Nya Tider är en ny Sverigevänlig tidning

Finns det något som svenska invandringskritiker är trötta på så är det gammelmedia. Dessa ruttna tidningar som ofta har en rutten agenda som går ut på att försvara massinvandring och tysta alla som ogillar massinvandring.

Är det något som svenskar i allmänhet behöver så är det alternativa medier som lyfter fram viktiga politiska frågor som de totalitära gammelmedierna tiger om.

Varje alternativ tidning som kommer ut är en seger för yttrandefriheten.

För ett par år sedan chockerades gammelmedia över att Nationell Idag fick presstöd och lyckades komma ut som veckotidning. Då hade gammelmedia redan förargat sig över nya nätpublikationer som Politiskt Inkorrekt, som senare blev Avpixlat och nu är en av landet mest besökta sajter. Som ett bra komplement till Avpixlat kom sedan Fria Tider som har ungefär lika många besökare som Avpixlat, men med ett lite mer varierat nyhetsflöde där även kritik mot SD förekommer vilket Avpixlat noga undviker.

Sedan Ingrid Carlqvist och Lars Hedegaard inledde ett tidningsprojekt för att ge ut Dispatch International som veckotidning från årsskiftet har gammelmedia, särskilt Svenska Dagbladet och Aftonbladet (Schibstedkoncernen), hetsat våldsamt mot tidningen. Förhoppningsvis har det bidragit till att fler har upptäckt den och tagit en prenumeration. Redan har ett antal bra artiklar publicerats som är mycket läsvärda.

Exempel:

Jag fruktar att Sverige gett upp, artikel av Marie Celander

Alla lider skada när journalister blandar ihop vetenskap och politik

Västvärlden blir dummare för varje dag, av Helmuth Nyborg

Ta en prenumeration på Dispatch International. Den är mycket läsvärd.

rubr_104

Nu är ännu en tidning på väg att skaka om gammelmedia. Tidningen heter Nya Tider och har startats av Vavra Suk som var arbetshästen bakom framgången för Nationell Idag. Men efter en schism valde Suk att starta en ny tidning.

Det första numret har kommit ut och innehållet visar att Suk kan åstadskomma bra tidningar.

I ett stort uppslag avslöjar tidningen den aggressiva socialdemokratiske politikern Stefan Windh som uppträde som en galning när några nationalister kom till hans by för att göra en opinionsundersökning om invandringen.

stefan_windhSkärmdump från Nya Tider

Nya Tider försökte få ett samtal med Windh om hans olika underliga förehavanden, men han vägrade att svara på samtal. Tidningen kommer att följa upp med ett nytt reportage om Windh i nästa nummer och det kommer att bli mycket intressant läsning.

Stefan Windh är ett praktexempel på en socialdemokratisk politiker som är totalt maktfullkomlig och uppträder hånfullt mot allmänheten och mot människor som har invandringskritiska åsikter. Han är värre än en politruk.

Första numret av Nya Tider kan läsas på tidningens hemsida här. Ta gärna en prenumeration så får du tidningen i brevlådan.

nya_tider

Annonser

Taggat:

2 thoughts on “Nya Tider är en ny Sverigevänlig tidning

  1. Anders D december 7, 2012 kl. 21:30 Reply

    Intressant! Tecknade mig redan i förra veckan för ett halvår med Nya Tider 🙂

  2. Jonas mars 24, 2013 kl. 21:23 Reply

    Skriv gärna mer om denna tidning, det vore kul med en uppföljning.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: