Gammelmedia bakom hackerattack mot Dispatch International

Den svenska demokraturen med de totalitära svenska medierna som demokraturens främsta beskyddare visar återigen upp sitt fula tryne. Förra veckan utsattes Dispatch International för en omfattande hackerattack som var organiserad av gammelmedia och staten.

De stora mediekoncernerna och Sveriges Television samarbetar ofta för att mota bort fria medier som ogillar gammelmeda, gammelmedias stöd till sjuklövern och den politik som sjuklövern företräder.

När en kulturjournalist på exempelvis Svenska Dagbladet bedriver en kampanj mot Dispatch International så är det ingen enskild händelse. Det är en del av en organiserad kampanj mot de fria medier som Sverige och svenskarna så väl behöver.

Man måste förstå att gammelmedia i Sverige är lika totalitära som regimens medier i vilken diktatur som helst och att de bedriver gemensamma och organiserade kampanjer mot politiska uppstickare såväl som mot uppstickare på mediefronten.

Den organiserade hackerattacken mot Dispatch International för veckan var både kraftig och välorganiserad. Bakom attacken låg bl.a. Sveriges Television, Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar, Värnamo Nyheter och Tredje Statsmakten AB som är ett bolag som gör uppdrag åt Sveriges Radio.

Lars Hedegaard och Ingrid Carlqvist har beskrivit attacken mot Dispatch International som mycket omfattande, men eftersom DI är väl rustad mot attacker så var ingen större skada skedd.

Dispatch International skriver:

Vi är medvetna om att totalitära stater som Kina, Kuba och Nordkorea gör sitt yttersta för att tysta alla oliktänkande. Men fram till nu har vi aldrig hört talas om nyhetsmedier som i en demokratisk stat försöker efterlikna den kinesiska Centralkommittén, de styrande på Kuba eller de ”kära ledarna” i Nordkorea.

Detta beteende vittnar om det sorgliga tillståndet i Sverige. Men ”De Ofelbara”, våra så kallade kolleger i medierna, kan känna sig säkra på att deras försök att förinta oss kommer på skam. De kommer inte att lyckas hindra Dispatch International från att starta regelbunden utgivning varje vecka från januari 2013. De kommer inte att stoppa oss från att skaffa en mycket stor läsekrets. Och de kommer inte att hindra oss från att skriva den sanning som är en sådan sällsynt gäst i svenska mainstream-medier.

Det enda hackarna lyckades göra var att sätta sökarljuset på hur nödvändig Dispatch International är. Vi kan inte tänka oss ett bättre skäl för alla demokratiska och frihetsälskande svenskar att teckna en prenumeration på vår tidning.

Vi kommer inte att ge upp och vi kommer inte att tillåta frihetens fiender att få som de vill.

Vi är säkra på att du inte heller kommer att göra det.

dsp_3

Annonser

Taggat:

One thought on “Gammelmedia bakom hackerattack mot Dispatch International

  1. […] en tidigare post meddelade vi att gammelmedia har hackat Dispatch International (DI). Medierna slog sedan ifrån sig […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: