Katarina Mazetti får gråta ut i DN

Katarina Mazetti får gråta ut i snart sagt varenda pk-tidning där hennes snedvridna bild av verkligheten får dominera. Media ställer ledande och vänliga frågor och Mazetti anklagar allt och alla för att vara dumma medan hon framställer sig själv som ett offer för ”hatkampanj”. I själva verket är det Katarina Mazetti som bedrivit en sällsynt otrevligt kampanj mot invandringskritiker, mot svenskar och mot Sverige. Det är för övrigt inte första gången hon gör det.

Att pk-media omhuldar henne är inte förvånande eftersom de har gemensamma åsikter och föraktar det svenska Sverige på liknande sätt. Efter att Mazetti fick fritt spaltutrymme i ICA-Kuriren och där kunde spy ut sitt hat mot Sverige försöker hon framställa sig som ett offer. I dagens DN får vi veta att hon ”trakasserats” medan samma tidning vägrar att upplysa om att Mazetti har trakasserat ett helt folk. Till DN säger Mazetti: ”Det här är exakt samma metod med en mobb som hotar och skrämmer folk som nazisterna använde i början”. Men den som har läst Mazettis hatartikel kan ju prova att byta ut ordet svenskar mot judar så inser man snabbt att det är Mazettis text som mest påminner om nazistiska metoder.

Katarina Mazetti tycks inte ha för avsikt att upphöra med sina trakasserier utan avser att fortsätta, nu kanske med olagliga metoder och med hjälp av DN. Mazetti säger till DN: ”Någon borde hacka dessa sajter och dra fram dessa anonyma nättroll i ljuset”.

katarina_mazetti_s
Mazetti vill använda olagliga metoder och skäms inte för det. Som om det inte vore nog med lögner i hennes krönika så framställer hon sina kritiker som anonyma. I själva verket var väldigt många av dem som kritiserade henne helt öppna med sina namn och många bloggare har också agerat öppet. Så det enda Mazetti försöker göra är att framkalla mer hat, sprida mer lögner och nu uppmana till brottslig verksamhet genom att hacka de sajter som Mazetti ogillar. Och hon tycks få stöd från DN.

 

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: