Hat mot svenskar är Aftonbladets livsluft

Den svenska tidning som sticker ut mest när det gäller att hata är Aftonbladet. Aftonbladet hatar invandringskritiker, de hatar svenskar och de hatar det svenska Sverige. Det är en tidning som inte bara hatar utan de har en stab av människor som arbetar på tidningen som har till uppgift att sprida hat varje dag. Är det inte Jan Helin som visar hat, så är det Åsa Linderborg, Daniel Swedin, Petter Larsson, Oisín Cantwell eller några av de andra medarbetarna som fått jobb på tidningen på grund av att de är så bra på att hata.

Häromdagen skrev Daniel Swedin en text som osade av hat mot sverigedemokraten Thoralf Alfsson. Swedin påstod lögnaktigt att Alfsson hade upprörts av att förra årets TV-lucia var svart. Daniel Swedin skrev ordagrant:

”På luciadagen i fjol var den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson arg. Han hade sett SVT:s ”Luciamorgon” och upprörts över att lucian inte var tillräckligt blond, inte tillräckligt ”svensk”. Lucian – som fick Alfsson att rya om ”mångkulturellt förfall” är en 14 årig tjej som heter Astrid. Ett barn. Alfssons hetsande är inte unikt”.

Daniel_swedin_hatar

Men Daniel Swedins hat mot sverigedemokraten Thoralf Alfsson var inte bara ett uttryck för ett oresonligt hat. Det var också en ren lögn. Många andra hade reagerat på SVT:s val av mångkulturell Lucia, men just Alfsson vände sig enbart mot de rappare som förstörde tillställningen. Alfsson hade alltså inte ”upprörts över att lucian inte var tillräckligt blond, inte tillräckligt svensk”, vilket Swedin lögnaktigt påstod. Lucian hade inte heller fått Alfsson att ”rya om mångkulturellt förfall”. Daniel Swedin på Aftonbladet är en lögnare uppfylld av hat mot SD. I sitt blinda hat kan han inte kontrollera vad han säger utan ljuger fräckt och medvetet för att skapa hat mot Alfsson.

Aftonbladet är utan tvekan sveriges inte bara sämsta tidning utan den mest lögnaktiga. Det stannar dock inte vid lögner när det gäller Aftonbladet utan tidningen sprider systematiskt hat mot svenskar i allmänhet och invandringskritiker i synnerhet.

För tidningens medarbetare är det helt naturligt att hata Sverige och svenskar, men när svenskar kritiserar invandringen eller i vissa fall invandrare så reagerar tidningen med våldsamma påhopp och anklagelser om ”hets mot folkgrupp”.

I Aftonbladets panel i senaste inslaget av ”Oj, vilken vecka!” visades det vardagsförakt som tidningen hyser mot svenskar. Karin Pettersson, Oisín Cantwell, Karin Magnusson och Kristoffer Bergström satt i panelen och de är ungefär lika oikofobiska som alla andra på Aftonbladet är. Sveriges absolut sämsta journalister har samlats på samma tidning.

Karin Magnusson frågade Oisín Cantwell om vad han tyckte man borde göra åt ”näthatet” mot ICA-handlaren i ICA-Kaxås (som blev kritiserad för att han välkomnade syrier och tog in halal-mat för att tillgodose just deras kostbehov). Cantwell föreslår då lagstiftning och lägger till: ”Jag blir så trött. Här har vi en människa som gör något så vänligt som att hälsa några flyktingar välkomna och det utlöser en hat- och hotmobb. Det är fullständigt förfärligt.”

Cantwell kan inte förstå att det finns folk som är så klartänka att de kan se konsekvenserna av ICA-handlaren Bo Oskarssons naiva beteende. Kritiken mot ICA-handlaren bestod i att han med sina handlingar medverkade till att förstöra Sverige. Han medverkade till att ge stöd åt politiker som mot folkviljan låter invandrare ta över ort efter ort för att slutligen ta över hela Sverige.

Karin Magnusson instämde i vad Cantwell sade: ”Det är så man blir galen faktiskt.”

Cantwell blev mycket upprörd och sade: ”Det är bara så att man vill sparka i väggar och skrika.” Den reaktionen speglar de hysteriska utfall som Aftonbladet brukar göra mot invandringskritiker. Istället för sakliga argument är det skrik, hot och hat som gäller på tidningen. ”Man blir galen, man vill skrika, man vill sparka”. Aftonbladets ”journalister” är som små barn och argumenterar som små barn.

Karin Magnusson ställde sedan en fråga till Kristoffer Bergström med anledning av ett förslag på köttskatt: ”Varför älskar svenska folket sin köttbit så besinningslöst?”

Kristoffer Bergström svarade: ”Vi är ju ett ynkligt litet folk ibland, en skock stackare”. Så bara för att många inte ställer upp på Aftonbladets förslag om köttskatt är svenskarna ”ett ynkligt litet folk”.

Karin Magnusson: ”Jag fick en så otrolig biff i mitten av veckan och allt det här hände samtidigt, hatet mot köttskatten och hatet mot ICA-handlaren, då tänkte jag, jag begär utträde ur detta lilla provinsiella struntland.” Karin Magnusson står alltså inte ut med att leva i ett land där det finns människor som vågar kritisera det som Aftonbladet försvarar. Många svenskar skulle nog bli glada om Karin Magnusson lämnade landet snarast.

Cantwell fyllde i: ”Jag förstår dig precis, man blir så jävla deprimerad. Vi är ett ociviliserat barbariskt land strax under Nordpolen, i direkt nedstigande led ättlingar från de här fullständigt vedervärdiga vikingarna, dåliga gener.”

aftonbladet_gillar_rasbiologi

Karin Magnussons svarade: ”Ja det ligger mycket i det” och panelen skrattade gott åt det ”dåliga” svenska folket som man nu idiotförklarat.

Efter en stund insåg Cantwell att hans uttalande om svenskarnas ”dåliga gener” skulle kunna framkalla reaktioner och han gjorde en liten pudel.Han riktade sig till Karin Pettersson (som skrattade gott åt Cantwells konstaterade av att svenskarna har dåliga gener): ”Du som är en intelligent kvinna förstod att min rasbiologiska teori inte var fullt allvarlig”.

Karin Pettersson och Karin Magnusson försökte ge sken av att de förstod det, trots att de bevisligen inte hade förstått någonting. Däremot har vi som sett och hört dem inte bara i det här inslaget utan i så många andra sammanhang insett vilka svenskhatande och riktigt otrevliga personer de är. De har formats av den avskrädesjournalistik som Aftonbladet går i spetsen för. De har uppfostrats i Jan Helins anda.

För Aftonbladet är det fritt fram att presentera rasbiologiska teorier om de går ut på att framställa svenskarna som ett undermåligt folk med dåliga gener. Undrar hur samma tidning skulle ställa sig till samma slags teorier, men om judar, somalier, araber och andra folk. Skulle de skratta lika gott då?

Annonser

Taggat:, , , ,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: