Aftonbladet kokar ihop artikel i DDR-anda för att dölja Katarina Mazettis svenskfientlighet

Katarina Mazettis skandalartikel i ICA-Kuriren har kritiserats av tusentals människor. Hon kritiserades för att använda rena lögner och grov smutskastning för att visa sitt hat mot svenskarna. Hon påstod bl.a. att det inte existerade någon annan svensk folkmusik än att ”vråla hem korna”. Det var ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg som var huvudansvaret för att skandalartikeln publicerades. När den utsattes för omfattande kritik så valde ICA-Kuriren att hindra folk från att skriva kritiska inlägg. Tidningen stängde helt enkelt av kommentarsfältet och raderade alla kommentarer som hade hunnit skrivas.

Katarina Mazetti tålde inte att hennes oförskämda och grovt svenskfientliga text kritiserades i alternativa medier utan gick till pk-media där hon fick gråta ut. I dagens Aftonbladet får hon gråta ut igen i en artikel som skrivits ihop av Oscar Nelson.

katarina_mazetti_144

Artikeln är grovt vinklad för att framställa Mazettis kritiker som ”främlingsfientliga” och censurerande. Oscar Nelson skriver i sann DDR-anda om hur Mazetti skrivit en krönika i ICA-Kuriren, men nämner inte med ett enda ord att den krönikan kritiserades av tusentals människor som genast inledde köpbojkotter mot ICA, sade upp prenumerationen på ICA-Kuriren, klippte sina ICA-kort och tog ut sina pengar från ICA-banken. Oscar Nelson nämnde inte med ett enda ord att ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg stängde av möjligheten för läsarna att kritisera Mazettis sällsynt otrevliga artikel som var full av hat mot Sverige, mot invandringskritiker och mot Jimmie Åkesson. Oscar Nelson har inte heller nämnt att Mazettis artikel dröp av ett hat som närmast borde betraktas som sjukligt. Istället väljer han och Aftonbladet att spy ut hat mot Avpixlat som vågade kritisera Mazetti och dessutom tillät folk att kommentera vad de skrev. Aftonbladet försöker nu ge sken av att Avpixlat är en sajt där man censurerar kommentarer friskt. Den anklagelsen är fullständigt galen om man jämför med ICA-Kuriren och Aftonbladet själva som inte gör något annat än censurerar, vinklar och ljuger. Oscar Nelsons artikel är ett tydligt exempel på falsk journalistik. Nelson skrev inte ett ord om att Mazettis artikel var vidrig och att ICA-Kuriren stängde av möjligheterna att kommentera. Dessutom raderade ICA-Kuriren alla inlägg som redan fanns där. Nelson försöker ge en falsk bild av sanningen och det är i sann DDR-anda som Aftonbladet publicerar den.

Taggat:, ,

En tanke på “Aftonbladet kokar ihop artikel i DDR-anda för att dölja Katarina Mazettis svenskfientlighet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: