ICA-banken, Migrationsverket och skattebetalarna

Sverige är fantastiskt. Asylsökande och migranter av alla de slag väller in från hela jorden utan att svenska folket någonsin har fått ha ett ord med i laget. Att Sverige inte är en demokrati står nog klart för de första som har ett uns av tankeförmåga kvar. Svenska skattebetalare blir bestulna på sina pengar utan ens får veta det.

När asylsökande som kommer till Sverige får mer i bidrag än vad en ensamstående svensk med barn får eller vad stora grupper pensionärer får tycker man att det borde bli stora reaktioner. Men så är inte fallet, istället är de ganska tyst även om en del reagerar.

ica-banken

För att underlätta för asylsökande att hantera sina pengar (dvs de pengar som politikerna har stulit av skattebetalarna) så har Migrationsverket inlett ett samarbete med ICA-banken. Asylanterna får nu ICA-kort så att de kan handla på ICA och ta ut pengar (de pengar som politikerna har stulit av skattebetalarna).

Nu är ICA:s avtal med Migrationsverket inget nytt, det har pågått i flera år men avtalet omförhandlas regelbundet. Samarbetet mellan ICA och Migrationsverket inleddes redan 2005. Informationen om hur de asylsökande ska kunna ta ut pengar på ICA finns på många språk bl.a. tigrinja och en hel rad andra underliga språk som inte hör hemma i Sverige.

Bojkotten mot ICA fortsätter!

Annonser

Taggat:,

3 thoughts on “ICA-banken, Migrationsverket och skattebetalarna

  1. Alfred januari 21, 2013 kl. 21:55 Reply

    Keep up the good work! Själv tar jag inte i ICA med tång numera. Handlar på COOP, och de har faktiskt fräscha butiker. Priserna är likartade och servicen likaså. Hejdå ICA!

  2. […] finns många fler negativa signaler från ICA, exempelvis att ICA-banken har börjat samarbeta med Migrationsverket som delar ut ICA-kort till de asylsökande så att de kan hämta ut pengar (våra skattepengar) […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: