Pöbeljournalisten Katarina Mazetti på ICA-Kuriren hotad

I en artikel i dagens Resumé får vi veta att ICA-Kuriren inte tålde att folk kommenterade Katarina Mazettis pöbeljournalistik. Mazettis text som måste ha varit ett utslag av total sinnesförvirring fick inte kommenteras. Efter att 600 förbannade läsare skrivit kommentarer på ICA-Kuriren så stängdes kommentarsfältet ned helt och hållet.

mazetti-resume

Reaktionerna var starka efter att ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg släppt igenom Katarina Mazettis pöbelangrepp mot svenskarnas Sverige. Folk var så upprörda att de enligt artikeln i Resumé inte bara skrivit hundratals kommentarer på ICA-Kurirens hemsida och ytterligare många hundra på olika sociala medier utan även hotat henne, utsatt henne för telefonterror och bankat på hennes fönster och dörrar för att visa sitt missnöje med vad hon skrivit.

Mazettis pöbeltext var rena uppviglingen mot ett helt folk som hon tycks besitta ett mycket starkt hat emot. När Resumé skriver om detta så väljer de medvetet att förbise det sjukliga hat hon riktar mot svenskarna. Om Mazetti hade skrivit lika nedsättande mot judar eller muslimer så hade de tagit hus i helvete i pk-media. Men eftersom det bara var svenskar som hon hetsade mot så accepteras det från många håll. Men svenskarna finner sig inte längre i att bli hunsade, förtalade och nedvärderade på det här sättet. De starka reaktionerna mot pöbeljournalisten Katarina Mazetti visar att måttet är rågat för länge sedan. Vi tänker inte låta folk trampa på oss längre. Ni som föraktar Sverige och svenskarna kommer att få svar på tal.

Pöbeljournalisten Katarina Mazetti vägrar att ta ansvar för vad hon skrivit. Istället skickade hon ett mail till Resumé och beklagade sig över att hon utsatts för kritik. Hon lade skulden för kritiken på sverigedemokraten Thoralf Alfsson som sakligt kritiserat Mazettis text.

ICA-Kurirens chefredaktör Helena Rönnberg som är ansvarig för att texten publicerades försöker tona ned sitt ansvar genom att hänvisa till att det var Mazettis sista artikel på tidningen. Rönnberg kommer dock inte undan sitt ansvar och är minst lika skyldig till textens spridning som Mazetti själv är.

Vi föreslår att ni tar med er ICA-Kuriren till närmaste ICA-butik och slänger den framför ansiktet på butikschefen. Be ICA fara åt helvete.

Fortfarande gäller: Bojkotta ICA-Kuriren!

ica-kuriren

Annonser

Taggat:, ,

2 thoughts on “Pöbeljournalisten Katarina Mazetti på ICA-Kuriren hotad

  1. […] kilde […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: