Mittmedia går sämre, 150 tjänster ska bort

Vi vet att det har skrivits många mail till annonsörerna i den totalitära pressen med klagomål på att de annonserar där. Vi vet också att ytterst få av de företag som får mail svarar. De visar öppet förakt genom att inte besvara brev hur seriöst innehållet än är. Av någon anledning uppfattar de alla kritiska brev som en del av en kampanj mot dem.

Det är lätt att förstå att de inte vill svara på frågor, för de har inga svar att ge. Brevet som skickades till SBAB Bank med frågor om Carl-Viggo Östlund är ett bra exempel på att enkla frågor inte kan bevaras. Det saknas kompetens för att svara på en enkel fråga och sådan kompetens är det visst inte alla företag som besitter. De går gärna ut i kampanjer mot politiska partier, men svara på frågor kan de inte.

Nu när vi idag läser om att 150 tjänster försvinner på Mittmedia så är det inget att vara ledsen för. Mittmedia är en tidningskoncern som består av tidningar som vill gasa ihjäl Jimmie Åkesson och annan press som driver hysteriska kampanjer mot invandringskritiker.

Vi som har kampanjat mot Mittmedia och mot företagen som annonserar i deras tidningar får nu rätt. Den neddragning som sker i koncernen genomförs under tre år och de flesta av tjänsterna som dras in finns på redaktionerna. Ungefär 100 av tjänsterna berör journalister.

Vi uppmanar nu alla att fortsätta sina kampanjer mot den totalitära pressen. Köp inte deras tidningar, prenumerera inte på deras tidningar och bojkotta företag som annonserar i pk-media. Att de sparkar personal är goda nyheter och vi ska se till att fler goda nyheter kommer vartefter.

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: