Sundsvalls Tidnings vulgära påhopp på Sverigedemokraten Johnny Skalin

Sverigedemokraten Johnny Skalin har flera gånger på ett närmast unikt sätt lyckats försvara sig från hänsynslösa angrepp från journalister inom gammelmedia. (Se detta)

Alla som känner Johnny Skalin vet att han är en mycket sympatisk och trevlig person och därmed ett politiskt föredöme och en bra representant för Sverigedemokraterna. Han är vad man kan kalla en mycket god människa som har alla de fina kvaliteter som behövs för att göra världen bättre.

Men inom gammelmedia finns det figurer som inte uppskattar att det finns goda människor som vill göra Sverige bättre. En tidning som hatar inte bara Sverigedemokraterna på ett nästan sjukligt sätt utan dessutom tycks hata Johnny Skalin personligen och hans privatliv på ett ännu mer sjukligt sätt är Sundsvalls Tidning.

I dagens exemplar av tidningen skriver Peter Jonsson en artikel som tyder på att något inte står rätt till i huvudet på denne Jonsson. Han angriper inte bara Johnny Skalin utan angriper dessutom hans fru på ett sätt som för tankarna till hur inkvisitörer arbetar. Det hat som Peter Jonsson uppvisar mot Skalin är inte friskt.

johnny-skalin-st

Peter Jonsson och Sundsvalls tidning ägnar sig inte åt seriös journalistik. Tidningen ingår för övrigt i Mittmedia-koncernen där tidningen Länstidningen Östersund ingår. Det var den tidningen som istället för att säga det med ord i en teckning visade vad man ville göra med Jimmie Åkesson. Man ville gasa ihjäl honom. Tidningen tog inte ens avstånd från sina sjuka retorik och sin sjuka bild.

Nu använder Sundsvalls Tidning ungefär samma metoder mot enskild Sverigedemokrat. Man vill visserligen inte mörda honom, men man vill förnedra honom och dessutom förnedra hans fru.

Ni som brukar köpa eller prenumerera på Sundsvalla Tidning bör tänka efter igen. Är det värt pengarna att de stöd till en tining som förföljer en enskild Sverigedemokrat och förnedrar hans fru. Svaret måste bli ett rungande Nej. Då bör konsekvensen bli att aldrig mer köpa tidningen och att säga upp prenumerationen omedelbart.

sundsvalls-tidning-12
Du kan säga upp prenumerationen här.

Annonser

Taggat:,

One thought on “Sundsvalls Tidnings vulgära påhopp på Sverigedemokraten Johnny Skalin

  1. Mittmedia « Bojkotta Aftonbladet december 17, 2012 kl. 16:32 Reply

    […] 2012 ett påhopp på Sverigedemokraten Johnny Skalin som närmast kan betraktas som sinnessjukt. Artikeln var skriven av en Peter Jonsson som dessutom förnedrade Skalins fru. […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: