Riksfånen Staffan Heimersson uttalar sig

Trots att Staffan Heimersson har varit journalist sedan 1950-talet och rest runt i hela världen så har han inte lärt sig någonting. Han har sett krig och elände och haft alla chanser i världen att dra logiska slutsatser av vad som är bra och dålig politik för ett land. Han har skrivit böcker, hållit föredrag och medverkat i TV och radio, han har varit programledare i TV4 medverkat i underhållningsprogram i TV3 och är regelbunden skribent i Aftonbladet.

Anledningen till att han så frekvent medverkat i mainstream media är att hans åsikter stämmer väl överens med den agenda som många av etablissemangets medier företräder. Han är politiskt korrekt i kubik och representerar den totala dumheten sådan den ser ut när den är som värst.

När Fria Tider kommenterade att Heimersson ville se mera krig och västligt militärt ingripande i Syrien så framgick det av kommentarerna vad folk tycker om denne riksfåne.

En läsare skrev: ”Hans texter är så gravt befriade från intelligens att jag starkt börjar tro att hans föräldrar har starka släktband.”

Det behövs inga djupare analyser av Heimersson texter för att inse att det är en man utan något som helst förstånd.

Häromdagen skrev han en text i Aftonbladet som kan få vem som helst att tro att han är gravt dement. Som någon slags vänstersosse utan tankeförmåga. Heimersson har följt de senaste utspelen från Centerpartiet och visat stor uppskattning för partiets nya linje om fri invandring.

Heimersson: ”Totalt fri invandring är en enkel, central förutsättning för mänsklig frihet. Att stödja den är ett korrekt moraliskt ställningstagande.”

Om man stöjder ”fri invandring” så är man inte klok så enkelt är det. Fri invandring innebär att små länder i praktiken kan invaderas av länder med stor befolkning och att en sådan ockupation då ska accepteras och stödjas bara för att den inte är av militär art. När de auktoritära regimerna i exempelvis Kina och Nordkorea river sina gränser kan vi vara säkra på att grannländer och länder i väst riskerar att utsättas för rena invasionen. En miljard kineser som rör sig mot Ryssland eller åt andra håll kan skapa konflikter som störtar världen i brand. Klimatförändringar, ökad fattigdom eller ökade möjligheter att resa riskerar att inte bara ökade konflikter, ökad spridning av sjukdomar och allvarliga motsättningar mellan och inom länder utan kommer att skapa kaos, krig och elände på många håll.

Det är ingen mänsklig rättighet att flytta från ett land till ett annat land. Att reservationslöst stödja en sådan tanke bevisar bara att man har en skruv lös. Man skulle kunna tro att Heimersson har sett konflikthärdar, flyktingläger och kaos under sina resor, men det är uppenbarligen så att han ingenting har lärt av vad han sett. Heimersson måste ha blundat eller sovit under sina resor.

Heimersson citerar Centern som säger att ”vissa delar av Sverige håller på att dö ut” och avser då avfolkningen på landsbygden. Men någon idé om hur man ska lösa sådana problem har inte Heimersson. En normalt fungerande människa hade förstått att landsbygdsproblemen är relaterade till ett allmänt demografiskt dilemma där svenskarna föder för få barn och att folk på landet flyttar till storstäderna. Det enda sättet att lösa det på är att skapa en politik som ökar nativiteten och gör det möjligt för fler att bo kvar på landsbygden, samtidigt som man bromsar de stora städernas tillväxt.

Heimersson vill inte att vi löser våra problem med en egen politik utan han vill att vi ska fylla upp Sverige med människor från Afrika, Mellanöstern, Asien och Sydamerika. Helst ska de komma i stora skaror så att Sverige slås sönder ännu mer än hittills. Att brottsligheten kommer att galoppera, att alla klimat- och miljömål kan glömmas och att allt folkligt inflytande kommer att sopas bort fattar inte Heimersson. Att vår tidigare relativt glesbefolkade del av världen, med ren luft, rena vattendrag och en sammanhållen befolkning kommer att slås sönder ännu mer det fattar inte Heimersson.

Heimersson påstår att ”det finns ett väldigt behov av arbetskraft i vissa typer av jobb som svenskar inte vill ta”. Det är en ren lögn. Det finns inget behov alls av arbetskraft och även om det hade gjort det så skulle en förbättring av våra egna system kunna åtgärda det. Heimersson har läst debattboken ”Migrationens kraft. Därför behöver vi öppna gränser” (Norberg & Segerfeldt) och har inte lyckats ifrågasätta någonting av innehållet vilket är bevis nog för Heimerssons brist på fattningsförmåga.

Heimersson: ”Det finns en stor potential i ökad migration. Nationalismen fördummar. Genom kollision mellan olika kulturer skapas kreativitet: ”Helt fri global migration skulle kunna fördubbla världsekonomin”. Att flytta från ett fattigt land till ett rikt är det mest effektiva vapnet mot global fattigdom.”

Globalisterna försöker hela tiden skapa nya argument med yttersta syfte att förgöra vår civilisation. De vill ha massinvandring till varje pris men de vill inte ha debatter om invandring utan de vill påtvinga oss något som är direkt skadligt.

Heimersson säger att han ser fram emot 2014 och vill då följa den invandringspolitiska debatten. Men man kan redan nu vara säker på att personer som Heimersson och andra totalt förvirrade eller dementa journalister och globalister kommer att få fritt tillträde till TV, radio och dagspress där de kommer att fortsätta framföra sina dåraktiga ståndpunkter utan att de får kommenteras eller kritiseras. Den enda vägen bort från dårarna är att skapa ännu fler fria medier.

Annonser

Taggat:

2 thoughts on “Riksfånen Staffan Heimersson uttalar sig

 1. Adderat januari 1, 2013 kl. 20:52 Reply

  Nej, Heimersson sov inte under sina resor. Som alla andra utrikeskorrar satt han i hotellbarerna och tittade på tv-nyheterna, som de sedan ringde in till redaktionerna. Därav den bristande ut- och insikten. De kom sällan längre än baren och hotellpoolen.

  De har det besvärligare i dag, utrikeskorrarna, då vi i Sverige kan se samma nyheter som den som sitter i t.ex. Afghanistan.

 2. ericr45 januari 3, 2013 kl. 09:36 Reply

  Att anse att vi ska importera fler utifrån för att ”vissa delar av Sverige håller på att dö ut” är väl kvalificerande till epitetet ”riksfåne”.
  Vissa delar av Sverige håller på att dö ut, sant, men det är därför att den idag förda dumpolitiken från 7-partiet leder till det!
  Inget säjer att ”importerade” skulle vilja vara mer benägna att bo avsides, utan service, med dyra transportkostnader etc..
  Snarare tvärtom, vi har ju sett hur ”utplacerade” snabbt som attan dragit till närmaste storstad där man hittar fler nöjen (mer tjejer), har bättre mobiltäckning etc..
  Rikspuckot Heimersson är nog ohjälpligt PK-skadad…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: