Resumé backar upp Katarina Mazetti och ICA-Kurirens drev mot invandringskritiker

Resumé ges ut av Bonnier Tidskrifter och fungerar som en lobbytidning åt Bonniers medieföretag eller andra närstående företag. Precis som många andra tidningar i de stora mediekoncernerna så har Resumé en uppgift. Och precis som många andra tidningar inom Bonnierkoncernen så har Resumé också en uppgift som sträcker sig bortom journalistiken. Resumé är tidning som försvarar det totalitära politiskt korrekta samhället och alla dess avarter. Tidningen tar strid mot traditionalister och invandringskritiker och riktar udden mot människor som försvarar svenska, kristna eller nordiska folkliga traditioner.

Under 2012 har Resumé låtit Kitimbwa Sabuni från Afrosvenskarnas Riksförbund dreva mot tennisexperten Janne Gunnarsson som ifrågasatte varför det inte finns pengar till idrotten men till att ta emot 27 000 somalier och de dem socialbidrag. I en artikel av Magnus Helander tar Resumé ställning i en förment objektiv artikel vars enda syfte var att framställa Gunnarsson som ond och Sabuni som god.

Linus Fremin skrev en lögnaktig artikel om att radiosportens Bosse Hansson ”utsatts för en kritikstorm” efter att ha kallat någon ”svarting” i direktsändning. I själva verket var det främst de politisk korrekta medierna som attackerade Hansson medan hans kollegor och flertalet vanliga radiolyssnare gav honom stöd. Flera kända radioprofiler förklarade att ordet ”svarting” inte är nedsättande och att det används ofta av den äldre generationen som inte har fördomar mot vissa ord eller vissa färger. Med artikeln i Resumé ville man bidra till att stigmatisera Hansson.

I november skrev Andreas Rågsjö Thorell en artikel som var ett direkt stöd till SSU:s ”nätfajt” mot invandringskritiker på sociala medier. En nätfajt som kantades av ohederliga metoder från SSU:s sida vilket Resumé aldrig har berört med ett enda ord. Nättidningen Fria Tider skrev däremot om hur SSU agerade på nätet. Några sakliga debatter från SSU fanns det inte ett enda spår av.

I november skrev Linus Fremin en ny artikel på temat rasism med genomfalska propagandaknep. Efter Miljöpartiets sanslösa kampanj under hösten 2012 där de ville ”välkomna alla” till Sverige hade några roat sig med att göra satir av kampanjen och lägga upp bilder på självmordsbombaren Taimour Abdulwahab och de män som misshandlade en äldre man i Kortedala svårt som exempel på vad Miljöpartiets politik kan orsaka. Fremin kallade dessa satiriska grepp för ”rasism”.

Som en led i kampen mot svenskhet, svenska traditioner och invandringskritiker lät Resumé pöbeljournalisten Katarina Mazetti få gråta ut och beklaga sig över att hon fått kritik. Den var den på Resumé nyligen tillträdde chefredaktören Krister Berntsson som valde att använda Mazetti för att rikta kritik mot sverigedemokraten Thoralf Alfsson som blivit grovt påhoppad av Mazetti. Krister Berntsson passar bra på Resumé. Han är inte bara en politisk korrekt figur som kommer att bedriva drev mot invandringskritiker utan sannolikt mot svenska traditioner och politiker som Alfsson. Föraktet mot SD visade han i ett twittermeddelande.

krister_berntsson

Huvudskälet till att han fått jobbet på Resumé är inte hans kvalifikationer, för det har han inga, utan det är på grund av sina åsikter han har fått jobbet.

För att visa cheferna på Bonnier hur duktig han är kallade han Alfssons sakliga kritik mot pöbeljournalisten Katarina Mazetti för ”hatkampanj”. I själva verket var det Katarina Mazetti som bedrivit en hatkampanj mot Sverige, mot svenska traditioner, mot SD och mot svenska folket. Resumé inte vill inte vara opartiska, inte sakliga och inte ärliga. Resumé vill skapa hat invandringskritiker. Resumé vill visa förakt mot svenska traditioner. Därav Berntssons twitter och därav alla kampanjer på Resumé mot invandringskritiker och mot människor som uttrycker politiskt inkorrekta åsikter. Krister Berntsson har fått jobbet på Resumé uteslutande för sina åsikters skull.

Men galenskaperna med Katarina Mazetti och Resumé slutar inte där. Pöbeljournalistens vänner inom media har hakat på och startar nya drev mot Thoralf Alfsson där nya lögner sprids.

vk-1
Västerbottens-Kurirens Oddbjörn Andersson påstår lögnaktigt att Thoralf Alfsson leder en ”hatkampanj” mot Katarina Mazetti. Gammelmedias signum är ohederlighet.

Taggat:, ,

En tanke på “Resumé backar upp Katarina Mazetti och ICA-Kurirens drev mot invandringskritiker

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: