Kritiken mot ICA-Kuriren fortsätter och ökar i omfattning

ICA

När Katarina Mazetti skrev sin hatartikel mot Sverige och svenskarna i ICA-Kuriren så fylldes kommentarsfältet med ilskna kommentarer. ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg valde dock att radera kommentarerna när 600 personer hade kommenterat. Hon ville helt enkelt inte att ICA-Kurirens hatartikel skulle få kritiseras.

Rönnbergs beslut om att hindra folk från att kommentera gjordes när hon som en följd av sin egen inkompetens insåg att folk inte uppskattade Mazettis sjukliga hatartikel. Det är ju Rönnberg som är chefredaktör och har det yttersta ansvaret för vad som publiceras. Hon är alltså direkt delaktig i det hatartikel som ICA-Kuriren publicerade.

helena_ronnberg_2

Beslutat att radera alla kommentarer tog Rönnberg för att skydda sig själv från kritik. Men innan alla kommentarer försvann så hade någon tagit en kopia på dem så att de kunde bevaras för eftervärlden.

Här är några av kommentarerna:

”Eftersom jag är svensk och stolt över det, så kan jag inte se denna artikel som något annat än en kränkning mot mig själv och mot alla svenskar!. Vå familj kommer hädanefter att bojkotta ICA. Vi har alltid storhandlat på ICA Kvantum, men nu är det slut med det.”

”Nu passerade ICA precis ett riktigt lågvattenmärke, antar att det välbärgade företaget har råd att avstå ifrån, just nu, nästan 10 % av befolkningen som kunder. Det är precis vad som händer när man idiotförklarar alla som vill ha en förändring av den nuvarande politiken. Att göra på detta sättet är att pissa på demokrati och yttrandefrihet, fast det kanske också är en svensk nymodighet som inte behöver respekteras, ska vi förändra och inskränka det också när vi ändå håller på.”

”Tanten skriver lika illa som kvalitén på köttfärsen hos ICA Maxi. Golvnivå kan man säga. Ännu en gång pissar ica på sina kunder. Jag tror inte det är en vinnande strategi. Mazetti kan väl ägna sig åt att bara vara pensionär. Man kan ju konstatera att hon verkar ha två firmor ett AB och en enskild firma, både med inriktning på ”Litterärt och konstnärligt skapande”. Hon bor långt från mångkulturen som vi andra ska gilla. Hennes uppfattning om denna är väl en pizzeria och en kinakrog inom gångavstånd. På hennes adress finns inga exotiskt klingande namn.”

”Om inte Icakurirens chefredaktör går ut offentligt och både tar avstånd från och ber om ursäkt för imbecillen Mazettis svenskfientliga artikel så blir det läge att polisanmäla hennes för hets mot folkgrupp. Jag kommer även sprida denna svenskfientliga artikel så att alla kan läsa den. Upp till bevis nu Helena Rönnberg – stödjer du Mazettis svenskfientliga artikel eller tar du avstånd från den och sparkar ut henne från Icakuriren för all framtid.”

”Det ska bli intressant att se hur mycket försäljningen kommer att minska. Det lär dröja länge tills jag sätter min fot där igen. På sextiotalet var jag inte så glad i Konsums politiska koppling till socialdemokraterna, så följaktligen har jag inte gynnat dom mer än ca 4-5 ggr. Långsint? Det ska bli intressant att se Icas reaktion.”

”ICA vill tydligen att jag och många andra lämnar tillbaka våra ICA-kort.”

”Krönikören Mazetti förefaller inte kunna ta ordet svensk i sin mun eller skriva ned det korrekt. Sättet att skriva ”svensk” inom citattecken är mycket avslöjande för krönikören.”

”Är detta ICA:s syn på oss svenskar vill jag aldrig mer handla där. Vilket är ett löfte. Jag känner mig djupt sårad.”

”Det är så man vill spy. Skippar nog ICA hädanefter och tar mig de 200 meter extra till COOP istället.”

”Det är så ledsamt at behöva ta del av sådant självförnekande. Argumenten är tramsiga och okunskapen om SD är häpnadsväckande. Om det nu inte finns något svenskt kan det ju rimligen inte finnas något nationellt, kulturellt eller etniskt betingat. Det finns alltså inga typiska japaner, kurder, italienare, indier, amerikaner etc. Så tråkigt att ICA ska dras ned i denna självförnekelse.”

”Idag är det enligt status.st 9,4 % som skulle rösta på SD om det vore val nu. Kurvan går stadigt upp. Detta korkade svammel skall kosta mer än intellektuellt motstånd. Bojkotta – klipp icakorten. Vi går till Willys, Hemköp, Copp, City Gross med våra pengar. Vad gör ICA när SD är 25 %?”

”Då antar jag att hon inte skulle ha någonting emot att hela hennes grannskap byts ut mot araber och afrikaner då? Sluthandlat på ICA. Och sen när fan blev ICA politiskt?”

”Tror många nu påpekat varför nu nu har fått en mindre kund i Lund.”

”Jag uppmanar alla som helt plötsligt känner sig illamående av deras gravt begreppsförvirrade artikel att klippa eventuella ICA-kort och skicka tillbaka till ICA och förklara varför. Gör motstånd mot idioterna. Det tänker jag göra.”

”Då var det sluthandlat på ICA, va 80 000 per år tappar ni på vår familj. Farväl.”

”Nej tack till ICA.”

”Jag förstår inte hur man kan skriva sådana här svenskparanoida krönikor. Det måste vara någon sorts sport i att förneka att man är svensk och försöka dra sig ned till mångkulturens skräpnivå…”

”Det här var det mest osammanhängande svammel från en gravt begreppsförvirrad människa jag någonsin tagit del av.”

”Hejdå ICA och tack för mig.”

”Jag har handlat på ICA i två år sedan jag flyttade till Täby. Stor familj så ungefär 70 000 om året. Nu kommer jag ej mer gå in på någon ICA butik och det här kommer jag att sprida vidare.”

”Om detta nu är ICA:s inställning till mig, så har jag satt min fot hos er för sista gången och får tacka för de gångna 40 åren. Så det får bli Willys i fortsättningen.”

”Jag handlar för 24 000 kronor om året på ICA – framför allt Maxi. Det är slut med det nu.”

”Detta förakt mot att vara svensk gör mig sorgsen. Onda makten försöker förgöra vår samhörighet i det här landet. Målet är väl att utplåna alla vita svenska män och ta över makten…”

”Nu har ni förlorat en till kund.”

”Sluthandlat på ICA för min del efter denna skit.”

”Vi spenderar 90 % av våra inköp på ica, men nu är det slut med det. Det blir en nätt liten summa per år, ni får verkligen skämmas.”

”Och där sitter du i Skåne i din lilla torparlänga. Jag tycker du ska flytta ut, för huset du bor i är en bit av svensk kulturhistoria. Snickrad av en svensk hantverkare. Det känns fel att du bort där. Flytta till Rosengård, där kan du få applåder för ditt svenskhat.”

”Visste inte att ICA sysslade med politisk propaganda. Kommer det inte en offentlig ursäkt centralt från ICA så kommer jag och min familj att bojkotta ICA. Hur kan ni pissa på era egna kunder genom att håna vår kultur och historia? Jag ska berätta detta för all jag känner.”

”Lustigt att du nämnde IQ på 70. Det är ju vad nybyggarna från Somalia har i genomsnitt. Eller 68 för at vara exakt.”

”Nu förstår jag verkligen vad som menas med näthat och då syftar jag inte på kommentarerna under artikel, tvärtom är det så underbart att se så många stå upp för Sverige och mot kulturmarxister som Mazetti som tycks göra allt som står i hens makt att håna landet och dess kultur tills det bryts i bitar. Låt inte svenskfientligheten stå oemotsagd säger jag bara, det kan bli vårt fall. Mitt land ska handla om gemenskap och sammanhållning, inte om hat. Sverigedemokrater reparerar din bil, klipper ditt hår, gjuter din grund, räknar ut din deklaration och driver många små företag du handlar på. Dessa hårt arbetande människor föraktar du Katarina? Varför gör du det? Blir så förbannad på det här nya föraktat, demokratiföraktet och svenskfientligheten. Men nu vet jag i all fall hur jag ska rösta. Tack!”

”Katarina är du okunnig eller är du bara dum…Du är en vidrig människa helt enkelt.”

”Icakuriren borde lägga ner”.

”Lägger fortsättningsvis slantarna på närbutiken samt på Willys även om det blir lite längre att gå trots att jag tycker om ert sortiment.”

”Jag kommer inte att handla på ICA mer. Punkt.”

”Snart dags att förnya prenumerationen. Jag har rivit fakturan. Mår illa av denna text. Varför hatar hon mig?”

”Varför ska inte svenskar få bevara sin kultur som alla andra? Det satsas miljoner på att stödja och bevara diverse skamkulturer från Mellanöstern/nordafrika. Varför ska vi infödda inte få ha samma rätt till vår kultur…Vi är en folkgrupp och enligt mänskliga rättigheterna så har varje folkgrupp rätt att bevara och utveckla sin egen kultur.”

”ICA har tagit politisk ståndpunkt. SD:are är inte välkomna till ICA.”

”Vår familj kommer i alla fall inte gå in i ICAs butiker igen. Nån jävla måtta får det vara.”

”ICA-kortet klippt och skuret. Hej då ICA.”

”Vad försigår i huvudet på den där människan. Och vad försigår i huvudet på den som släppte in krönikan? Inga mer pengar från mig, kommer hädanefter handla i andra affärer.”

”ICA blir det aldrig mer.”

”ICA-kuriren går ut öppet och påstår att 10 % av deras kunder är inskränkta och rasistiska idioter. Detta är så lågt att man inte vet om man ska skratta eller gråta.”

”Aldrig mer sätter jag min fot på ICA, efter denna rasistiska svenskhatande artikel. Ni förlorar härmed en trogen kund…”

”Varför detta självförakt som numera gränsar till rena hatet mot svenska i allmänhet och sverigedemokrater i synnerhet?”

”Jag har handlat på ICA hela mitt liv, trots högre priser. Men nu är det stopp! Det här är pinsamt, skäms ni inte? Så era trogna kunder, svenskar, som i alla år gått till sina ICA-affär är inte värda ett jefla skit enligt er? Kommer bojkotta ICA, så kommer även familj, vänner bekanta när dom får läsa det här.”

”Att låta KM få skriva sån här smörja kommer att kosta er massa kunder. Tråkigt att icakuriren nu har fallit i samma tunna som Aftonbladet m.fl. som verkar ha som stående mål att förlöjliga, sprida hat om SD och dess väljare.”

”Usch vilket fasansfullt dravel som Mazettiskan häver ur sig. Varifrån får hon allt detta djupa självförakt för sig själv och för sitt eget land och dess ursprungsbefolkning.”

”Det är var nog det kusligaste jag läst, inte ens en krönika av Anders Lindberg eller Åsa Linderborg låter så här svenskfientlig. Då var även ICA bojkottad för min del.”

”Först halal-skandalen och nu detta svenskförakt. Finns inte svenskar? Trots att vi bott här och varit ett homogent folk i över 1000 år…För mig blir det Willys i fortsättningen.”

”Ica hatar svenskar och Sverige.”

”Hon skriver dynga.”

”Som tur är finns det flera alternativ till ICA. Jag är redan trött på era fjanterier med bugande till ickesvenskar. Halalkött, pyttsan! Djurplågeri! Har en stor lust att dela flygblad vid Ica Karlaplan och locka kunderna till en annan butik. Det är inte svårt Katarina Mazetti!”

”Det är nog bäst att ICA-Kuriren göra en pudel och det snabbt, vi svenskar som inte finns är kränkta på riktigt.”

”Nog är nog! Jag tänker inte stillatigande ta detta svenskhat som nu ICA ställer sig bakom! Jag sätter härmed aldrig min fot i en icabutik igen.”

”Känner mig kränkt och förbannad. Har mailat min ICA-handlare och bett honom tillse att en rejäl pudel ordnas från MAzetti omgående. Annars blir det tack och adjö Ica för oss.

”Jag trodde denna tidning var politiskt neutral. Nu får min hustru en ny tidning att läsa.”

”Om Ica står bakom dessa ord, så lovar jag att sluta handla hos er.”

”Naturligtvis bor Katarina Mazetti mångkulturellt i Rosengård och umgås med sina beslöjade väninnor från Somalia, Irak, Afghanistan. Nähä inte det.”

”Ska man behöva läsa om detta svenskhat i en tidning som Ica kuriren? Nu är det sluthandlat på Ica butikerna från våran familj.”

”Om ICA står bakom denna smörja lovar jag att aldrig mer handla i en ICA butik.”

”Var bland den grövsta, fulaste och mest orättvisa smutskastning jag läst…Jag blir ledsen och illamående när jag läser sådan här smörja.”

”Vilket självmål och helt klart förödande att en sådan text får publiceras, att tro att mer än 10 % av befolkningen stillatigande tar emot detta dravel! Många har fått nog, ska de som röstar på SD inte vara välkomna på ICA. Ska de bära någon form av identifikation på sina ytterplagg och portas pga sina åsikter?”

”Det här var oerhört svenskhatiskt skrivet av en häxa som verkligen sänker Ica till den nivån att jag nu starkt kommer hålla mig från att handla där.”

”Bevisar vad ICA står för och att man sågar en betydande del av sina kunder… Hur man från Ica kan tillåta detta gå i tryck är för mig ofattbart…”

”Det var nästan så att öronen trillade av när jag läste den här krönikan. Varför förneka att det finns en svensk kultur och nedvärdera vårt svenska kulturarv? Vad är meningen med den här artikeln…”

”Denna tant kommer att kosta ICA mycket pengar om vi inte mailbombar våra lokala ICA-handlare och ber dem pressa Fru Lavendelpåse att göra en PUDEL. Riksförbannad – om inte min ICA gubbe svarar snarast på mitt mail blir det handel direkt med gårdarna samt tjuvjakt.”

”Trodde aldrig att jag skulle få se sådant här hat i en tidning som Ica kuriren. Min uppsägning är mejlad, tack för dom här 4 åren.”

”Vilken deprimerande text. Jag själv blev ännu lite säkrare på att ge SD min röst i nästa val. Tack! Känner mig rätt så kränkt som svensk…”

”Varför måste journalister försöka överträffa varandra i svenskhat? Vad försöker Katarina uppnå? Jag är svenska och stolt över mitt land! Jag är synnerligen bekymrad över att massmedia inte vågar beskriva verkligheten så som den ser ut tack vare invandringen. Ett exempel är att trygga Sverige har näst flest våldtäkter per capita…”

”Skönt, då var det sluthandlat på ICA då…”

”Detta var nog ett av det värsta floskel och papegojartikel jag läst på länge.”

”Är det sådana här artiklar vi ska vänta oss i fortsättningen? Vad har du att säga om saken Helan Rönnberg?”

”Hur kan ICA-kuriren publicera en sådan vidrig, hatfylld och okunnig krönika?

”Detta är banne mig inte klokt, om ni har den attityden vill jag vare sig fortsätta prenumerera på er tidning eller handla i era butiker. Jag avskyr hycklande människor som du Katarina Mazetti, det du har gått ut här och sagt är en grov förolämpning…Du spottar oss svenskar i ansiktet och borde skämmas…”

”Katarinas artikel är nog ett av de mest osakligaste och smutskastande texter som jag har läst.”

”Detta Sverigehat går mig på nerverna. Ska man verkligen behöva lyssna på detta svenskförakt i sin egen nation? Jag kastar mitt ICA-kort och går till Konsum i fortsättningen. Det ligger precis bredvid ändå.”

”Är det så här Ica ser på sin kundkrets? Jag vill inte gynna en affärskedja som ser mig på det sättet.”

”Denna krönika var till och med äckligare än den skämda köttfärs ICA brukar erbjuda sina trogna kunder. Svenskhat skall vi bekämpa å det bestämdaste.”

”Dags för mig att bojkotta allt som har med Ica och Forma Publishing Group att göra. Helt sjukt att spotta svenska folket i ansiktet så här.”

”Ica ger sig in i politiken och blandar ihop korten. Man vägrar inse de kostnader som massinvandringen från länder som Afghanistan, Somalia, Irak och Syrien medför. Ökad kriminalitet, upplopp, våld mot gamla, hedersmord, balkongfall, stenkastning mot polis, brandkår och ambulans, raserade skolbetyg, bilbränder, våldtäkter, ökad konkurrens om bostäder, förslummade områden, massarbetlöshet. ICA ska vara försiktig med sin glättiga syn på invandringen för många svenskar drabbas negativt av den.”

”Rösta med fötterna. Sluta handla på ICA. Ta omedelbart ut insatta medel på ev ICA-konto. Det märks och ska märkas att den tidigare kundkretsen reagerar.”

”Då Ica tydligen tar en tydlig politisk ställning kan jag inte längre förbli kund varken i Ica eller Ica-banken. Tack och adjö.”

”Mycket stötande krönika.”

”Knäppgök. Inget mer ICA. Tack å hej!”

”Jag trodde tidigare att ICA var ett politisk oberoende företag men jag hade visst fel. Jag kommer att försöka undvika detta företag.”

”Sista gången jag handlar på ICA. Se till att sprida detta till familj, vänner, arbetskollegor etc.”

”Det förvånar mig att Ica sysslar med politisk opinionsbildning genom att upplåta plats till en sådan här krönika. Vilken politisk fråga ska man driva härnäst?”

”Ska tala med min ICA-handlare och förklara varför jag hädanefter går över till konkurrenten Willys som ligger granngårds.”

”Vilket svammel, hur kan Ica-kuriren anlita en sådan här stolle?”

”Säger upp mitt Ica-kort i morgon. Willys, Hemköp och Coop fr.o.m. nu.”

”Jag sätter inte min fot på ICA igen förrän Mazetti fått sparken. Fy fan jag blir galen av ilska.”

”Hur kan ni publicera dynga som detta? Nu är det sluthandlat på ICA för våran del.”

”Det vore väl enklare om alla som tänker som dej bara flyttar från det här ogästvänliga landet och låter oss andra som faktiskt trivs här få vara ifred.”

”Aldrig mer något handlande på ICA, kommer sprida detta till alla jag känner”.

”Ni är svenskfientliga och följden av detta är att jag slutar handla hos ICA och kommer sprida detta till alla jag känner.”

”Herregud vilken dynga från en riktig näthatare; spyr ut sitt förakt och sin nedlåtande attityd mot den vanlige svensken. Jag tror den där artikeln har fått ICA att tappa många svenska kunder.”

”Obehagligt att ICA föraktar en så stor del av svenska folket. Samma folk som genom åren bidragit till affärskedjans framgång spottar man nu på och kallar indirekt för ”gravt inavlade”. Jag hoppas att alla som känner sig träffade av denna hatartikel bojkottar ICA från och med nu. Jag kommer definitivt att göra det.”

”Det var sista gången jag handlar på ICA, finns ju trots allt billigare alternativ. Före detta stamkund.”

”Med massinvandring kommer Sverige att söndra som homogen och sammanhållandet nation. Det blir en blandrasnation utan kultur, utan stadiga rötter – perfekt för den globala makteliten att söndra och härska. Och Katarina Mazetti är en idiot som tror att budbäraren SD är problemet.”

”Handlade På Ica Kalmar igår, detta var sista ggn jag gynnar en butik och en tidning som familjen haft i många år. Jag gillar nämligen svensk kött och svenska varor. Tur att Citygross finns i Kalmar som blir min nya stormarknad i framtiden. Mitt Icakort kommer att tömmas snarast möjligt. No more Ica!”

”Av en tidning förväntar man sig en viss kvalitetsnivå, och anständighet. Mazetti sprider inte bara felaktigheter, utan gör sig till ett språkrör för hat.”

”Precis mailat ICA:s presschef och frågat om de stöder artikeln. Gör detsamma: staffan.ekengren@ica.se.”

”Nu klippte jag itu mitt ICA kort och nu är det färdighandlat på ICA.”

”Hur kan ni publicera en sådan här grotesk mörja, som grovt förolämpar ca en och en halv miljon SD-väljare och sympatisörer i vårt land? Nu har jag tagit ut alla pengar från ICA-kontot och sagt upp detsamma. Det blri Hemköp eller Lidl för min del i framtiden.”

”Om denna artikel bevisligen står för vad ICA anser, så borde ICA ta bort allt som är märkt svenskt i sina butiker.”

”Varför blir man aldrig förvånad över dessa anti-svenska och anti-vita artiklar numera? Inget får kallas svenskt…Fy fan, sista j-a gången jag handlade på ICA Kvantum som jag annars alltid går till. Trodde aldrig detta om ICA.”

”Vilken obehaglig smörja ICA-Kuriren har publicerat. Det ett flertal felaktiga påståenden i texten och krönikören hånar den svenska etniciteten på samma sätt som nazisterna gjorde gentemot flera folkslag på 30-talet.”

”Undrar om ICA har lika svårt att finns svenskhet när de märker köttet i kyldisken.”

”Ica. Markera om svenskt kött nu! Det är egentligen, tyskt, brittiskt och turkiskt.”

”Då var sista inköpen på ICA gjorda. Aldrig att jag handlar på en svenskfientlig affärskedja.”

”Att man kan sjunka så lågt för att förödmjuka och bespotta en befolkning och dess historia är långt bortom anständighetens gränser. Jag ringde direkt och sade upp min pren.”

”Så tröttsamt. Jag blir så förbannad på dessa batikhäxor.”

”Häpnadsväckande dålig krönika, och märkligt av ett företag som ICA att ge sig in i partipolitiken. Jag ska försöka handla annorstädes.”

”Menar ni allvar nu ICA? Trodde ni var en matbutik inte någon propagandamaskin. har varit stamkund hos er i många år nu, men får nog omvärdera det efter det här. Pinsamt, trodde ni ägnade er åt företagande och inte politik. Usch.”

”Är en ICA en politisk rörelse? Går ICA politiska intressen? Anser ICA att dom har rätten att påverka vad folk ska rösta på. Jag lovar och svär, jag tänker aldrig handla i nån ICA-butik mer.”

”ICA vill tydligen inte ha mina pengar längre. Tack o hej.”

”Jaha, nu ska tydligen ICA också trycka denna självmatande dyngan ner i min hals och jag kan inget annat än spy upp den igen! Är det en ny affärsidé att häckla era kunder?”

”Jag blir både upprörd och kränkt av att få läsa sådant här skräp.”

”Intellektuellt undermålig lögnaktig dynga som bara syftar till att nedvärdera vårt eget folk och vår egen nation.”

”Detta var fan sjukt, ICA – Bye Bye.”

”Det är tydligen svårt att hitta en riktig svensk. Men hur är det med judarna då? Går det att hitta en riktig jude idag? Och om det inte går att hitta en riktig jude, kan man då dra slutsatsen att inga judar finns?”

”Blir mörkrädd när jag läser detta. När ska PK-maffian sluta förneka problem som finns i Sverige idasg+ Resten av världen skrattar åt oss.”

”Vad är det här för sjuk artikel som nu publicerat ICA? Jag blev mycket ledsen när jag läste den här artikeln där ni säger att vi svenskar inte finns och att vi inte har någon kultur. Kommer aldrig mer att sätta min fot i en ICA-affär igen.”

”Varför allt detta svenskhat från sjuka kvinnor och sinnesslöa politiker och mediapersoner?”

”Klippte precis våra två kort.”

”Klipper kortet omgående. ICA enda butiken på vår ort, hädanefter reser jag till nästa ort. Skandal att man måste prackas på dessa attityder i er tidning.”

”Det var det fräckaste, fullt av förolämpningar mot svenskarna och Sverige. Jag ska omgående säga upp prenumerationen på denna usla tidskrift. Du är passé batikhäxa. Du kan varken tänka eller skriva. Pensionera dig i Gambia!”

”Fru Rönnberg försöker sig på skademinimering genom att ljuga om att ICA och ICA-Kuriren är separata.”

”Jag har handlat på ICA för sista gången. Vilken otroligt usel och förnedrande text.”

”Som Sharepoint-utvecklare på Avantime har jag en annan bakgrund än man antas ha som Sverigedemokrat men jag är minst lika förolämpad. Sista gången jag och min familj handlar hos er!”

”ICA-Kuriren. Nej Tack!”

”Handla på Netto framöver istället för hos ICA, så slipper ni försörja denna fru Mazetti.”

”Detta var nog bland det mest korkade jag någonsin läst. Hur tusan kan ICA-Kuriren ens överväga tt publicera ett sådant absolut lågvattensmärke?”

”Det här var bland det värsta lag läst. En hel aria fylld av hat och förakt mot andra människor.”

”Bästa fru Mazetti! jag har inte läst någon av dina böcker. Ej heller sett någon av dina övriga alster. Men att döma av din famösa artikel i ICA-Kuriren, har jag uppenbarligen inte gått miste om mycket. Du är givetvis i din fulla rätt att skriva din hatfulla dynga i precis vilken tidskrift som helst, som har den genuint dåliga smaken att vilja publicera densamma. Det blir varken mera sant eller respektfullt för det. Nej, jag är mest förvånad över att det är just ICA-Kuriren, av alla, som visar prov på denna genuina brist på omdöme. Koppling eller ej – namnet ICA är detsamma – men jag personligen (liksom många av mina vänner) kommer aldrig någonsin att sätta vår fot i en ICA-butik igen. Det saken kan ni ICA-handlare runtom i Sverige vara fullständigt övertygade om.”

”Nu är det färdighandlat i denna kedja.”

Längst ned på den här sidan kan du hitta alla kommentarer som fanns innan kommentarsfältet stängdes ned av Helena Rönnberg.

Taggat:, ,

10 tankar om “Kritiken mot ICA-Kuriren fortsätter och ökar i omfattning

 1. […] Kritiken mot ICA-Kuriren fortsätter och ökar i omfattning […]

 2. Sveasrika januari 8, 2013 kl. 13:59 Reply

  Jag skrev och varnade Rönnbergskan att det var en folkstorm annalkande och nu kommer den!!

 3. […] Om vi nu kan bojkotta ICA, få aktien att rasa och kunderna att byt till bättre alternativ, även om effekten bara blir marginell, så har vi lyckats. Men tanken är att bojkotten ska förlängas och fortsätta, inte minst därför att ICA-Kuriren och chefredaktören Helena Rönnberg fortsätter att visa håna svenskarna genom att låta Mazettis hatartikel ligga kvar – utan att den går att kommentera. […]

 4. […] Bjurwald, Åsa Linderborg och Katarina Mazetti. Det är tre personer som ägnat stor möda åt att visa öppet hat mot invandringskritiker. När […]

 5. […] inavlat folk. Hennes förakt för Sverige och svenskarna var så stort att tusentals människor reagerade med ilska och avsky. Många klippte sönder sina ICA-kort och lovade att aldrig mer handla på […]

 6. […] hur Mazetti skrivit en krönika i ICA-Kuriren, men nämner inte med ett enda ord att den krönikan kritiserades av tusentals människor som genast inledde köpbojkotter mot ICA, sade upp prenumerationen på […]

 7. […] När hundratals människor sedan kritiserade krönikan innan kommentarsfälten stängdes av så var all kritik (utom några enstaka) sakliga och handlade om att man ville bojkotta ICA. I Allehanda påstår Mazetti att det var ”fyra fem hundra hatiska, ibland hotfulla, inlägg i kommentarsfältet”. Det är en ren lögn. Kommentarerna kan ses här: […]

 8. […] kritiserade henne. Det var inga ”hatmail” som hon lögnaktigt påstår. Mailen finns att läsa här. Sedan blandar hon in lite lögner om Lucia och påstår att ”dom skulle inte vara sådana om dom […]

 9. Birgitta Sandén februari 26, 2013 kl. 23:04 Reply

  Detta var det lägsta jag någonsin läst i en krönika. Har varit trogen kund på ICA i många år. Men det är hårt mot hårt som gäller, aldrig mer ICA. Inte ett öre ni får av mig mer. Kommer att sprida detta till vänner, bekanta och släktingar, och de i sin tur… skit sprider sig.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: