Årets skitjournalister 2012 utsedda

Varje år så har TV olika galor där folk kan vinna priser av olika slag. En alternativ gala hölls nyligen i Stockholm där man delade ut pris till Sveriges värsta journalister. Omröstningen hölls på Thoralf Alfssons blogg där läsarna kom fram till resultatet. Här presenteras vinnarna ”The Loosers”, som fick varsin mycket fin plakett.

Eftersom ingen av vinnarna var närvarande vid utdelningen så har plaketterna placeras på deras arbetsplatser. Det är nog bara en tidsfråga innan plaketterna upptäcks. En är placerad på Expressen och två på Aftonbladets redaktion. Om vinnarna trots letande inte hittar sina plaketter så kan de höra av sig till bloggen så ska vi berätta var på redaktionen de finns. Bilder från själva ceremonin kommer att publiceras senare, under tiden kan ni få se hur plaketterna ser ut. Jodå de finns på riktigt.

linderborgvann
Sveriges sämsta journalist utsedd i kategorin sopjournalistik, kategoriska lögner, intensivt hat, total personförföljelse och åsiktsförtryck förkortat “skit-journalistik”. Arbetsgivaren kan ta del av äran, en journalist arbetar inte ensam eftersom tidningen betalar för åsikterna.

asa_inderborg

Åsa Linderborg, Aftonbladet.

Skitjournalistpriset 2012.

Vinnare.

Vinnande citat ”Jag granskar avföringen.”

Priset får du som en påminnelse om Elin Krantz som representerar ett av tusentals liknande offer för den politik som du och din tidning arbetar för. Du och din tidning har med hjälp av lögner, åsiktsförtryck, personförföljelser och undanhållande av alla negativa fakta och konsekvenser av massinvandringen gjort er förtjänta av detta pris. Vi hoppas att priset blir en påminnelse för ditt samvete så du i framtiden kan kliva upp från den samvetslösa djupa botten du befinner dig i.

* * *

Sveriges sämsta journalist utsedd i kategorin sopjournalistik, kategoriska lögner, intensivt hat, total personförföljelse och åsiktsförtryck förkortat “skit-journalistik”.  Arbetsgivaren kan ta del av äran, en journalist arbetar inte ensam eftersom tidningen betalar för åsikterna.

david_baas

David Baas, Expressen.

Skitjournalistpriset 2012.

Andraplats.

Priset får du som en påminnelse om Emma Pettersson som representerar ett av tusentals liknande offer för den politik som du och din tidning arbetar för. Du och din tidning har med hjälp av lögner, åsiktsförtryck, personförföljelser och undanhållande av alla negativa fakta och konsekvenser av massinvandringen gjort er förtjänta av detta pris. Vi hoppas att priset blir en påminnelse för ditt samvete så du i framtiden kan kliva upp från den samvetslösa djupa botten du befinner dig i.

* * *

Sveriges sämsta journalist utsedd i kategorin sopjournalistik, kategoriska lögner, intensivt hat, total personförföljelse och åsiktsförtryck förkortat “skit-journalistik”.  Arbetsgivaren kan ta del av äran, en journalist arbetar inte ensam eftersom tidningen betalar för åsikterna.

oisin_cantwell

Oisin Cantwell, Aftonbladet.

Skitjournalistpriset 2012.

Tredjeplats.

Priset får du som en påminnelse om Carl-Eric Cedvander som representerar ett av tusentals liknande offer för den politik som du och din tidning arbetar för. Du och din tidning har med hjälp av lögner, åsiktsförtryck, personförföljelser och undanhållande av alla negativa fakta och konsekvenser av massinvandringen gjort er förtjänta av detta pris. Vi hoppas att priset blir en påminnelse för ditt samvete så du i framtiden kan kliva upp från den samvetslösa djupa botten du befinner dig i.

* * *

Nu kan ni sätta igång och leta på redaktionen. Hittar ni inte plaketterna så kan ni höra av er om ni vill veta exakt var de kan hittas.

Taggat:, , , , ,

11 tankar om “Årets skitjournalister 2012 utsedda

 1. Alfred januari 10, 2013 kl. 21:51 Reply

  Lysande! Oerhört bra!

 2. mullis januari 11, 2013 kl. 07:11 Reply

  tragiskt, jag är rädd för att dom aldrig kommer förstå vad dom är med och ställer till

 3. Joakim Makkonen januari 12, 2013 kl. 00:16 Reply

  Bäst fan /Joakim Makkonen

 4. Jimmy Bergström januari 12, 2013 kl. 10:35 Reply

  skitbra! detta behövs..

 5. David januari 12, 2013 kl. 15:54 Reply

  Så vackert så man blir tårögd.

 6. gandalfgra januari 12, 2013 kl. 22:38 Reply

  Verkligen fina priser i äkta trä, guld silver och bronsplaketter, det är verkligen värdiga vinnare ni har hittat till dessa hrmm vackra priser…!

 7. Bojkotta Aftonbladet januari 12, 2013 kl. 23:53 Reply

  […] utsågs årets skitjournalister på den här sidan. Det var nog i svår konkurrens med andra som de utsågs. Men det är inte bara journalister […]

 8. bobbenswe januari 13, 2013 kl. 05:15 Reply


  Jag satte mig och detaljgranskade det omtalade klippet med Kent Ekeroth där han falskeligen anklagas för att ha ”gått till fysisk attack” mot en tjej så att hon ”dunsar in i bilen”.

  Var och en med normal synförmåga kan konstatera att David Baas ljuger och kan fortsätta ljuga i kraft av sin roll som propagandachef på Sveriges näst sämsta tidning

 9. Algot Nilsson januari 16, 2013 kl. 22:23 Reply

  Det var ”värdiga” vinnare till priset, men jag förstår att konkurrensen varit stenhård med tanke på hur många dyngkassa journalister det finns i detta land nu för tiden..

 10. […] Åsa Linderborg fick pris som Årets skitjournalist 2012. Om hon hämtat plaketten ännu är oklart. […]

 11. Din granne? juni 6, 2013 kl. 21:57 Reply

  Jättebra! Hoppas på en årlig fortsättning!!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: