50 000 flyktingar från Afrika till Annie Lööfs Maramö

Maramö är en by i Värnamo kommun. Maramö omnämndes i skrift första gången 1426 och bestod 1543 av sex hela hemman.

Lämningar från stenåldern har påträffats i Maramö och i den sydvästra delen av Maramö finns det gravar från bronsåldern och från den äldre järnåldern. Gravarna ligger avlägset läge i förhållande till dagens bebyggelse, och det kan indikera ett äldre bebyggelseläge, och att en förskjutning av bebyggelsen har skett mot norr.

Här bor centerledaren Annie Lööfs mamma och pappa Hans-Göran Johansson som är ordförande i kommunstyrelsen i Värnamo. Nyligen meddelade Annie Lööf att Alliansens partiledare ska träffas i Maramö på måndag för politiska överläggningar.

annie_loof_maramo
Det här är Annie Lööf. Hon ska visa upp sin hemby
för alliansens partiledare och pressen. Alla borde då
rimligen reagera på hur ”invandrarfattigt” och därmed
efterblivet Maramö är. Här äter man närodlat och
har inte ens en kebab eller pizzeria, inte heller någon
moské eller gallerförseddda fönster. Det måste åtgärdas.

När det blev känt gjorde riksradion ett reportage där man intervjuade folk från byn som uppenbarligen var stolta över Maramö. De framhöll hur lugnt och fint det är på orten. Så på måndag kommer Annie Lööf, Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund och Göran Hägglund att träffas hemma i Annie Lööfs föräldrahem och prata politik.

Vi får hoppas att de skänker en tanke åt centerpartiets nya idéprogram om fri invandring, Fredrik Reinfeldts stora tal om att låta ännu fler komma till Sverige, Jan Björklund hemliga plan om att kraftigt öka invandringen och Göran Hägglunds förvirrade svammel om ”solidaritet” med alla utom svenskarna. Vi får hoppas att de ser Maramö som en tråkig plats där ingenting händer och att det behövs minst 50 000 asylsökande, migranter, nybyggare eller entreprenörer från Afrika för att få fart på byn.

maramo_varnamoDet här är centrala Maramö. Vi hoppas innerligt att Annie Lööf kommer fram till att placera minst
50 000 somalier i byn. 

De kan hjälpa till att ”rädda” Maramö från den undergång som står inför dörren när Annie Lööfs pappa och farbror kommer att pensionera sig.

Alliansen kanske kan bjuda in någon arkitekt som skissar på en moské och låta en imam följa med för att staka ut en lämplig plats. Gärna mitt i byn granne med Hans-Göran Johansson. Det är självklart att Maramö inte bara ska ta sitt ”ansvar” utan att Hans-Göran Johansson ska ta ett större ansvar eftersom det är just vad hans parti och hans dotter förespråkar. För han och de andra invånarna i Maramö är väl inga hycklare som förespråkar massinvandring på andra orter och själva tänker sitta där i lugn och ro utan att behöva bli utsatta för inbrott, rån, misshandel, våldtäkter eller mord. Nu är det dags för Maramö att visa ”öppenhet” och låta världen komma till byn.

Minst 50 000 nybyggare och entreprenörer till Maramö.

somalier_maramo

Annonser

Taggat:, , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: