helena Jonsson är i så fall både främlingsfientlig och även människofientlig. Hon stänger ute människor som hon inte känner och vet något om. Hon stänger ute politiker som hon har fördomar om. Hon stänger ute politiker vars politik skulle vara bättre för svenska lantbrukare än de övriga partiernas politik.

Helena Jonsson måste vara totalt genomkorkad. Hon påstår att SD stänger ute folk, när det är hon – och ingen annan – som stänger ute folk. Det ju helt löjligt att Helena Jonsson framställer LRF som politiskt oberoende när de i högsta grad agerar politiskt och dessutom förkastar ett parti som har en bättre landsbygdspolitik än övriga partier. SD skulle göra mer nytta för lantbrukarna än de övriga partierna tillsammans.

Dessutom har de övriga partierna skapat mångkulturella getton i Sverige, medan SD inte vill ha sådana getton. Helena Jonsson bor i ett svenskt område, ett område som med SD:s politik skulle fortsätta att vara svenskt. Varför flyttar inte Helena Jonsson till exempelvis Rinkeby, det är ju sådana områden som de övriga partierna skapar och som hon alltså följdriktigt borde bo i.

Bojkotta LRF och LRF Media

lrf-media

LRF media ger ut följande tidningar som du kan bojkotta. LRF vill inte ha med invandringskritiker att göra och då är det naturligt för invandringskritiker att bojkotta LRF. Se även LRF-företagen ovan som kan bojkottas.

Bojkotta dessa tidningar

– Drömhem
– Lantliv
– Lantliv Mat & Vin
– Gods & Gårdar
– Residence
– Båtnytt
– Båtägare
– Segling
– Jaktmarker & Fiskevatten
– Flugfiske
– Fiske för alla
– Hästmagazinet
– Härliga Hund
– Traktor Power
– Boggi
– Allt om Vin
– Land
– Landbruk
– Skogsland
– ATL
– Lantmannen
– Driva eget
– Magasinet
– Trädgård
– Hembakat
– Militärhistoria
– Allt om Historia
– Populär Historia

bojkotta_lrf_media

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: