Alla normala människor sågar Lisa Bjurwald

Lisa Bjurwald får gråta ut i TV och annan media, hon får skriva artiklar i dagspress. Hon får sina obehagligt undermåliga böcker utgivna. Bonnierkoncernen, Schibstedt och Expo använder henne som kanonmat mot invandringskritiker.

De vet att hon inte är den vassaste kniven i lådan men skäms inte för att låta en så pinsamt okunnig person få skriva massa dynga i deras spalter. En av tusentals människor som reagerat på Bjurwalds förvirrade tankevärld är debattören Nasrin Sjögren. Så här skriver hon:

”Fick precis veta att jag har lyckats skrämma de hariga högljudda vänstersjälarna så pass att jag har förärats en plats i Lisa Bjurwalds senaste bok om näthat. Fröken Bjurwald menar att jag har vikt mig för främlingsfientligheten. Detta jämte bl a Janne Josefsson och Paulina Neuding. Vad dessa människor som ser nazister i varenda prasslande buske vägrar förstå, är att en del av oss har vuxit upp i och ännu vistas i det som kallas verkligheten. Den verklighet där segregation, tvångsäktenskap, hederskultur, sexuella trakasserier, glödgande Sverigehat, kriminalitet, renlärig islam, fattigdom, missbruk och allsköns misär är vardag. Den verkligheten finns för evigt tatuerad i min själ. Det har bokstavligen kostat mig blod, svett och tårar att ta mig ur det helveteshålet och skapa mig ett anständigt liv. Jag svor tidigt att jag aldrig skulle glömma och svika den utsatta muslimska invandrarflicka jag var en gång. För hennes skull, men framförallt för alla de som fortfarande lider samma och svårare kval än i dag för att den världsfrånvända medelklass som sitter på makten och orden som når ut anser att det är viktigare att bekämpa sina egna påhittade väderkvarnar i form av socialkonstruktivistiska konflikt- och maktteorier, än att skita ner sig och sina hycklande glorior med att kämpa för de mest utsatta inom deras omhuldade kelgrisgrupper: kvinnor, barn och unga som förtrycks i skuggan den självgoda antirasismens bortvända ansikte.

Det ska vara en insnöad och demokratifientlig människa som Lisa Bjurwald till att smeta ner en första generationens ung invandrarkvinna som har betalat med hela sin uppväxt för att nå ens en bråkdel av de mänskliga rättigheter och den frihet som hon själv har kunnat ta för givet till den grad att hon inbillar sig att hon gör något gott genom att sanktionera de verkliga förtryckarna inom minoriteterna. Lisa Bjurwald, du förkroppsligar allt som gör att jag aldrig kommer att återansluta mig till eller kunna ta vänstern på allvar igen. Skäms tusenfalt och vet hut, oförskämda människa!

Relaterat: Lisa Bjurwald

Annonser

Taggat:,

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: