Blekinge Läns Tidning hänger inte med

I dagens nummer av Blekinge Läns Tidning förekommer en krönika av Magnus Manhammar.

Det är ganska synd om Magnus Manhammar eftersom han lyckats tota ihop en text som helt och hållet är baserad på lögner. Eller snarare på förvirring. Den är så genomkorkad att den egentligen inte förtjänar att kommenteras, men eftersom Manhammar refererar till skojaren Henrik Arnstad så kanske något ändå bör sägas.

Manhammar gör gällande att Henrik Arnstad har studerat fascismen i fem år, något som Arnstad själv säger. Men det är tveksamt om det är sant. Det räcker med att studera fascism några dagar för att komma fram till vad den står för. Men det har inte Arnstad gjort. Han har istället valt att kalla rörelser som inte har något alls gemensamt med fascismen för fascistiska. De invandringskritiska partierna i Europa som vill skydda demokrati och friheter kallas av Arnstad för fascistiska. Arnstad är ingen seriös historiker, han är inte ens historiker utan är en skojare. Dessutom en mycket okunnig skojare som av politiska skäl bedrivit privata kampanjer mot invandringskriker och det enda stöd han har fått är från vänsterorienterade grupper och medier som Dagens Nyheter och nu möjligen BLT. I DN publicerades nyligen en mycket underlig text av Arnstad som inte mindre än 29 gånger i samma artikel använde ordet fascist i sina försök att inbilla läsarna att SD är ett fascistiskt parti. Okunniga människor som Magnus Manhammar tror att det som Arnstad stämmer är sant, men nya avslöjanden om Arnstad visar att det inte är första gången han fabulerar.

Att Manhammar får in sin insändare i BLT är inte förvånande alls. Redaktören Hans Bülow bedriver sin egen hatkampanj mot invandringskritiker och mot SD. I en ledare häromdagen föreslog att han facket skulle öka trycket mot SD och att ”fler som heter Hamid måste in på arbetsplatserna”.

Frågan är hur många som heter på Hamid på BLT? Hur många arbetskamrater som heter Hamid har Hans Bülow? Får man gissa på 0.

BLT ingår i Gota Media AB idag där flera andra undermåliga och ökända tidningar finns med.

Läs mer om Henrik Arnstad här, härhär och här.

blt_33

BLT tillåter inte kritiska kommentarer i sina kommentarsfält. De censurerar redan innan de publiceras eller raderas omgående.

Taggat:, ,

2 tankar om “Blekinge Läns Tidning hänger inte med

  1. Gota Media AB « Bojkotta Aftonbladet december 4, 2012 kl. 10:24 Reply

    […] de afghanska våldtäktmän som begick en brutal gruppvåldtäkt mot en kvinna i Småland. Se även krönika. […]

  2. Danne december 5, 2012 kl. 17:10 Reply

    Dynga var ordet. Så infantilt att jag inte ens försökte lämna en kommentar där. Pinsamt att basera ledaren på en utsagor från en Arnstad som ljuger om sin examen. Ljuger trots att det rör sig om en så blygsam examen att det är löjeväckande i sammanhanget.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: