Andrea Edwards och Uppdrag Granskning

I går sändes Uppdrag Granskning i TV. Det handlade om näthatet. Om hur kvinnor får ta emot brev med vidrigt innehåll och hur de hotas och utsätts för grova trakasserier på nätet.

Ett sådant program borde ha gjorts för 20 år sedan. Det var då berikarna införde nya normsystem och en ny vokabulär i våra skolor. Tjejer och kvinnor började kallas för ”horor” i en omfattning som aldrig hade förekommit innan berikarnas närvaro blev vanlig. Det hände ibland att det blev diskussioner om det huvudsakligen importerade språkbruket, men att det spreds och brukades av berikarna talades det tyst om i media. Demokraturens medier har varit noga med att skydda de importerade kvinnohatarna för att svenska folket inte ska få för sig att det är massa slödder som släppts in i landet.

När feministen Ebba Bratt-Wittröm medverkade i en skolpolitisk debatt 2006 sade hon:

”Regeringen signalerar till våra nya svenskar att det räcker om de lär sig lite lagom blattesvenska så att de kan slå upp ett stånd och sälja bananer i Rosengård.”

Med det sagt ville hon visa att regeringen inte bryr sig om språkundervisningen i skolan och att språket därför blir torftigt, ännu torftigare för dem som inte redan från början har ett språk. Efter uttalandet fick hon mängder av brev från människor av alla de slag som ifrågasatte hela skolundervisningen och menade den inte fungerar. Att det skulle vara något större fel den har vi dock inte fått veta i våra statliga propagandakanaler som istället gör gällande att det mesta i Sverige fungerar perfekt och att alla är glada och nöjda (utom rasisterna). Någon språkundervisning kan det ju inte vara fel på och alltså erkänns blattesvenskan, eller Rinkebysvenskan, av det officiella Sverige och flera ord som vi inte vill ha i vårt språk infördes i akademins ordlista. Sverige kapitulerade för blattesvenskan och att då klaga på deras språkbruk vore rena rama rasismen.

När invandrartidningen, eller blattetidningen som den kallade sig, Gringo skulle tycka till om Ebbas seriösa kritik så skrev de en hånfull text i tidningen som riktade sig till henne:

”Witt-Brattströmska kompaniet söker språkfascister. Du! Ja, Du. Det är Dig vi behöver. Under förutsättning att Du vill bevara Sverige svenskt i ordets mest ariska bemärkelse och inte drar Dig för att säga sådant som behöver sägas (på ren svenska förstås) har Du en given plats i kompaniet som ska ta tillbaka det svenska talspråket till tjugotalets radiorikssvenska skönhet. RING EBBA.”

Att sakligt kritisera företeelser kring invandring gick inte så bra. Dels på grund av alla tabun ska skapats i samhället och dels på grund av att stora grupper invandrare inte klarar av att kommunicera på normalt svenskt sätt. Det var precis det som Ebba hade kritiserat och hon fick mer rätt än hon ens kunde ana.

Ebba Bratt-Wittröms åsikter om svensk skolundervisning och om språkförbistringen i Sverige var bara toppen av ett isberg. Svenska elever som gick i invandrardominerade klasser eller skolor försökte byta eftersom de upplevde att invandrarnas gettospråk förstörde trivseln i skolan. Svenska flickor och kvinnor var särskilt utsatta och det blev allt vanligare att de fick könsord, hora eller annat nedsättande kastade efter sig. Bara berikande ansåg makthavarna och media. De enda som reagerade var invandringskritiker som ofta påpekade orimligheten i den här utvecklingen. Media och politiker valde att tiga för att inte framställa invandrarna sådana de var. När det blev vanligare med internet flyttades det vulgära språkbruket över dit och fick mer spridning. Redan efter ett par år gick det att se hur svenska killar som växt upp med blattesvenska började använda dessa utryck, något ingen generation före dem hade gjort. Vissa invandrargruppers undermåliga språkbruk hade fått fotfäste i Sverige på allvar. Idag är det så vanligt förekommande att en svensk i den äldre generationen inte känner igen sitt samhälle när det gäller språket heller.

Att språket har blivit så vulgärt är politikernas, journalisternas och medias fel. De har själva bidrag till det men låtsas nu som om de är heeelt oskyldiga.

Nu har det hänt något som har fått dem att reagera. Under en lång följd av år så har svenska invandringskritiker bespottats med lögnaktiga anklagelser om nazism, rasism och andra mindre smickrande uttryck. Media och journalister har hatat, hotat och förtalat människor som ogillar invandringspolitiken. De har bidragit till folk fått sina hem sönderslagna, bilar uppbrända, möten blivit utsatta för stenkastning och ökade politiska spänningar i samhället. De har också genom att försvara en sjuk politik bidragit till ökad brottslighet, fler våldtäkter, fler äldrerån, fler mord, fler bilbränder, fler rån mot ungdomar, fler hot mot ungdomar, fler fall av misshandel och mycket annat.

Allt detta har skapat en stor frustration bland många som inte bara finns på nätet utan ute i hela samhället. Många skriver anonymt om detta på nätet och det finns en uppdämd ilska som ökar eftersom media försöker hindra folk från att ventilera sina åsikter. Ilskan riktas mot dem som skadar Sverige och kallas ”näthat” för att det är vissa invandrargrupper eller vissa journalister som drabbas, oftast då journalister som ägnar sig åt att provocera, ljuga och hata. Frustrationen över den sjuka invandringspolitiken håller på att övergå till aktivt självförsvar.

En människa eller ett djur som trängs in i ett hörn försvarar sig tills han dör. När ett folk utsätts för mjukt folkmord så finns det representanter för det folket som är beredda att dö för att försvara det. Naturen är sådan. Nu när vänstern och liberalerna håller på att förlora kontrollen över folks ilska så måste man göra något åt det.

Media kallar det för näthat och ljuger ihop några artiklar eller program där man inte på ett ärligt sätt beskriver vad det handlar om. Istället är det ett antal kvinnliga feminister och kulturmarxister som får gråta ut, som nu i Uppdrag Granskning, och framställa sig som offer. Några av dem är offer för vulgära eller sjuka människors hat. Det är sant och det måste alla ta avstånd från. Det finns uppenbarligen en del sjuka människor som skriver brev och det vet alla aktiva invandringskritiker som får liknande brev, men de får aldrig sitta i TV och läsa upp hotbreven de fått. Några av breven som lästes upp i Uppdrag Granskning var hemska, men det finns goda skäl att anta att de fått en drös sakliga brev som de minsann inte kommenterat eller besvarat. Några av dessa kvinnor har själva svinat på ett sätt som kan få vilken normal människor som helst att reagera genom att skriva ilskna brev. Det är inte ”näthat” utan svar på det hat som de själva har slungat ur sig mot vissa grupper av människor. Sanna Lundell och Åsa Linderborg vet kanske inte vad de skriver, men de kanske vet att de skriver i Aftonbladet och att reaktionerna på vad de skriver sällan är positiva. En del journalister skriver hatfyllda och förvirrade texter, men när de kritiseras begriper de inte varför. Då är det något fel på dem. De omhuldas av etablissemanget, Robert Aschberg (bror till Richard Aschberg på Aftonbladet), Sveriges Television, Sveriges Radio och de stora mediakoncernerna som är en förutsättning för att demokraturen ska kunna upprätthållas i Sverige.

När demokraturens journalister hotar och hatar invandringskritiker då är allt som det ska vara. När demokraturens journalister utsätts för stark kritik då kallas det ”näthat” och ska fördömas till varje pris.

Uppdrag Granskning den 6 februari 2013 var propaganda-TV. Många viktiga sanningar doldes och vinklingarna var så fula att de kunde vara hämtade från Nordkorea. Inslaget med Andrea Edwards var särskilt försåtligt och osmakligt. Det var ett skolexempel på hur statliga Sveriges Television döljer viktiga sanningar och förfalskar verkligheten för att det ska passa vissa politisk syften. I det här fallet skulle extremfeministernas agenda skyddas och förklaras medan kritikerna skulle framställas som onda.

Uppdrag Granskning presenterade Andrea Edwards som ”en kvinna som har fått möta hatet”. Programrösten: ”När Turteatern i Stockholm satte upp det så kallade SCUM-manifestet 2011 så hade Andrea Edwards huvudrollen. Och direkt efter premiären började hoten komma”. Uppdrag Granskning ”glömde bort” att upplysa om att SCUM betyder Society for Cutting Up Men.

Andrea Edwards är en av personerna bakom en video som spridits av SCUM, Society for Cutting up Men, (Föreningen för att skära upp män). Det är en fullkomligt sinnesjuk film i form av en teater där en kvinna skrattande skjuter huvudet av en man och hennes feministkompisar jublar av glädje och slickar upp blodet på mannens sönderskjutna huvud. När Uppdrag Granskning intervjuade henne satt hon och försökte bortförklara det sjukliga hat som hennes teater hade åstadkommit.

Teaterstycket de åstadkom och den film de producerade var bland det sjukaste som någonsin producerats även i internationell jämförelse. En amerikan erbjöd 1000 dollar på stående for till den som kunde identifiera personerna i filmen.

Of European nations, Sweden is the country arguably farthest along the path to Orwellian nightmare. Its the home of the swedish model for prostitution, where sale of sex as a service is legal, but purchase is not. It’s a country deep in the grip of overt, totalitarian radical feminist rule.If you don’t know by now, a group of as-yet unidentified Swedish women produced and posted a video on youtube[1] depicting the point-blank shooting murder of a man reading a newspaper. The shooting was staged with the cooperation of the portrayed victim using theatrical blood make-up. The women appeared to enact this fantasy in a state of ecstatic glee. The group of would-be murderous psychopaths identify themselves in the title of their video as SCUM, taken from the title of a famous piece of hate literature by murderer Valerie Solinas manifesto, Society for Cutting Up Men.The portrayed murder is followed by the ecstatic giggling of a handful of other females, and an impromptu dance celebration. The woman who apparently shoots a newspaper-reading man appears to have an spontaneous orgasm following the killing. A minor discontinuity in the video shows where most of the orgasm was edited out. Killing a man for no apparent reason than his sex is nothing to hide from the public, but dampening your panties over it apparently is. The short video concludes with the text message ”Do Your Part.”While the murder is plainly staged, the sadistic glee has every appearance of being genuine. The plain endorsement of murder is also unambiguous.That is why A Voice For Men is offering a bounty of 1000 dollars for the confirmed identity of one or more of the individuals in the video. We are asking for the full legal names, home addresses, places of employment, email addresses and contact phone numbers of the women and man who produced and starred in the video described above. We will pay 1000 dollars to any individual who provides and confirms this information, to be payed either directly to themselves or to a charity of their choice.This is the second such reward offered for the identity of an individual, the first being a blogger advocating extralegal eugenic modification of men. This blogger has since been identified as the former lawyer and published author Pamela O’Shaughnessy. O’Shoughnessy and her followers no longer enjoy anonymity — and will be pursued by their own nefarious plans for the rest of their lives.The group of swedish women advocating murder — and staging fantasies of murder in sadistic ecstasy will be publicly identified on this site and on Register-Her.com. Complete details of these individuals names, addresses, phone numbers, government identification numbers, drivers licences, and employers will be permanently published. It is the intent of the editors of A Voice For Men that these individuals be publicly and permanently identified.Some individuals may criticize the intent to publish not only names, but also addresses, phone numbers, employers and other personal information — on the grounds that such exposure create a risk of retributive violence against individuals who openly advocate murder based on sex. It is the considered position of the editorial board of AVfM that any such risks are out-weighed by the ongoing hazard to the public of these individuals continuing to operate in anonymity. Open advocation of murder cannot be allowed in a civil society, without that society devolving into a culture of brutal violence.”

Andrea Edwards har ägnat sig åt feministprojekt som går ut på att symboliskt döda alla män och på det sätt skapa hat och splittring i samhället. Om detta nämndes ingenting i Uppdrag Granskning utan där sade man i förbigående att hon hade huvudrollen i en uppsättning av SCUM-manifestet som Turteatern gjorde.

simon_fors_twittrar2

Näthat som media accepterar.

kartellen-sebbe-tw2

Näthat som media accepterar.

En hel rad andra feministprojekt som har gått ut på att döda, hata eller håna män (alla män) för att de är män har inte bara spridits i svenska totalitära pk-medier utan fått positiv press och lanserats som en del av en statsreligion vid sidan om mångkulturen. Kulturmarxisterna i TV, på radio och i våra statliga verk har fullt upp med att hjärntvätta svenska folket. Den som ogillar den påbjudna feminismen riskerar däremot att bli inte bara utsatt för näthat utan mordhotad och så stigmatiserad att det blir omöjligt att fungera i det offentliga livet. Bakom den förföljelsen finns människor som arbetar på Sveriges Television och i det totalitära medierna och som nu sitter och snyftar om alla hemska brev de fått.

En bloggare som reagerade starkt på inslaget var ”Juggen reflekterar” som hade en del att säga om Andrea Edwards. Vi citerar från hans blogg:

”Det jag inte anade var att jag skulle drabbas av ett oväntat skrattanfall ca 20 min och 20 sekunder in i programmet. Det är nämligen då den dömda snattaren Andrea Edwards berättade om hoten hon fick utstå när SCUM-manifestet skulle framföras på en teater i en Stockholmsförort.

Jag kommer att komma till det roliga snart, men kan påpeka en intressant detalj i Edwards version av hotet. Hon nämner exempelvis ingenstans att hotet som hon läste upp var skrivet av en bloggare som kallade sig för Medborgare X och som i sitt inlägg skrev om text tagen ur SCUM-manifestet och riktade det mot Edwards och hennes kollegor. Han gjorde det för att visa att det de propagerade var vidrigt och för att visa för dem att det kanske inte är så kul att vara på mottagarsidan av denna text.

Personligen anser jag att han hade en poäng i det han gjorde, men missade målet helt då han lade upp hennes adress, vilket jag tycker var direkt förkastligt. Men, hur förkastligt jag än anser det vara, anser jag även att det vore på sin plats att berätta vad det påstådda hotet bestod av – nämligen Solanas egen text som enligt Edwards  och Uppdrag Granskning (som tydligen inte gjort någon efterforskning i det som skedde) alltså är en satir, samtidigt som man på teaterns sida själva skrev att föreställningen skulle vara en spark i patriarkatets arsel.

Detta innebär att föreställningen producerades av personer som delar Solanas uppfattning om deras variant av hur verkligheten ser ut, precis som om att ett gäng nazister framförde Mein Kampf och hävdade att det är en satir.”

andrea_edwards

Juggen kunde också publicera en mailkorrespondens som han haft med Edwars. Läs den här:

Juggens inlägg fick flera intressanta reaktioner:

”Tack för ett oerhört intressant och välskrivet inlägg! Jag tyckte också att Edwards intellektuella ohederlighet stack ut på ett påtagligt sätt i gårdagens program. För oss som visste bakgrunden till det hon sa, så framstod hon som grov hycklerska, vilket jag utvecklat i en kommentar på Genusdebatten.se. Och nu när du berättar detta guldkorn till anekdot blir hennes agerande rent löjeväckande.”

Sveriges Television är totalitär propaganda-TV. Det är mångkultur och feminism och alla som ifrågasätter dessa statsreligioner ska stigmatiseras. Vi accepterar inte det.

Taggat:, ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: