De generösa bidragen till invandrare 2012-2013

Det finns många ensamstående mödrar som har det svårt. En ensamstående svensk kvinna som har tre barn får som arbetslös 13 180 kr i månaden. Hon får ha en hyra på max 5 000, elen kostar 300. Det innebär med enkel matematik 7 880 kr kvar – med tre barn. Det ska räcka till livsmedel, förbrukningsartiklar, hälsa, hygien, tidningar, tv-avgifter etc.

En invandrarkvinna med tre barn får 21 810 kr i månaden skattefritt. Sedan har hon en retroaktiv föräldrapeng på 259 200 som hon får ta ut när hon vill + 12 000 i SFI. Förutom det så har hon rätt till glasögon 3 000 kr plus bågar, husutrusning 3 000 kr per person, spädbarnsutrustning nästan 6 000 per barn, fri sjuk- och tandvård, fria mediciner, gratis månadskort i kollektivtrafiken, installation av telefon, gratis möbler (värde ca 58 000), telefonräkningar betalda, tv-licens m.m.

Källa.

Annonser

Taggat:

One thought on “De generösa bidragen till invandrare 2012-2013

  1. Upprörd januari 18, 2013 kl. 12:25 Reply

    Hittade ingen kontakt-info så provar här istället. Undrar om du skulle vilja ha lust att dra igång en kampanj emot forumet familjeliv? Dom beter sig rent vidrigt och stänger av och IP-blockerar alla med ”fel” åsikter. Sedan något halvår tillbaks har det hela blivit ännu värre, sverigedemokrater och personer som är goda debattörer i invandringsfrågan stängs numera av per automatik utan att ha brutit mot forumets regler. det är 100% uppenbart att det handlar om ett politiskt ställningstagande som dom har gjort.

    Detta är fullständigt vidrigt och det är ingen jag hittar på utan har lång erfarenhet av sidan. Några förslag på hur man kommer åt dom jävla översittarna?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: