Katarina Mazetti fick gråta ut i radions P4 idag

Efter att Katarina Mazetti skrivit en hatartikel mot Sverige och svenskarna i ICA-Kuriren så har hon fått gråta ut i pk-media där hon också har fått tröst. Hon har fritt breda ut sig och ”förklara” vad hon menade med sin artikel och hur det ”känns att ha blivit utsatt”. Däremot har ingen som varit kritisk till Mazettis pöbeljournalistik fått uttala sig. Ur dagens P4.

Mazetti: ”Det var en organiserad Flashmobattack, igångsatt av ett par av dom hatsajter och bloggar som finns på nätet va. För där la man ut, det har jag sett sen, noga förvrängda citat ur krönikan, med hatkommentarer och med mejladress och telefonnummer till tidningen och uppmanade folk att höra av sig. Tidningen såg ju att många av mejlen kom från samma IP-nr va.”

Programledaren: ”Vad tänker du om det?”

Mazetti: ”Ja, alltså krönikan handlar om hur man ska definiera svenskhet va. Och det blev ganska tokigt för jag är typiskt svensk, och har spelat svensk folkmusik i många år och har lärt ut svenskt språk och så där. Jag blev plötsligt en galen batikhäxa som hatar Sverige, eh… och snabbt så gled ju dom flesta över till å snacka halalslakt och muslimers fruktsamhet och så där, så det var ingen nolltolerans precis. En del var hotfulla, andra la ut min adress och till och med min deklaration. Men det går ju inte å argumentera mot folk som skriver att ‘det där skrev du säkert guppande på en fet n-gerk-k’ och så vidare va. Det är ju liksom inte nån diskussion. Flashmobbing är en medveten strategi för att hota och skrämma. Det är egentligen precis densamma som nazisterna använde i början. Det handlar om ganska få personer som har hetsat upp varann på hatsajterna och som tror att alla tycker som dom. Men 9 av 10 svenskar röstar faktiskt inte på Sverigedemokraterna.”

Programledaren: ”Men hur känns det att ha blivit utsatt för det här då?”

Mazetti: ”Ja alltså, för de första så vill jag säga det att jag menar inte att alla som uttrycker sympati för Sverigedemokraterna är nazister eller rasister. Jag tror att dom flesta av dom numera är ganska vanliga svenskar, som är oroliga för sin framtid och ekonomi i det här krisande Europa. En del är invandrare för resten, som tycker att det räcker med invandring nu när dom har etablerat sig själv. Det är inte svårt å förstå. Alla är sig själv närmast. Problemet är att eftersom Sverigedemokraterna har intalat folk att allt beror på nvandringen, så är det där dom hamnar. Dom andra partierna har mumlat för länge i frågan för att inte uppmuntra till rasism. Men det är väl självklart att integration kan medföra problem. Det är ju inte bara å skicka 20.000 nykommande till en fattig kommun och hoppas att allt ordnar sig. Alla partier borde skärpa sig och börja ta fram planer på hur man praktiskt ska förbättra integrationen. Ta itu med saker när det gnisslar och vara tydliga om framtiden.”

Programledaren: ”Men din krönika här, nu blev du ju själv drabbad personligen av kränkande kommentarer och hot, och till och med besök vid ditt hem nattetid. Hur känns det …..?”

Efter att Mazetti påpekat att hon inte alls drabbades lika illa som en ung och vacker kvinna som Åsa Moberg osv, så klämmer hon också i med följande observandum: ”Det är inte yttrandefrihet att hota och förtala, det är faktiskt olagligt!”

Efter ytterligare en fråga från programledaren om hoten som kom efter krönikan kommer att påverka Mazettis arbete och skrivande framöver, avslutar Mazetti med följande viktiga och skamliga lögn och förtal om Sverigedemokraterna:

”… Jag kommer inte driva det som en enskild fråga. Det är ingenting som en enskild person kan göra. Jag är ingen Jeanne d’Arc liksom. Jag tycker alla ska titta närmare på det här. För annars kan vi råka riktigt illa ut i nästa val med tanke på att Sverigedemokraterna bara har EN fråga. Det kan gå lite hur som helst med allting.”

Katarina Mazetti kränkte och förtalade ett helt folk. Ingen representant för det folket fick bemöta Mazetti. Det är svensk PK-media i ett nötskal.

Annonser

Taggat:

One thought on “Katarina Mazetti fick gråta ut i radions P4 idag

  1. mullis januari 7, 2013 kl. 07:24 Reply

    en bra blogg jag inte hittat förrut
    keep the good working

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: