Öppet brev till DN om Henrik Arnstad

Dagens Nyheter har under rätt lång tid låtit ett antal professorer, docenter, statsvetare, författare, historiker och lögnare få komma till tals i spalterna och där framställa den invandringskritiska opinionen som en lätt efterbliven skara arga unga män.

Dessa arga unga män har aldrig fått komma till tals i er tidning och det finns aldrig några möjligheter för utsatta grupper (i det här fallet ”arga unga män”) att bemöta tidningens eller gästskribentens öppna förakt mot människor som bryr sig om sitt lands framtid.

DN fortsätter istället att bjuda in människor som tjänar som nyttiga redskap för ägarnas intressen att öka invandringen och slå sönder den svenska identiteten. Ingen är för extrem för DN. Kommunister, anarkister, brottslingar, extremister från Expo, vänsterextremister och liberala extremister som sponsras av George Soros, alla är välkomna att skriva om hur viktigt det är att Sverige ökar invandringen, tar emot fler flyktingar, låter ensamkommade barn och asylsökande få välla in i Sverige utan någon som helst gräns eller något slut. DN är en sällsynt extrem politisk avart i det svenska mediasamhället.

I oktober lät ni en person som heter Henrik Arnstad skriva i era spalter, närmare bestämt på DN Kultur. Denne Arnstad fick fritt breda ut sig och framföra grovt felaktiga och direkt lögnaktiga påståenden om att Sverigedemokraterna är ett fascistiskt parti. Ordet fascism förekommer inte mindre än 29 gånger i artikeln och visar att den som har skrivit texten har ett mantra som han vill nå ut med. Texten dryper av hat och okunskap som är skrämmande, men att DN tar in sådant är det lätt att inte förvånas det minsta över. DN:s historia är fylld av hat mot allt som luktar svenskt eller fosterländskt.

Artikeln avslutas på följande sätt:

Henrik Arnstad, historiker och journalist.
Artikelförfattaren har i fem år studerat fascismens ideologi utifrån den moderna internationella forskningen. Utkommer i vår med verket ”Älskade fascism: De svartbruna rörelsernas ideologi och historia” (Norstedts).

Att kalla Henrik Arnstad för ”historiker” och ”journalist” är ett hån mot riktiga historiker och journalister. Arnstad är en politisk extremist av det slag som man vanligtvis hittar under stenarna eller bakom maskerna i vänsterextrema led. Har man studerat något man hatar intensivt i fem år så har man ett trovärdighetsproblem. Då är man sällsynt extrem.

DN är glatt med och sponsrar och legitimerar extremister som Arnstad. Varje person som DN kan hitta och som propagerar mot SD, mot invandringskritiker eller mot fri press bjuds genast in i värmen och omhuldas likt en ädelsten.

Men Arnstad som fått medverka i etablerade medier och TV på grund av sitt hat mot SD är av nya uppgifter idag att döma en skojare. Nu vet många att DN inte bryr sig om huruvida deras medarbetare har en tvivelaktig bakgrund, det viktiga för DN är att de har rätt åsikter. Och det har Henrik Arnstad. Hans åsikter passar DN som hand i handske, men det gör honom inte bättre eller mera trovärdig. Han är ändå en politisk extremist. Och dessutom en ovanligt extrem extremist.

henrik_arnstad

I dagens Fria Tider får läsarna veta att Henrik Arnstad inte är historiker och inte har någon kandidatexamen från Stockholms universitet, något han tidigare låtit påskina att han har.

Enligt artikeln i Fria Tider har Arnstad i sitt officiella CV påstått att han tagit en kandidatexamen 2009. När Fria Tider undersökte sanningshalten i det visade det sig inte stämma.

Efter försök från Fria Tider att få kontakt med Henrik Arnstad valde han att blockera Fria Tiders twitterkonto för att slippa svara.

De frågor man egentligen vill ställa till DN är varför de arbetar så tätt tillsammans med politiska extremister, men svaret vet vi redan. DN vill slå sönder den svenska identiteten och göra Sverige om möjligt ännu mer mångkulturellt och sargat. DN:s kampanjer mot invandringskritiker står många människor upp i halsen och det är nu dags att sluta köpa lösnummer av tidningen och säga upp prenumerationerna. En bojkott är på sin plats även om det i tidningens upplagesiffror inte kommer att synas i statistiken. Det ändå viktigt att varje klok svensk markerar sin ovilja mot den politiska propaganda som tidningen sprider genom att säga upp prenumerationen på DN.

Nu väntar vi på att ni dementerar att Arnstad är en historiker. Han är ingen historiker, han är en politisk propagandist. En extrem sådan. Inget annat.

DN_2

FT_1

Taggat:,

En tanke på “Öppet brev till DN om Henrik Arnstad

  1. […] Fria Tider DN:s Henrik Arnstad ljög om examen Flashback Öppet brev till DN om Henrik Arnstad Bojkotta Ny blogg om Henrik Arnstad […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: