Katarina Mazettis storhetsvansinne

Katarina Mazzeti har fullständigt tappat orienteringen i tillvaron. Katarina Mazetti – det var hon som fick tusentals människor att klippa sina ICA-kort, ta ut pengar från ICA-banken, säga upp prenumerationerna på ICA-Kuriren och bojkotta ICA. En del valde att skicka mail direkt till henne och framföra kritik eller ställa frågor. Ibland skickade hon svar också.

Till bloggaren Cavatus skrev hon följande hårresande svar.

“Så nu sitter massor av SD:are och strimlar sina ICA-kort och hotar att börja handla på Konsum istället – och då säger jag bara! Ge fan i det! Jag är medlem i Konsum och vill för liv och kniv inte ha in en massa obskyra SD:are i mitt konsum! Skaffa er en egen affär!”

Katarina Mazzeti, du äger inte Konsum. Konsum är inte ditt även om du i din upplåsta högfärdsgalenskap tycks tro det. Räcker det inte med att du har förstört ICA? Ska du förstöra Konsum ännu mer än vad de socialdemokratiska politikerna redan har gjort? Av dina texter i ICA-Kuriren att döma så vill du förstöra hela Sverige, men det är vi hundratusentals svenskar som inte kommer att tillåta – det kan du vara säker på.

Taggat:,

En tanke på “Katarina Mazettis storhetsvansinne

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: