Katarina Mazetti fick svar på tal av Henrik Agerhäll

Efter att Katarina Mazetti skrev två inlägg på Avpixlat så fick hon svar av Henrik Agerhäll. Det var förmodligen det bästa inlägget som hittills skrivits i Mazettiaffären. Det börjar så här:

Jag vet att du kommer ihåg mig från vårt möte i Umeå för ett par år sedan. I din krönika i ICA-kuriren häromsistens så beskriver du mig som en Sverigedemokrat med utskjutande haka, apropå att håna folks utseende. De relevanta delarna av vår diskussion finns på Youtube. Temat för din föreläsning i Umeå var ungefär densamma som temat för din krönika i ICA-kuriren. Jag förstår att du mest är ute för att provocera men jag ska ända försöka ta dig seriöst.

Det du försöker angripa är den så kallade kulturnationalismen som Sverigedemokraterna förespråkar. Du hävdar att den utgör hyckleri, och i viss mån kan jag ge dig rätt. Vi är alla maskiner Mazetti, vare sig vi vill erkänna det eller inte, formade av evolutionen för en enda uppgift, att föra våra egna och närbesläktade individers gener vidare till kommande generationer. Alla våra känslor som t.ex kärlek, hat, hämnd och maktbegär, medkänsla, sexualdrift, rasism, avund och rädsla  syftar bara till att styra våra handlingar på ett sådant sätt som historiskt varit gynnsamt för oss vad gäller möjligheten att överleva och reproducera. Jag är övertygad om att de flesta som röstar på Sverigedemokraterna, även om de uppger andra skäl, i grunden gör det av nyss nämnda evolutionära skäl. Att stödja massinvandring är inte något som evolutionen främjat. Att hävda något annat än evolutionen som primär förklaring till varför folk stöder sitt eget folk och en immigrationspolitik som gagnar det är hyckleri. Är du nöjd nu Mazetti?

Vid vårt möte i Umeå och även senare har du gång på gång återkommit till en viss mustaschprydd, Charlie Chaplin-liknande tysk och hans armbindelförsedda anhang. Detta i ett i mitt tycke patetiskt och orättvist försök att koppla europeiska människors vilja att försvara sitt territorium till något negativt. Det jag vid vårt möte i Umeå, liksom vid upprepade andra tillfällen, har försökt med vid diskussioner med vänstermänniskor med Hitlerfetish, är att göra diskussionen mindre eurocentrisk. Per Gahrton har länge stridit för tibetaners rätt att kämpa för sitt territorium mot inflyttande kineser, en process Dalai Lama själv kallar för ett “kulturellt folkmord”. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt  har skrivit en bok där han tar strid för västsahariers rätt till sin land och rätt att försvara det mot inflyttande marockaner. Andra grupper i världen som anses goda när de kämpar för rätten till territorium som nu, eller historiskt sett, varit deras är indianer, maorier, västtimorianer, människor i Acehprovinsen, aboriginer och palestinier. Vad kallar man en människa som tycker att människor av europeisk härstamning inte har moralisk rätt att försvara sitt territorium, men att alla andra har rätt att göra det? Vad kallar man en människa som tilldelar vissa folk rättigheter som han eller hon förnekar andra? Vad kallar man en människa som i stort använder sig av samma skala som Hitler men som vänder den upp och ner? I mina ögon är den människan en rasist, Katarina Mazetti.

På senare tid har du presenterat teorier kring processer som gör att människor får lägre intelligens och antytt att invandringen leder till att vi får högre IQ i det här landet genom ökad genetisk varians. Du har även försökt hävda att vi i Sverige ska känna skuld över att vapen tillverkade i Sverige säljs i andra länder och att den bensin vi förbrukar genom klimatpåverkan driver andra människor att flytta hit. Låt mig sitta här med min haka och undervisa dig lite om på vilka premisser människor får uppehållstillstånd i Sverige idag och vilka evolutionära processer som ligger bakom de kognitiva skillnader mellan olika befolkningsgrupper som faktiskt finns.

katarina_mazetti_33

Läs Henriks hela text här.

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: