Martin Jönsson på Svenska Dagbladet är obehaglig

Kulturchefen Martin Jönsson på Svenska Dagbladet går till nya angrepp mot Dispatch International.

Det finns ganska många som lever i den naiva föreställningen att Svenska Dagbladet är en anständig tidning som står för någon slags god journalistik eller goda värden. Den som tror det har nog inte läst något annat i tidningen än möjligen nyhetsrubrikerna.

Svenska Dagbladet ingår tillsammans med Sveriges utan tvekan sämsta tidning Aftonbladet ingår i Schibstedkoncernen, ett mediehus som sprider lögner och hat, som är samvetslöst och utan samhällsansvar. Både SvD och Aftonbladet är politiska propagandaorgan för att Sverige ska omvandlas från ett svenskt land till en mångkultur. Om de fick bestämma skulle hela Sverige vara som Rosengård. Ledarsidor, nyhetssidor och kultursidor spyr ut politisk propaganda som läsarna inte ens kan bemöta utom i undantagsfall eftersom SvD har satt stopp för det fria ordet. Reaktioner eller kommentarer på mer eller mindre idiotiska artiklar censureras eller raderas – om de ens får förekomma.

Svenska Dagbladet har en ”kulturchef” som heter Martin Jönsson. Han har tagit på sig uppgiften att angripa varje tidning som, till skillnad från SvD, har en funktion att fylla. Jönssons särskilda hatobjekt är Dispatch International, en tidning som har insett att SvD inte fyller någon annan funktion än att försvara ett samhälle i förfall där mångkultur, kriminalitet och islam breder ut sig.

Idag lyckades Ingrid Carlqvist från Dispatch International få in ett genmäle på ett tidigare angrepp från Martin Jönsson.

Martin Jönsson var inte nöjd med att låta Carlqvist svara utan ville göra en markering, ett särskilt tillägg för att visa att det minsann är han som bestämmer och har de rätta åsikterna. Att något brister i huvudet på denne kulturchef begriper man när man läser vad han skriver.

Jönsson: ”de enda hyllningar jag sett till initiativet kommer från bloggare som norska Fjordman (som Anders Behring Breivik såg som sin ”intellektuelle storebror”) och på andra antimuslimska eller counterjihad-präglade bloggar.”

Det är en ren lögn av denne så kallade kulturskribent eftersom tidningen mottagits mycket väl i breda lager, så väl att SD kommer att skicka ut den till alla sina drygt 6 000 medlemmar. Dessutom har tidningen rönt stor uppskattning utanför de traditionellt invandringskritiska kretsarna som längtat länge efter alternativ till fulpressens skamliga journalistik. Till skillnad från SvD så är Dispatch International läsvärd.

Det måste betyda att Jönsson är blind och det kommer inte som någon överraskning med tanke på hans inställning till omvärlden. För att riktigt markera hur illa han tycker om islamkritik så förtydligar han sig genom att kalla Dispatch International för ”obehaglig”. Är det någon som är obehaglig så är det Martin Jönsson.

Han är en god representant för den svenska totalitära pressen som vill hata, håna, ljuga och stigmatisera människor som är inte är lika blinda som Martin Jönsson.

Du kan säga upp prenumerationen på Svenska Dagbladet här.

Du kan ta en prenumeration på Dispatch International här.

Annonser

Taggat:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: