Lars Alkner och Värnamo Nyheter bör totalbojkottas

Värnamo Nyheter är en liten tidning som kommer fyra gånger i veckan. Tidningen har en upplaga på ca 18 000 exemplar och ingår i Hallpressen. När den nystartade invandringskritiska tidningen Dispatch International (DI) utsattes för hackerattacker i november och december förra året så kunde attackerna enligt DI spåras till Sveriges Television, Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar, Värnamo Nyheter och Tredje Statsmakten AB (som är ett bolag som gör uppdrag åt Sveriges Radio.)

Att folk har tröttnat på blaskor från Hallpressen stod klart i december när det framkom att 60 tjänster skulle bort från Jönköpingsposten, Smålandsposten, Vetlandaposten, Tranås Tidning, Skövde Nyheter och Värnamo Nyheter.

Allt färre företag annonserar i Hallpressen och prenumeranterna blir färre. Folk orkar inte med att läsa den dynga som tidningar som Värnamo Nyheter presenterar och gör det enda vettiga. Slutar köpa tidningen.

Redaktionschefen och ansvarige utgivaren Lars Alkner skrev en text som förhoppningsvis får ännu fler att sluta läsa skiten. Han försökte sig på att eller ironisera över en text som han inbillar sig att SD hade kunnat skriva om flyktingar. Det blev bara en pinsam uppvisning i såväl okunskap som brist på humor och intellektuell finess. En högstadieelev hade lyckats bättre.

varnamo_nyheter_pkskit

I en kommentar till den egna infantila texten visade han ett öppet förakt för såväl sverigedemokrater, som invandringskritiker och även många av sina egna läsare som själva vill bestämma vad de ska rösta på eller vilket parti de väljer att stödja.

Lars Alkner är redaktionschef på en totalitär tidning. Alkner och Värnamo Nyheter vägrar nämligen att publicera invandringskritiska texter, insändare eller artiklar. I samma anda som gamla DDR-media eller presschefer i Kina erkänner Alkner att han stoppar alla invandringskritiska artiklar genom att slänga dem i papperskorgen.

Lars Alkner och Värnamo Nyheter vill inte medverka i öppna politiska debatter utan de vill tysta debatter. Vi hoppas nu att ännu fler väljer at säga upp prenumerationen på tidningen, inte köper ett enda lösnummer och gärna även bojkottar företag som annonserar i tidningen.

varnamo_nyheter

Annonser

Taggat:,

One thought on “Lars Alkner och Värnamo Nyheter bör totalbojkottas

  1. elfyma+ januari 29, 2013 kl. 16:53 Reply

    Värnamo Nyheter påstår sig ha utsatts för en hackerattack orkestrerad av Avpixlat.
    http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jonkopingsnytt/hackerattack-mot-varnamo-nyheter

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: