Dagens Nyheters öppna hat mot Sverigedemokraterna

Att Dagens Nyheter vill slå sönder den svenska identiteten och bjuder in skribenter som ständigt upprepar lögner om hur fördelaktig invandringen är, sanningar om hur bra Zlatan är som fotbollsspelare (precis som om det skulle ha något med generell kritik mot massinvandring att göra), och med lögner, förtal eller politisk propaganda försöker smutskasta SD (som när ”historikern” Henrik Arnstad i en artikel i DN ville få läsarna att tro att SD är ett ”fascistiskt” parti och därför använde ordet fascism 29 gånger i sin artikel) och förmå invandringskritiska eller andra potentiella SD-väljare att inte rösta på SD är inget som DN döljer. DN visar öppet att de hatar SD.

I ledare efter ledare, i debattartikel efter debattartikel gör DN allt i sin makt för att hitta halmstrån som kan hindra SD att växa. Att DN visar öppen skadeglädje över att partiet haft en del skandaler är förutsägbart.

I en ledare idag förtydligar tidningen att de gärna vill hjälpa till att slita sönder partiet.

”En förhoppning är att väljare som hade kunnat tänka sig att rösta på dem stöts bort av inblickarna i partiets inre liv.”

Är det någon som vet vad DN står för som inbillar sig att DN är någon slags objektiv nyhetsförmedling? Är det någon som tror att DN är sakliga och har kommenterat turerna krig alla skandaler i partiet på ett nyanserat sätt? Kanske någon, men definitivt inte alla och definitivt inte de som granskat DN:s propagandakampanjer till stöd för massinvandring under lupp.

DN har visserligen helt rätt i att den ”nolltolerans” som naivt och onödigt utlysts av partiledningen i SD är kontraproduktiv och kommer att slå tillbaka mot partiet gång efter gång och särskilt mot Jimmie Åkesson själv, även om han inte riktigt tycks vilja begripa att det var ett stort misstag att ta steget närmare konformism än att försvara medlemmars rätt att få uttrycka sig även kontroversiellt, i all fall inom vissa rimliga gränser. Partiet sluter nu upp kring Jimmie och viljan att kritisera honom har minskat eftersom det är likvärdigt med stoppad politisk karriär inom partiet.

DN skriver:

”En annan (förhoppning) är att partiledningens princip om nolltolerans ska skapa allt svårare inre slitningar.”

DN skriver detta med tydliga förhoppningen att SD ska slitas i stycken och DN gör sitt bästa för att partiet ska söndras i flera beståndsdelar. Att det finns tendenser till oenighet i vissa frågor är inget konstigt. SD borde lämna utrymme för fria debatter istället för att tysta ned dem och hota sina medlemmar med uteslutning så snart de yttrar sig. Exemplet när Jimmie Åkesson kallade Gustav Kasselstrand för ”valpig” i direktsändning visade att partiledningen kan kalla sina undersåtar vad som helst och att undersåtarna inte kan använda motsvarande uttryck om partiledningen, då stoppas de i karriären. Ett enat SD är trots allt bättre än ett splittrat SD, men vad som händer med alla nationalister som Åkesson har uppmanat lämna partiet verkar ingen veta. Ett marginellt missnöje finns det i alla fall och glidningen mot att försöka bli mer accepterade av media och etablissemanget ses inte positivt på av alla. Om tillräckligt många faller bort från SD finns istället förutsättningar för andra rörelser att fånga upp det missnöjet.

För Jimmie Åkesson är det ingen enkel balansgång och partiledningens alla beslut fattas av hänsyn till en rad taktiska förhållanden som måste beaktas. Han har ändå klart pressen från media ganska bra och det är svårt att säga om någon annan inom partiet hade klarat det bättre.

Att SD av opinionsundersökningarna att döma har gått stärkta ur den hittillsvarande krisen beror på att folk som inte brytt sig om politik har upptäckt SD. För de flesta av dem är det viktigare att Sverige börjar bedriva en bra politik än att några partföreträdare gör bort sig. Fyllebråken är sak som SD får sköta internt anser nog många och överlämnar det problemet åt partiet. Vilket beslut som än tas finns det alltid några som skulle vilja hantera problemen på annat sätt.  Därför är det lika gott att acceptera partiledningen slutgiltiga beslut.

DN passar på att i kölvattnet av SD:s tillfälliga kris dra upp riktlinjer för hur sjuklövern ska agera mot SD. Medan tidningen försöker pressa SD hårt och sympatisera med Åkessons nolltolerans, som var en tveksam och onödigt åtgärd, så försöker samma tidning nu förmå sjuklövern att hålla ihop mot SD. Nolltolerans mot SD alltså.

Lite underligt men inte förvånande är det att DN kallar SD för ”enfrågeparti”, när det i själva verket är de sju övriga partierna i riksdagen som är enfrågepartier där alla förespråkar massinvandring utan slut. Vi ser en enad sjuklöver mot ett enat Sverigedemokraterna. SD är det enda partiet i riksdagen som vill minska invandringen kraftigt.

Det finns skäl att förstå att DN är en del av sjuklövern och kommer att försvara de sju partierna samtidigt som de bedriver ett lågintensivt propagandakrig mot SD i sina spalter. Ett krig som troligen kommer att trappas upp.

DN måste totalbojkottas av så många som möjligt. Varje uppsagd prenumeration är en framgång, varje lösnummer som aldrig blir köpt är en framgång. Varje prenumeration som aldrig tas och varje extra krona som inte går in i DN:s kassa måste ses som en framgång. Köp aldrig tidningen, prenumerera aldrig på den och uppmana alla du känner att bojkotta den helt och hållet.

DN_2

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: