Bojkotten mot ICA måste fortsätta och öka i omfattning

I dagens Aftonbladet läser vi en propagandaartikel i bästa DDR-anda. Den är skriven av Kenan Habul och berättar om den stackars ICA-handlaren Bo Oskarsson i jämtländska Kaxås.

ICA-handlaren satte upp en skylt utanför butiken där han välkomnade alla Syrianer till Offerdal och önskade få dem som kunder. Det var bara det att inga Syrianer hade kommit till Offerdal utan det var Syrier som hade kommit dit.

ICA-kaxas

För Bo Oskarsson spelade det ingen roll vilka som kom dit, huvudsaken var att det var stora skaror asylsökande och från andra delar av jorden. Det enda Bo Oskarsson hade i sitt huvud var att kunderna i hans butik nu förhoppningsvis skulle bli fler. För hans del kunde det komma hur många tusen eller tiotusen som helst. Bara han fick fler kunder i sin butik. Hur det sedan går för Sverige kvittar för honom. Längre än till den egna butikens lönsamhet kan han inte tänka.

Än så länge var det bara tre familjer som hade kommit och ICA-handlaren gav dem ett välkomnande som ingen annan fått i hans butik. Han tog kontakt med dem och frågade om de hade önskemål på varor som borde tillhandahållas i butiken. Nu skulle Oskarsson utöka sortimentet av varor och anpassa det till nykomlingarna. Total kommer 17 syriska familjer till kommunen i första skedet. De får gratis bostad, gratis mat, gratis möbler, gratis tandvård, gratis sjukhusvård och allt annat gratis. Oskarsson har inte några som helst problem med att skattebetalarna låter dem bo där och få samma standard som svenskarna har, fast gratis.

Ica-handlaren fick genast stöd av pk-media. När Aftonbladet skrev artikeln om Bo Oskarsson påstod de att han fått ”nästan tusen likes” på Facebook. I själva verket var det färre än 400 vid den tidpunkten idag.

Oskarsson fick många positiva kommentarer av pk-folket som läst om honom i pk-media. En som var överlycklig var centerpartisten Fredrick Federlay.

federlay

Bo Oskarsson berättade för pk-media att Zlatan håller på att bygga en stuga fyra mil från Kaxås. Om det finns andra som bygger stugor i trakten verkar vara helt ointressant.

Ni som bor i närheten kan ju passa på att bojkotta Bo Oskarssons butik ICA Ladan Kaxås. Om ni inte bor i närheten så kan ni tillsammans med tusentals andra svenskar bojkotta ICA i alla sammanhang.

ICA-handlare som öppet arbetar för att förstöra Sverige ska alltid bojkottas. Eftersom hela kedjan verkar vara besatt av att acceptera massinvandring och håna svenskar så bör den totalbojkottas.

Relaterat.

Taggat:, , ,

3 tankar om “Bojkotten mot ICA måste fortsätta och öka i omfattning

  1. Pantertanten januari 22, 2013 kl. 13:27 Reply

    Bojkotta även förlaget som ger ut ICAkuriren:
    Forma Publishing Group – Icakuriren
    http://www.formapg.se/Forma…/Icakuriren/
    och kolla vilka fler tidningar de ger ut.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: