Dags att bojkotta Comviq?

Två unga tjejer som kallar sig Kissie och Paow driver varsin blogg där de ägnar utrymme åt mode, uteliv och sådant som hör till livet för många unga tjejer. Det är deras liv. Det finns många unga killar och tjejer som bloggar om allt möjligt och dessutom ofta framför kontroversiella åsikter som de flesta inte ens reflekterar över. Åsikter kommer och åsikter går, särskilt om man är ung.

Men i ett totalitärt mediasamhälle som Sverige så är det tillåtet att vara hur galen som helst – om man har rätt politiska åsikter. I ett demokratiskt samhälle accepterar man olika åsikter, men det gör man inte i Sverige. Sverige är totalitärt och styrt av totalitära medier.

Kissie och Paow har emellanåt antytt att de hyser visa åsikter som sammanfaller med Sverigedemokraternas. I en normal demokrati hade det inte väckt någon som helst uppmärksamhet och borde inte göra det i Sverige heller, inte minst eftersom SD är ett riksdagsparti med åsikter som ofta sammanfaller med övriga riksdagspartiers åsikter. Att tycka att invandringen är för liten eller för stor är totalt okontroversiellt. Men inte i Sverige.

Många unga bloggare finansierar sin verksamhet genom annonser. Så även Kisse och Paow som låtit Vattenfall, Comviq och Unionen annonsera. Eftersom bloggarna är mycket välbesökta så har företagen ansett att annonserna skulle betala sig i form av nya kunder eller ökad goodwill bland läsarna.

Men plötsligt hände något. Kissie lade upp en webbfråga om att invandrare med HIV  får gratis vård. Paow hade lite synpunkter på hur de tre fyllebråkande Sverigedemokraterna behandlades av media. Inget konstig, inget kontroversiellt. Dessutom har Kissie haft mod nog att säga att hon uppskattar tidningen Dispatch International. Aja baja säger då de totalitära medierna.

Inte förrän den Stasi-liknande ”journalisten” Dante Thomsen från Dagens Media blev blå av ilska och tog fram sina verbala kanoner. Han kontaktade annonsörerna Comviq och Vattenfall och berättade för dem att de minsann annonserade på bloggar som innehåller rasism.

Comviq blev ”upprörd” över att sammankopplas med rasism fast det inte fanns någon rasism att sammankopplas med, men Dante Thomsen tillhör det osmakliga nätverket av totalitära journalister så det är hans jobb att försöka tysta varje viskning om kritik mot någon del av invandringspolitiken. Skulle någon dessutom få för sig att läsa fria medier istället för totalitära medier, då visar Schibsted, Bonnier, Stampen och Expo sina rovdjurständer. ”Ingen ska läsa någon annan tidning än våra tidningar”.

Det som är lite underligt är att Comviq inte har blivit ”upprörd” över någonting i de stora tidningar de vanligtvis annonserar i. Både Aftonbladet och Expressen har publicerat artiklar som tyder på att vissa journalister eller gästskribenter som de anlitar måste ha en skruv lös. Men inga reaktioner från Comviq.

Det räcker med att slå upp valfri sida i Aftonbladet eller Expressen så förstår man att mediahusen som de tillhör är totalt ointresserade av journalistik. De är bara intresserade av lögner, intriger och stora bilder så att de slipper skriva något som läsarna kan förstå.

Jag vill nu göra saken fullständigt klar. Comviq kan dra så långt från min värld det bara går. Allt som har med Comviq att göra kommer att frikopplas från mitt liv och jag uppmanar andra att göra likadant. Släng kontantkortet och säg upp abonnemanget.

Jag vill också uppmana Kissie och Paow att göra detsamma. Varje gång en annonsör drar sig undan er blogg efter påtryckningar från totalitära medier, se till att ni inleder en permanent bojkott mot den annonsören. Stå på er!

Marcus

Annonser

Taggat:,

3 thoughts on “Dags att bojkotta Comviq?

  1. Nathe. november 22, 2012 kl. 01:53 Reply

    Det trista är väl att Comviq är det bästa kontantkortet i Sverige. Svårt att bojkotta dem då.

  2. BOJKOTTA COMVIQ « Bojkotta Aftonbladet november 23, 2012 kl. 20:40 Reply

    […] inkorrekt. Det var egentligen en följd av att den totalitära tidningen ”Dagens Media”, med Dante Thomsen som överkucku, tipsade Comviq om att det förekom ”rasism” på Kisses blogg. En ren […]

  3. […] Third, a large media corporation like yours are using it’s significant power and wealth to literally murder two young girls blogs, to destroy their reputation, to stigmatize them in front of the whole country of Sweden.  The girls are very popular, they have over a million followers, they have many friends from all ethnic backgrounds, they are not racist or extreme as your employees falsely allege. The false allegations your employees made up are pure fantasy in the mind of your employees, one of them being Dante Thomsen. […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: