Fördumningen är total på Svenska Dagbladet

Svenska Dagbladet bedriver Expo-liknande kampanjer mot riksdagens enda invandringskritiska parti. Tidningen som tillsammans med Aftonbladet ingår i Schibsted-koncernen har kraftigt ökat sina hatkampanjer mot Sverigedemokraterna. De stora tidningskoncernerna i Sverige gör nu gemensam sak och kordinerar attackerna mot SD på ett sätt som vanligtvis sker i auktoritära stater och diktaturer. Där används media ofta för att krossa den politiska oppositionen.

Nu skriver en Göran Eriksson en artikel där han hoppas att Socialdemokraterna och Moderater hittar ”koden” som ska knäcka SD. Partiets stadiga tillväxt gör att de totalitära medierna i Sverige just nu är mycket oroade. De kan för allt i världen inte begripa att SD kan gå framåt. Allt är ju frid och fröjd, Annie Lööf vill ha emot 30 miljoner invandrare, Fredrik Reinfeldt vill ha en nästan helt fri invandring och Stefan Löfven vill gå hårdare fram mot invandringskritiker och sympatiserar med en nyligen aviserad LO-kampanj mot SD. Alla borde gilla det tycker SvD.

Pressen i Sverige kallar sig lite av varje, oberoende liberal, socialdemokratisk eller ibland moderat. Men skillnaderna är det gäller invandringspolitiska spörsmål är obefintlig. De flesta tidningar som ingår i någon av de stora koncernerna arbetar mycket aktivt mot SD och det är ingen slump. Många medier ägs av liberala och socialdemokratiska intressen och för dem gäller det att mota bort en politisk konkurrent.

Det är inga sakpolitiska argument man använder sig av när man attackerar SD utan det är psykologisk krigföring och fula metoder. Invandringsfrågan är så viktig för många av dessa medier att en sossetidning gärna stöder moderater som kampanjar mot SD och vice versa. Riksdagen består av sju enfrågepartier som allihop har som viktigaste fråga att öka invandringen och att hindra invandringskritiker från att organisera sig politiskt i partier eller i alternativa medier.

Media är helt klart chockade över att Sverigedemokraterna inte har fallit ihop efter drevet mot partiet. Men media har inte förstått att för många väljare är det viktigare att stoppa massinvandringen än att bry sig om några enstaka moraliska övertramp från partiets företrädare. När nationens framtid står på spel kan man ursäkta ganska mycket.

För SvD kan vilka partikonstellationer som helst vara acceptabla i riksdagen, bara de motarbetar SD och vill bekämpa partiet med kraft. Den slutsatsen kan man dra varje gång man öppnar tidningen.

När Sverigedemokraterna nu får stöd av den arbetarklass som Socialdemokraterna tidigare var så stolta över att ha som väljare gör man en ny bedömning av väljargruppen. Nu är de ”outbildade”, ”lågutbildade” och ”arga unga män från landet”. Det upprepas överallt för att framställa den ”outbildade” väljkarkåren som en samling idioter. Men det underliga är att tidningarna vägrar att upplåta sina kommentarsfält åt dessa ”idioter” trots att det borde var lätt att bemöta deras åsikter och avväpna alla deras argument.

Göran Eriksson och SvD är mycket oroliga över SD:s framgångar och vet innerst inne att deras kampanjer mest består av förtal och lögner och att när sanningen ibland redovisas om enskilda sverigedemokraters tillkortakommanden eller lagöverträdelser så betyder det inget för stödet till partiet. Svenskarna är innerligt trötta på massinvandringen och röstar på det parti som står tillbuds. Därför ökar SD. Av Göran Erikssons artikel att döma så saknar såväl Löfven som Reinfeldt någon som helst förståelse till varför fler väljer att lägga sin röst på SD. Nu hoppas Schibsted-tidningen att politikerna ska knäcka SD:s framgångskod och för dem kvittar det om det är Löfven eller Reinfeldt som vinner nästa val – bara SD inte får något inflytande. Så medierna motarbetar det demokratiska systemet (som för övrigt redan är kraftigt urholkat) och nu börjar många reagera med kraft på det totalitära mediernas framfart. Bojkotta de totalitära medierna!

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: