Stefan Löfven vill bekämpa svenskarna – med kraft

Sjuklöverns partiledare konkurrerar med varandra om att hitta på den politik som förstör Sverige mest. De är ungefär lika tokiga allihop när det kommer till frågor om mångkultur, invandring och asylmottagande. Var Centern och Moderaterna står i de här frågorna kan väl nästan ingen ha undgått. Centern vill ha fri invandring och Moderaterna vill öka invandringen. Var socialdemokraterna står är inte helt obekant för den som har studerat partiets politiska historia. Det var under Olof Palmes ledning som partiet öppnade upp för urskiljningslös invandring från när och fjärran. Det var då Sveriges förfall inleddes.

Sedan dess har de borgerliga partierna och socialdemokraterna tävlat om vilka som kan förstöra Sverige mest. Nu har Stefan Löfven känt sig lite utanför de senaste veckorna och vill gärna bidra med några tankar om vad hans parti vill åstadkomma. I en kort intervju med Expressens Niklas Svensson inför den kommande partikongressen fick Löfven svara på frågor om tillståndet i partiet. I den senaste opinionsmätningen visade det sig att Socialdemokraterna ligger under 30 procent, vilket är anmärkningsvärt mycket med tanke på den politik som partiet bedriver. Men för S är det en låg siffra. Väljarunderlaget finns huvudsakligen bland de stora grupper invandrare som kommer till Sverige och muslimerna röstar nästan mangrant på socialdemokraterna. Utan invandrarna faller Socialdemokraterna.

stefan_lofven_s

Löfven sade till Expressen att han inte är oroad över opinionsläget och förklarade att ”det finns efterfrågan på socialdemokratisk politik”. Han vet också att det kommer att importeras mer valboskap som också Socialdemokraterna kommer att ha fördel av.

Niklas Svensson frågade Löfven: ”Hur viktigt är det att ni inte tappar mer i opinionen inför er kongress.”

Stefan Löfven: ”Som jag sade kommer jag inte störas alls av enstaka opinionsundersökningar.”

Expressen: ”Hur ser du på det faktum att Socialdemokraterna tappar väljare till Sverigedemokraterna?”

Löfven: ”Moderaterna tappar ännu fler väljare till Sverigedemokraterna. De är olyckligt att Sverigedemokraterna över huvud taget växer, speciellt efter det som dom visade upp i svensk TV så är det ju bedrövligt hur ett sådant parti växer. Jag tycker att det är hemskt. Det är en signal däremot att människor är rädda, människor är oroliga över att i Sverige har vi alldeles för hög arbetslöshet, vi har klyftor som växer. Är du orolig för ditt jobb och dessutom för vilken inkomst du ska ha om du blir av med jobbet, inte 80 procent utan 50 procent, då skapar man en rädsla och i den rädslan så finns det lätt grogrund för den här typen av partier.”

Niklas Svensson: ”Men vilken är din förklaring till att just socialdemokrater hittar till Sverigedemokraterna?”

Löfven: ”Det är ju inte rätt beskrivning som jag sade, det är fler moderater som hittar till Sverigedemokraterna, så att det kommer från olika partier. Men moderaterna har varit med och skapat ett system med ökade klyftor, det har den här regeringen gjort, man har skapat ett samhälle där rädslan finns och i ett samhälle med rädsla är det lätt för krafter som kan peka på en viss grupp och säga att om inte dom vore här då hade vi inga problem. Så det gäller att se till att skapa ett annat samhälle och det är en uppmaning till oss däremot att förtydliga våran politik ännu mer, speciellt i förhållande till regeringen som inte har någon politik för minskade klyftor och för högre sysselsättning. Det är det vi jobbar på.”

De svar som Löfven ger på Svenssons frågor visar hur inkompetent den socialdemokratiska partiledaren är. Om inte rent infantil. Det är helt klart att han inte begriper varför SD får röster. Om man är så verklighetsfrånvänd så borde man inte ha i politiken att göra. Inom socialdemokratin existerar inga politiker som besitter de kvaliteter som skulle behövas för att skapa ett bra samhälle. Där finns bara mediokra åsiktsmaskiner som baserar hela sitt batteri av åsikter på egna fördomar, begränsade kunskaper och hur media presenterar politiska frågor. När Löfven visar ett totalt oförstående för att SD växer ”trots det dom visade upp på TV” så säger det allt om denne mans politiska insikter. SD växer för att politiker i de andra partierna negligerar den verklighet som sverigedemokratiska väljare kan relatera till, men som Löfven och andra inte ens känner till existensen av.

I en intervju med Expressen säger Löfven också att han inte accepterar att det finns kommuner som säger nej till att ta emot flyktingar. Löfven anser att det borde vara obligatoriskt för kommunerna att ta emot alla som Migrationsverket kräver att kommunera ska ta emot. Löfven är öppen för olika typer av tvångsåtgärder, vilket moderaterna tidigare har signalerat kan komma. Moderaterna kommer troligen i år att lägga ett lagförslag som tvingar kommunerna att ta emot flyktingar och ett sådant förslag kommer sossarna säkert att stödja. Om, eller när, lagförslaget kommer så är det viktigt att den enda riktiga politiska oppositionen i riksdagen protesterar kraftfullt – så att det ger eko över hela landet.

För Expressen var det viktigt att markera mot Löfven i den här frågan eftersom Expressen bara ger moraliskt stöd åt partier som förespråkar massinvandring. Om S sviker så kommer de inte att få Expressens stöd. Expressen stöder bara de partier som vill öppna gränserna ännu mer och är kapabla att genomföra en sådan politik och därför ligger Alliansen bättre till just nu.

Löfven var också upprörd över Tobias Billströms ”utspel” för några dagar sedan och ansåg att M ”fiskar i grumliga vatten”. Detta trots att spektaklet visade att M snarare vill öka än minska invandringen. På en fråga om Sveriges stora flyktingmottagande, vi tar emot flest asylsökande i Europa, så svarade Löfven att han anser att andra länder bör öka sin andel och ta emot fler. En häpnadsväckande åsikt eftersom andra länder i Europa också är påtvingade en politik som de inte har fått rösta om. Löfven visar med den inställningen ett totalt förakt för väljare i andra länder och visar också att han inte bryr sig om ifall den här politiken är demokratiskt förankrad eller inte. Han blir därför en del av ett totalitärt system som tvingar på oss en politik vi aldrig har bett om.

Den vänsterfalang som styr socialdemokraterna, Stefan Löfven, Carin Jämtin, Magdalena Andersson och Mikael Damberg kommer inför den socialdemokratiska kongressen att presentera en rad förslag. Redan innan förslagen kommer vet man de kommer att innebära mer globalisering, mer invandring, mer nationell självförnekelse och en fortsatt folkmordspolitik.

Annonser

Taggat:,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: