Katarina Mazetti svamlar vidare – igen. Rond 2 på Avpixlat.

Man borde ju tycka att du skulle ha förstått att du inte får några sympatier varken på Avpixlat eller bland allmänheten. De enda som stöder dig är de pk-medier som du får breda ut dig i utan att någon får kommentera dina dumheter. Att pk-medierna dominerar svensk debatt är alarmerande men inget som du upprörs av eftersom du trivs med att håna svenskar, invandringskriker och Jimmie Åkesson.

Nu har du fått gott om utrymme på forumet Avpixlat som till skillnad från pk-media låter folk kommentera vad du skriver. I den första texten du skrev fick 1 500 kritiska kommentarer. Din egen slutsats var:

”Det var ett experiment att skriva här. Tyvärr fick jag det bekräftat igen: Avpixlat är inte en debattsajt utan ett sekt för likatänkande. Inte EN ENDA kommentar av många hundra instämde med något i min text. Slutsatser av det, någon?

Kanske skulle det överraska er att veta att vi på Radio Ellen var de första i landet som gjorde kritiska program om hedersmord och sharialagar, för 15 år sedan.

Men jag behöver aldrig höra vad ni anser om det för jag kommer inte att gå in på den här sajten igen. Det är inte meningsfullt.”

katarina_mazetti_12

Men nu är du redan tillbaka. Det är storartat av Avpixlat att ge dig utrymme. Det visar att Avpixlat är ett av Sveriges mest seriösa och tillåtande forum. En reaktion på ditt förra inlägg på Avpixlat finns här (förutom de 1 500 kritiska kommentarer du fick).

Det tragiska med dina texter är att de är så pinsamma rakt igenom. Faktum är att ingenting du hittills har skrivit har varit värt att ta på allvar. Det är ren dynga du producerar. Samma slags dynga som pk-media och etablerade politiker producerar. Men eftersom du återkom till Avpixlat trots att du lovade att inte göra det så måste det beror på två saker. 1. Man kan inte lita på dig. 2. Du njuter av att håna Sverige och svenskar.

Du skriver i texten på Avpixlat: Ni lever i en inbillad värld, en värld av ”hederliga svenskar” i strid med mordiska muslimer och snyltare. Ingen på Avpixlat nämner förstås att många är på flykt från krig i länder som vi i alla år glatt sålt vapen till. (därav, delvis, vårt välstånd och deras olycka! Slår vad om att ni stöttar planerna på att köpa nya JAS-plan för 90 miljarder också.)”

Du sätter hederliga svenskar inom citattecken. Varför då? För det första så har det i många undersökningar visat sig att svenskarna faktiskt är mer hederliga än de flesta andra folk. Stefan Einhorn har nämnt detta faktum i olika föredrag och svenskarnas höga grad av hederlighet kan styrkas av många. Det finns skurkar här också men i jämförelse med de flesta andra folk så är svenskarna mer hederliga.

Här är ett vardagsexempel:

”Vi har en gårdsbutik här i närheten. En vanlig bongård med en trevlig liten butik där man kan köpa deras egna grönsaker och jordgubbar, men också en underbar ostkaka, sylt, saft, mjöd (!) och lite annat.

Det roliga är att de har självbetjäning när butiken är stängd. Man går in i den svala källaren och plockar åt sig jordgubbar och potatis, lägger pengarna i ett kuvert och skriver sitt namn, telefonnummer och vad man har handlat.

Det är nog inte något man skulle pyssla med i Spanien..host, host…eller ärligt talat inte i Malmö eller Göteborg heller.”

Här är ett till:

Bedrägerier och korruption ökar, även i Sverige. Fler svenska företag uppger att de har drabbats av oegentligheter. Det visar en undersökning om bedrägerier från konsultföretaget Ernst & Young, som har intervjuat internationella storföretag.

Jag längtar till forntiden när heder, ärlighet och rakhet var ”svensk moral” som gjorde oss annorlunda än resten av världen. The global förfall är här.”

Du säger att ”Ingen på Avpixlat nämner förstås att många är på flykt från krig i länder som vi i alla år glatt sålt vapen till”. Vad slog du vad om? En summa pengar? I så fall har du förlorat vadet. Både på Avpixlat och annat håll har flyktingströmmar ifrågasatts oavsett vilka länder de kommit från och oavsett om vi sålt vapen eller inte till länderna.

Du skriver – till Avpixlat: ”Slår vad om att ni stöttar planerna på att köpa nya JAS-plan för 90 miljarder också.” Vad Avpixlat anser om vapenköp är obekant, men om det finns politiker som vill att Sverige ska ha ett försvar så är det en god tanke.

Till Avpixlats läsare skriver du: ”Det var ju roligt att ni anser att alla norrmän, danskar, tyskar och utländska riskkapitalister ska vara välkomna hit därför att de ”tillför” landet något. Jag kan instämma i detta – men oj, vad ni kommer att få tänka till de närmaste åren!” Det finns många som ogillar att utländska riskkapitalister köper upp stora delar av svenskt näringsliv. Jag vet inte om så många, eller ens någon, läsare på Avpixlat tycker att den är en bra idé att vårt näringsliv hamnar i händer på utländska investerare. Det är en dålig idé.

Som läsare av Avpixlat förvånas man över att du riktar dig till ett kollektiv med dina självpåtagna uppfattningar. Du förväntar dig nya svar av 1 500 personer, men om alla ger dig olika svar ska du då kollektivisera dem som du brukar göra med folk vars åsikter du ogillar? Du älskar att generalisera.

Du skriver: ”Hur ska ni tänka när de många unga arbetslösa i EU-länderna runt medelhavet inser att vi har en relativt låg arbetslöshet och höga löner – och fullt legalt kommer hit och jobbar för slavlöner? De är både vita och kristna och tillämpar inga sharialagar! (Arbetskraften är ju fritt rörlig inom EU, ett EU som jag sannerligen inte röstat fram!) Kommer pengarna att räcka till era pensioner? Ni får vara tacksamma om de vill jobba för skitlöner i era äldreboenden!”

Det finns ingen anledning att försvara den fria rörligheten av människor som dikterats av EU och vid en allvarlig kris – som kan komma när som helst – kan få miljoner människor från södra Europa att tränga in i Skandinavien. Det är globalisterna som vill riva upp nationalstaterna som ligger bakom den politiken. De vill förvandla våra länder till mångkulturer och du har inget att invända – för du inte begriper konsekvenserna av den politiken. Det finns all anledning att sätta sig emot EU-invandring från Sydeuropa såvida det inte handlar om enstaka individer som kommer hit.  Att de kommer hit beror huvudsakligen på problem i de egna hemländerna. Det är bättre att de stannar hemma och hjälper till att lösa problemen än att fly. Om pengarna inte räcker till våra pensioner så beror det på att sådana som du arbetar för att fylla upp Sverige med bidragsparasiter, lycksökare, kriminella eller stora skaror asylsökande som ska försörjas i all evighet med svenska skattemedel. Även de grovt kriminella som aldrig kommer att utvisas får leva och bo här på vår bekostnad. Det är skamligt att du inte ens ifrågasätter något av det.

Du skriver: ”Vad gör ni när miljoner klimatflyktingar börjar dyka upp, desperata och hungriga, från länder som blivit obeboeliga på grund av den rika världens miljöförstöring. Ska ni skicka JAS-planen mot dem?”

Jag antar att du tycker att vi ska ta emot hela Kina eftersom landets luft inte går att andas, vattendragen är förstörda och maten de äter i stor utsträckning är farlig att äta. Även kläderna de tillverkar i Kina är giftiga. Ska vi ta emot alla som flyr från sådant som helt eller delvis är själförvållat eller som orsakats av politiker i andra länder eller av FN som låtit befolkningsökningen och föroreningarna fortsätta över alla breddar.

Du skriver: ”Den välrenommerade tidskriften The Economist sammanfattade just situationen i de nordiska länderna, på ett sätt som jag hoppas att alla partier nu börjar diskutera. Och att det inte skett förut anser jag bero på att alla rasister, islamofober och järnrörskrigare på och utanför nätet (en del av dem här på Avpixlat) rört till diskussionen så att ingen velat ta i den. Plats i korgen grabbar, och låt den för framtiden viktiga diskussionen om invandringen äga rum på mera sansad nivå! (även om ni inte kan plocka politiska poäng och riksdagsplatser på den!)”

Välrenommerad? Nja det är tveksamt. Det är en skrift som går gloablisternas ärenden. Den ställer upp på att de europeiska länderna förlorar sina nationella identiteter. Det är inte i The Economist som debatten borde föras utan i svenska medier som DN, Aftonbladet Expressen, SvD och TV. Men här finns inte sådana debatter och det beror på att Sverige är en demokratur. Våra medier försöker tysta alla debatter om invandringen och det borde du veta. Så har det varit 30 år minst. Du skrev ju i ICA-Kurien och inte ens där tilläts invandringskritiker ifrågasätta dina dumheter. Ännu mindre får de göra det i andra pk-medier. Du skriver ”Plats i korgen grabbar” och tror tydligen att du har med hundar att göra. Det säger mycket om din människosyn, eller snarare bekräftar den människosyn du visade i ICA-Kuriren. Du uppvisar bara ett stort förakt mot människor som har andra åsikter än de som du själv har. Du är en hemsk människa. Det är inte DU som ska bestämma nivån på diskussioner om invandringen, inte heller pk-media ska göra det. Nivån ska bestämmas av svenska folket. Och det är den folkliga vreden du har mött i Avpixlats kommentarsfält. Det är bara där folket släpps fram. Många av oss är arga och det beror på att ICA-Kurien och annan pk-media hindrar folkliga uttryck. De stänger av kommentarer som uttrycker invandringskritiska åsikter och skyller då på att ”näthatarna” har varit framme.

Ett ytterligare bevis för ditt hånfulla sätt att kommunicera är följande mening: ”Det enda jag vill ta tillbaka är påståendet att näverlur, kohorn och kölning är rent svensk musik. Sådant finns tydligen i många länder.”

Vi är många som har fått nog av dina spydigheter.

Taggat:

En tanke på “Katarina Mazetti svamlar vidare – igen. Rond 2 på Avpixlat.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: