Gammelmedia hackade Dispatch International

I en tidigare post meddelade vi att gammelmedia har hackat Dispatch International (DI). Medierna slog sedan ifrån sig och låtsades vara helt oskyldiga. Gammelmedia har redan börjat bekämpa DI helt öppet, dessutom med mycket grov smutskastning av ett slag man bara kan se i hårda diktaturer som Nordkorea, Kina och på annat håll där demokratin är satt ur spel.

Den totalitära pressen i Sverige som låtsas försvara yttrandefrihet är maktens brutala hantlangare. De drar sig inte för några fula metoder mot nya medier som står för riktig yttrandefrihet.

De medier som sägs ligga bakom hackningen av DI förnekar bestämt att de är inblandade, men nu har DI lagt fram bevis som styrker uppfattningen att exempelvis Sydsvenskan och Norrköpings tidningar verkligen deltagit i hackerattacker på DI.  Läs DI:s egen text och se skärmdumpen här.

http://www.d-intl.com/sv/articles/editiorial/2012-12-01/mer-om-hackerattacken-mot-dispatch-international

Sydsvenskan är en tidning som med buffelaktiga metoder, vinklingar, lögner och vulgärpropaganda har försvarat en extrem invandringspolitik och ligger bakom kampanjer där Malmös demografiska förfall och den höga kriminaliteten banaliseras. Sydsvenskan ingår i Bonnierkoncernen som tillsammans med andra mediekoncerner har ökat det politiska trycket mot politiska avvikare och fria medier. Svenska Dagbladet och Aftonbladet i Schibsted-koncernen, har liksom DN och Expressen i Bonnierkoncernen gemensamt utökat kampanjerna mot den politiska oppositionen på ett sätt som bara kan jämföras med hur politisk opposition behandlas i länder med auktoritära regimer. Grov smutskastning, stigmatisering och ren förföljelse är det som gammelmedia ägnar sig åt eftersom de inte kan ”ta debatten” vilket bevisas av det faktum att de alltid stänger av sina kommentarsfält när vissa ämnet diskuteras. Offentliga debatter om invandringspolitik ska helst förbjudas vilket tidningarna försöker medverka till så gott de kan.

Det är inte bara offentliga hatkampanjer som bedrivs mot personer med vissa politiska åsikter utan det är också dolda kampanjer som hackerattacker och registrering av människor med fel politiska åsikter.

rubr_107

Tro inte ett ögonblick att gammelmedia har för avsikt att ge upp sina positioner utan kamp. Inte heller sjuklöverns politiker kommer att ge upp sina positioner utan kamp. Gammelmedia och sjuklövern arbetar i symbios och det inte bara viktigt att överge sjuklövern, det är mycket viktigt att totalbojkotta gammelmedia. Köp inte en enda tidning oavsett hur angeläget det känns att läsa sportsidor eller något annat.

Ta istället en prenumeration på Dispatch International.

rubr_104

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: